uma24 08.07.02, 16:03 ech... może podpadnę pisząc coś takiego, ale juz mi się słabo robi na widok "cmoka"... czy nie istnieje jakiś inny miły wyraz, którym można owego cmoka zastąpić? będę wdzięczna. osłabiUMKA ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolek Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: 213.77.78.* 08.07.02, 16:39 To juz Tobie tak w tajemnicy rzekne, ze mamy juz katalog slow, ktore sa wedlug kilku osob mi znanych zaliczane do slow "super":) Sa to: cmok, kofani, kcem, re, paputki oraz zajazdy slowne (albo zajady) typu lolkuuuuuuuuuuu. a gdy dodac do tego cmok, to wychodzi: lolkuuuuuuuuu cmoooooooooook i jest "super" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 08.07.02, 20:02 Umeczko a jak ktos to lubi ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 08.07.02, 20:10 > Umeczko a jak ktos to lubi ? :))) hmm a Sylwia bardzo lubi, ja zreszta tez ;-)))))) <niesmialo draznie> hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
robercik_ Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 08.07.02, 20:04 Hmm a ja je wprost uwielbiam. Prawda ze nie jest to moze mile dla ucha, ale coz to nie o <cmoka> tutaj chodzi, ale o to ... hmm co ja poradze ze lubie cmoki? Niech juz bedzie buziaczek, powiew tesknoty, odrobina rozkoszy, ale ile przy tym trzeba sie napisac. A tak 4 literki i wszystko jasne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 08.07.02, 20:45 Wszystkie z czasem się znoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabu Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:18 Co w tym slowie moze sie nie podobac? Cy to, ze wyraza pewien stan emocjonalny? Czy moze nie podoba Ci sie, ze ludzie okazuja sobie sympatie? Na czacie pada wiele slow, ktore chyba sa bardziej nieodpowiednie. Nie ma powodu, dla ktorego trzeba by szukac innego slowa by zastapic cmoka. Cmooooooooooooooooooook dla wszystkich, ktorzy mysla podobnie i Cmoooooooooooook dla wszystkich, ktorzy mysla inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 08.07.02, 21:41 Umko droga :) niezależnie od opinii na ten temat, nie ruszałbym sprawy, bo słowa podobne dla wielu są nie tylko "super" ale i nietykalne, prawdziwe tabu... Był już kiedyś wątek bliski tematycznie, lepiej nie pamiętać jak się dyskusja skończyla :) pozdrowienia serdeczne, choć nie cmokające :) bigott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubisia Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: 195.164.212.* 09.07.02, 07:48 A ja uwielbiam cmoook:-)i w realu i wirtualu cmok i cmokanko to jedna z najmilszych rzeczy w naszym nędznym momentami żywocie. Dla wszystkich kochających buziaczki,pocałunki,całuski,cmokuski,mlaskaczki,mlaśnięcia itp duży i goracy cmokkkk:-)))odrobina wyobraźni i już czujesz odwzajemnione cmokanko...tak jest milutko trzeba tylko to naprawdę lubić w realu to i tu w wirtualnym świecie cmok nie jest tylko 4 literowym wyrazem:-)a poza tym to każde cmok jest inne..nawet tu..przyjacielskie,ojcowskie,zabawne i czasami..namiętne hihihi CCCmmokkkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
uma24 Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 09.07.02, 09:19 hi hi - poddaję się... o, ja wyrodna córa czatowa ;) cmokajmy się... umosa maliziosa z buziakiem (jednakowoż nie "cmokiem") :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: 62.251.145.* 10.07.02, 08:27 Umeczko... Uczucia mam lekko mieszane... Jeszcze niedawno bym Ci przyklasnal radosnie i poparl calym swym autorytetem (he he). Jednakze teraz sam naleze do czolowych "cmokaczy", wiec moj poglad na "cmok gate" ulegl calkowitej zmianie, zreszta za sprawa pewnej znanej Ci Pani. Wiec pozwol ze stane po drugiej stronie "barykady":))) Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:08 Celina, córka cybernetyka cmokała często całuśnych czatowników. Chętnie czytając cmokasy, czuła czarowne ciepło Casanowy. Cóż... cierpieniem ciała Celina czezła, co często cmokając, czyraków cuchnięcie na ciele cherlawym czuła. Z cmokania credo czyniąc, cmokając chłopców - cherubinów, chropawe chomąto choroby chwyciła. Cholernie cynicznie cmoooooookam gg Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 09.07.02, 10:58 cmokają ciapciaki, co czują coś ciemnego, co cieknie czymś czarnym, ciurka ciągle cierpiętniczo, czuwając, czy członek czerstwy. cmokanie czesto czerni czeluście czajników, co czyni czołowych cmokajacych ciapciaków chciwymi czaju. czar cmokania czuje chromanie czasu człowieczeństwa, co chroni chronometry ciężkich ciasnych chłopów. ciao! -ireo Gość portalu: gg napisał(a): > Celina, córka cybernetyka cmokała często całuśnych czatowników. > Chętnie czytając cmokasy, czuła czarowne ciepło Casanowy. > Cóż... cierpieniem ciała Celina czezła, co często cmokając, > czyraków cuchnięcie na ciele cherlawym czuła. > Z cmokania credo czyniąc, cmokając chłopców - cherubinów, > chropawe chomąto choroby chwyciła. > > Cholernie cynicznie cmoooooookam > gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:34 Czasem coś co człowiekiem - człowieczeństwo z czci cenzuruje. Celebrując czerpanie - cudactwu czapkuje. Czuwaj! Czarnolica Część Człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
talila Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 09.07.02, 19:04 A mnie te słówka rażą okrutnie. Boleśnie czasem. Choć bywa i tak, że używa ich ktoś, kto poza tym ma swój własny rozpoznawalny sposób mówienia - wtedy są w porządku. Natomiast najczęściej jest to mimikra - sposób na przystosowanie do otoczenia. I jak widzę ludzi, którzy kiedyś mówili normalnie, ba nawet ładnie, a teraz przysyłają pozdroofka, to cierpnę. Kameleon to ciekawe zwierzę - ale czy koniecznie na czacie?? Paputki kofaniutcy... brrr;)) Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
ireo można nie znosić, ale to nic nie zmienia 10.07.02, 11:40 talila napisała: > A mnie te słówka rażą okrutnie. Boleśnie czasem. Choć bywa i tak, że używa ich > ktoś, kto poza tym ma swój własny rozpoznawalny sposób mówienia - wtedy są w > porządku. Natomiast najczęściej jest to mimikra - sposób na przystosowanie do > otoczenia. I jak widzę ludzi, którzy kiedyś mówili normalnie, ba nawet ładnie, > a > teraz przysyłają pozdroofka, to cierpnę. Kameleon to ciekawe zwierzę - ale czy > koniecznie na czacie?? > Paputki kofaniutcy... brrr;)) > Małgorzata do M*** czemuż to jakieś cmoki ranią twoje lica nie sa wszak uciążliwsze, niźli gąsienica po nodze albo szyi mozolnie pełznąca którą się szybkim ruchem z obrzydzeniem strąca ludzkość to materyjalna, co na czacie pisze nieustannym bełkotem przerywając ciszę człowiek ciszy nie znosi, by zwolnione zmysły od hałasu, nie dały wpadać na pomysły o zawiłościach bytu, meandrach istnienia i nie zmieniły człeka ze zwykłego lenia w filozofa, poetę, niekiedy geniusza co wypowiedzią mądrą wzbogaca i wzrusza aby tego wysiłku unikać skutecznie trzeba kamelonem pozostać bezpiecznie "cmoookami" i "oofami" chronić się zaś miło przed napisaniem czegoś, co by coś znaczyło Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: Do Umy 24 10.07.02, 11:58 Droga Umo Denerwują cię "cmoki", każdego w tym grajpierdzidołku (czyt. czat)coś denerwuje. Jednych to innych tamto.skoro słowo "cmok" cie denerwuje ,irytuje, dostajesz konwilsji, bulów głowy i łza ze wspomniń ci sie kręci w oku.To wymyśl coś innego ,cos extrawagandzkiego cos co ludziom się spodoba i to zaakceptują. Wiem ze moje wypowiedzi są kontrowersyjne, ale "cmok" lepiej brzmi niz np. plucie z gęby do gęby przez dziurawe zeby - kiss:)) Pozdrawiam Fred - Wred Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: można nie znosić, ale to nic nie zmienia IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 12:13 Po cóż się gmin na naradę zgromadził, Skoro co miał mówić, dawno już uradził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBM Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: 149.156.26.* 10.07.02, 18:12 Do I*** A jednak ranią oczy puste jeno słowa Jeżeli do myślenia przywykła jest głowa I jeśli palec w puste uderza klawisze Gest próżny, śmiech fałszywy - to proszę o ciszę. Bo prawdą być nie musi, że istotą czata Jest nie rozmowa - dialog, lecz cukrowa wata. Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) 10.07.02, 19:39 Małgoś, na boga, takie piękne słowa w takim formalnym, technicznym wątku... Szkoda, bo nie przeczytają Ci, co mogliby. pozdrawiam bigott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBM Re: C_MOKasynów_nie_(z)noszę :) IP: 149.156.26.* 10.07.02, 20:34 No to ja perfidnie skorzystam z tego miejsca, żeby wszystkich miłych znajomych wakacyjnie pożegnać:)) Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś