Dodaj do ulubionych

ADMINISTRATORZY !!!

21.06.02, 11:27
Prosiłem was byście tego postu nie wyciągali na wierzch ,ale do was jak grochem
o ściane widze ze te pierdolone towarzystwo wzajemnej adoracji jest naprawde
perfidne.
A co do ciebie Mors , przegiołeś z tym wpisem i sie wpierdalaniem w nie swoje
sprawy lepiej byśmy sie w wawie nie spotkali bo przysiegam ze dostaniesz ze za
twe dwulicowe postepowanie dostaniesz w dziub.
A ja słowa dotrzymuje.
I niech teraz administratorzy nie pierdola że nie mogą usówac postów. Lepiej
powiedzcie ze nie chcecie,bo was to bawi.
Pierdole wasze zasady, ...jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mors Re: ADMINISTRATORZY !!! IP: 217.11.133.* 21.06.02, 13:31
      fred75 napisał(a):

> A co do ciebie Mors , przegiołeś z tym wpisem i sie wpierdalaniem w nie swoje
      > sprawy lepiej byśmy sie w wawie nie spotkali bo przysiegam ze dostaniesz ze za
      > twe dwulicowe postepowanie dostaniesz w dziub.
      > A ja słowa dotrzymuje.
      Fred nie rozsmieszaj mnie swoimi grozbami - sam sobie szkodzisz - jestes
      zalogowany wiec mozna cie jednoznacznie zidentyfikowac, a jako lekture na
      dobranoc polecam Kodeks Karny a o to dotyczacy ciebie wycinek:

Art. 115 § 12. Groźbą bezprawną jest zarówno groźba, o której mowa w Art.
      190. jak i groźba spowodowania postępowania karnego lub rozgłoszenia
      wiadomości uwłaczającej czci zagrożonego lub jego osoby najbliższej; nie
      stanowi groźby zapowiedź spowodowania postępowania karnego, jeżeli ma ona
      jedynie na celu ochronę prawa naruszonego przestępstwem.

Art. 190 [Groźba karalna] § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa
      na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym
      uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia
      wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Art. 191. § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu
      zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia,
      podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Jeżeli sprawca działa w
      sposób określony w § 1 w celu wymuszenia zwrotu wierzytelności, podlega
      karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

I pomysl w koncu kiedys zanim cos napiszesz.

Mors
    • Gość: Maggie Re: ADMINISTRATORZY !!! IP: 217.11.133.* 21.06.02, 17:52
      ale ten fred jest glupi.....chyba od Juzia sie zarazil.....

Maggie:)
    • fred75 Re: ADMINISTRATORZY !!! 21.06.02, 18:04
      Mors nie rośmieszaj mnie:))))))))))))
      • Gość: Lolek Re: ADMINISTRATORZY !!! IP: 213.77.78.* 21.06.02, 18:36
        No ja z pewna niechecia znow zabieram glos, bo raz - troche bawi mnie ten dyskurs, ale dwa - troche
        przeraza. Bawi mnie to, co wielu a przerazasz troche ty Fred.
        Akurat wyobraz sobie, ze mi tez zdarzylo sie sluchac wiele razy grozb i wierz mi, nie jest to przyjemne. Raz
        czy dwa doszlo nawet do ich spelnienia, a to, jak zapewne sie domyslasz, jest jeszcze mniej przyjemne:)
        Dlatego nie dziwie sie reakcji Morsa, a byc moze nawet poszedlbym dalej i powiadomil policje. Bo jak
        rozumiec np. sformulowanie "skatuje cie jak swinie"? Rozrywkowo? Przestan uzywac takich slow, bo to do
        niczego dobrego nie doprowadzi. Uzywanie w tym kraju grozb karalnych jest przestepstwem czy sie tobie
        podoba czy nie. Jesli bawi cie i smieszy reakcja Mors, to chyba jestes jednym z niewielu, ktorzy tak reaguja.
        Pewnie niewiele cie obejdzie to, ze ja od dzis zaczynam cie ignorowac i to wcale nie dlatego, ze jestem po
        stronie Morsa. Ignoruje cie dlatego, ze przekroczyles granice, ktore podobno (podobno, bo nie widzialem)
        juz wczesniej naciagales. A wierz mi, naleze do ludzi, ktorych nielatwo czyms zniechecic, bo sam czesto
        przeginam.
        Wiesz, troche mi tez przykro, bo przez ciebie i twoje zachowanie zaczynam tez odczuwac dystans do osob,
        ktore cie lubia. Bo dla ciebie stracilem resztki szacunku, ktore mialem a nie moge za bardzo zrozumiec, jak te
        dziewczyny moga ciebie jeszcze bronic. Zreszta to nie moja sprawa, moze nawet nie powinienem zabierac
        glosu. Tylko ze tak sobie mysle, ze twoje chamstwo i przestepcze ciagoty moga sprawic, ze czesc ludzi zrazi
        sie do tego czata. A byloby szkoda. Oczywiscie ich, nie ciebie.
        • Gość: qqłka i lolek ma racje IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:40
          • Gość: qqłka wyjasnienie IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:57
            hmm czytam i się dziwie, bo ja nie bronię freda
            wręcz go nie cierpie, całe moje dziłanie jest podyktowane solidarnością z
            tubisią
            i niczym ponad to, bo moim zdaniem ona ma prawo do wybierania sobie znajomych
            choćbyście jej radzili całymi stadami , pouczali, krytykowali i ganili, po
            prostu robi to co jej pasuje i nic wam do tego

.................
            mam tylko żal do morsa i on wie za co

przykro mi też z tego powodu że jak fred mnie obraził to tylko jeden człowiek
            się za mną ujął, i nikt ponad to
            ale jak się krzywda dzije morsowi to znajduja się tłumy wojujących internautów,
            wniosek: mors jest lubiany ja widać nie bardzo

więc bawcie się dalej w swojej piskownicy, juz bezemnie a mors może nawet
            wsztskie foremki pozabierać
            nic mnie to juz nie obchodzi

pozdrawiam
            qqłka

• melancho niesmak 21.06.02, 19:14
              Fred, to co tu przeczytałem budzi mój skrajny, niepohamowany wstręt.
              A grożba karalna to była coś napisał i nie ma się z czego śmiać. Niejaki
              arthurek ma Ci spalić samochód, ty masz skuć w bramie Morsa--widzisz jakąś
              różnicę ? Ja żadnej.
              Od dziś ignor.I to z dużym niesmakiem, bo Ci zaufałem.
            • Gość: triss Re: wyjasnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 12:56
              masz rację qqłko: mors jest lubiany.a ty niebardzo
              • Gość: wkamil Re: wyjasnienie IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 13:32
                Ja qqłkę lubię.
    • Gość: lew- Re: ADMINISTRATORZY !!! IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 22:19
      czyscie juz naprawde poszaleli?? fred oni maja racje ...
      • fred75 Re: ADMINISTRATORZY !!! - Do QQułki ! 22.06.02, 22:56
        Oj Aniu (Qqułko) widze ze wyciągasz sprawy ze wrzesnia. To prawda obraziłem Cię
        ale Cię przeprsiłem i przyjełaś przeprosiny mówiąc że sprawa idzie w niepamięć.
        Teraz wyciągasz po ponad półrocznej przerwie to na wokande. Nie musisz mnie
        lubić, nie potne się z tego powodu, ale jeśli sie komuś mówi że przeprosiny
        przyjęte i sprawa zamknięta nie powinno sie rozgrzebywac ran po tak długim
        czasie. Twoje zachowanie moge nazwac tylko, zagrywką ponizej pasa. Od momentu
        kiedy Cię przeprosiłem ,ani razu Cię nie obraziłem i nie dokuczyłem więc dziwi
        mnie twój post.
        Pozatym obraziłem Cię na privie gdzie nikt tego nie widział i nie słyszał. A
        Morsowi powiedziałem to publicznie wiedząc jakie mogą mnie czekac konsekwencje
        jak mi wpadnie On w ręce. Dlatego ludzie się za nim wstawiają w obronie bo
        widzą co napisałem, a to co do Ciebie napisałem, napisałem incoguto prywatnie i
        nikt nie musi sie mieszać w coś na co nie ma dowodów. A więc nie czepiaj się
        innych że Cie nie bronią!!!

• ika_ Re: ADMINISTRATORZY !!! - Do QQułki ! 24.06.02, 11:07
          Kochanieńcy moi...
          Toż to istna dziecinada... (oops - wtrącam się?)...
          Dajcie sobie po razie i już...(przenośnia)...
          a potem będzie już tylko spokój
          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) - a to na osłodę :-))))

cieplutko pozdrawiam :-)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka