tylda 07.06.05, 01:32 Czy mogłabyś udostępnić mi swój aktualny adres? Taki listonoszowy?;) A tak w ogóle to zamierzamy być w sobotę w Katowicach, popołudniową porą. Może umówimy się gdzieś na dobrą kawę?:) Pan Tylda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuszka Tyldo:) 07.06.05, 20:33 Dobra kawe polecam w EMPiKu- latte albo con panna, adres listonoszowy posylam, w miescie bede od poniedzialku rano do odwolania, kino domowe rozpocznie dzialalnosc w terminie, o ktorym powiadomie w osobnym watku, pozdrawiam znad morza:) Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: ANNUSZKA!!! 07.06.05, 21:23 Ty jesteś nad morzem i nie ma Ciebie u mnie?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie się obrażam publicznie. Taka jestem.:P Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka IIZAA! 11.06.05, 19:52 iizaa napisała: > Ty jesteś nad morzem i nie ma Ciebie u mnie?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! > Normalnie się obrażam publicznie. Taka jestem.:P Jestem...ale to całkiem inne morze niż ostatnio...i do Ciebie za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Matyldo:) 10.06.05, 08:33 pogłaskaj ode mnie Tadzia:) -- genezą każdego bałaganu jest porządek, po co więc tracić czas na sprzatanie? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Matyldo:) 24.06.05, 16:19 lubie.pomponiki napisała: > > pogłaskaj ode mnie Tadzia:) ooo, ale podobno tadziu juz jest w szczurzym raju? jakas taka plota mnie doszla. Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Uprzejmie donosze... 24.06.05, 16:58 tylda napisał: > Czy mogłabyś udostępnić mi swój aktualny adres? > Taki listonoszowy?;) Ze mimo udostepnienia donosiciel znow przyjechal na swoim rowerku z pusta torba... > > A tak w ogóle to zamierzamy być w sobotę w Katowicach, popołudniową porą. Może > umówimy się gdzieś na dobrą kawę?:) > > A ta kawa o nieludzko rannej porze nadal aktualna? (poprosze o pilne ifo na @) Odpowiedz Link Zgłoś