Dodaj do ulubionych

KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATEK

26.07.02, 13:30
Prosze sie wpisywac :)
Tylko nie plakac :)
Sylvunia wpisuj sie,prezesie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 13:36
      No ladnie...

Zostalam prezesem, nawet nie wiedziala :-))
      Ale milo nalezec do tego klubu, skoro sie czlowiek juz zakochal...:-)))

Martusiu, poplakac mozna, tak troche po cichu:-))

Pozdrwaiam :-))))))
      • martusia!!! Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 26.07.02, 13:38
        ale po cichutku...
        cmokaski
        • Gość: sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 13:43

...cmokaski dla tych ktörych kochamy:-)))
          (wtajemiczeni wiedza kogo:-)))
          • martusia!!! Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 26.07.02, 13:46
            hihihih....
            sprytne :))))))))))))))))))))))))
            cmokaski :*********************
    • Gość: triss Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 13:48
      A wystarczyłoby KLUB WARIATEK PO PROSTU
      • martusia!!! Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 26.07.02, 13:50
        nie....nie wystarczyloby...
      • Gość: sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 13:54
        Gość portalu: triss napisał(a):

> A wystarczyłoby KLUB WARIATEK PO PROSTU

do takiego PO PROSTU nalezysz moze Ty??;-))
    • lew_ Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 26.07.02, 18:18
      No i znowu klotnia sie zaczyna ?? a nie mozna miec poprostu innego zdania na
      rozne tematy?? ...jesli kogos wnecie kochacie to nie znaczy to
      zaraz ...wariatki...przynajmniej nikomu nie szkodzicie a na codzien macie
      wspaniale humorki....z pozdrowieniem lew_
      • Gość: sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 19:30
        Drogi lwie...
        nikt sie nie kluci, ten klub tak sie poprostu nazywa;-)) Co nie znaczy, ze tu
        wariatki sie wpisuja!!! :-)) A tym ktorym to nie odpowiada, nie musi sie tu
        wpisywac :-)

Pozdrawiam wszystkich :-)))
        • Gość: sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 19:32
          jej... jak ja juz piesze? "kloci" mialo byc oczywiscie :-))
          • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 26.07.02, 22:10
            Lubie:
            kluby
            szalenstwa
            niereal
            Jestem:
            zakochana
            i w dodatku wariatka...
            Dziewczyny! Wszystko mi sie zgadza!
            Przyjmiecie mnie do KLUBU?
            Tylko, ze ja lubie czasem troche poplakac...
            Nie przeszkadza wam?
            A o szczegolach tez bedziemy pisac? :)))

pozdrowionka, niestety tylko_na_chwile :)
            • sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 26.07.02, 23:47
              Droga tylko_chwila:-)

Jako "prezes" tego oto klubu witam Cie bardzo serdecznie :-))
              Oczywiscie mozesz sobie poplakac, ale nie za glosno prosze;-)) O szczegolach
              tez mozesz pisac:-))

Pozdrawiam bardzo sedecznie i zapraszam nowych:-)))

Sylvi
              • Gość: Graza Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: 62.244.144.* 27.07.02, 09:57
                Ja też checę do tego klubu:-) Czy mogę? Jeśli tak, to witajcie szalone
                dziewczyny, takie szalone jak i ja:-)))))
                Pozdrawiam i życze wszystkim klubowiczkom wspanialych i radosnych
                westchnień ..... "achów" i "ochów" i .....:-)))))))))))))
                • sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 27.07.02, 10:37
                  Droga Grazo:-)))

Bardzo milo ze sie wpisalas do naszego klubu, witam Cie bardzo serdecznie:-)))

Zapraszam wszystkie "zwariowane" dziewczyny do wpisow!!:-)))

Pozdrawiam :-))))
                • martusia!!! Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 27.07.02, 13:04
                  Witam nowe czlonkinie naszego Klubiku :)))

tylko_chwila i Graza ---> buziaki dla Was :**** powitalne

:))))))))))))))))))
                • Gość: mona Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 19:17
                  no to ja tez...hmmmmm.
                  • Gość: Graża Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: 62.244.144.* 03.08.02, 11:47
                    Mona ! To Ty? O jak miło:-)))))
                    Buziaki:-)))
      • fred75 Re: Do TRISS 29.07.02, 16:06
        Głupia cipo odwal sie od Sylvi i Martusi.

Fred - Wred
        • Gość: triss-hahaha Drogi Fredzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 09:59
          Drogi Fredzie: 1)jak mi się będzie chciało 2) nie mam nic do "martusi" (co, już
          wstydzi się być Tubisią?nic dziwnego zresztą ... )czy innych sylvii 3) to forum
          publiczne i mogę wyrazić swoją opinię (nie ma zakazu, ty też dopisujesz się
          złośliwie gdzie chcesz ... tępisz ludzi, których nie lubisz - w myśl
          zasady "jak Kuba Bogu ....", którą promujesz, ja również pojawię się wszędzie
          tam, gdzie mogę choć trochę posuć Twojej krwi hehe, nawet jeśli to są wątki
          osób neutralnych :) 3) serio uważam (nie wolno mi?) że ludzie piszący o miłości
          na czacie mają nie po kolei, mają jakieś problemy na realu, które powodują, że
          nie są w stanie wykreować normalnych związków i są emocjonalnie niedorozwinięci
          4) uprzedzając fakty :)))) moja złośliwość nie bierze się z faktu
          nieszczęśliwego życia w realu (nie narzekam) tylko z nudów - taka rozrywka,
          ktorą kończę wraz z wyjściem z pracy hyhyhy
          • sylvi Do triss 30.07.02, 13:29
            Gość portalu: triss-hahaha napisał(a):

>to forum publiczne i mogę wyrazić swoją opinię (nie ma zakazu) >
            Skoro to forum publiczne to mozemy pisac o tym, o czym piszemy!?

ɯ) serio uważam (nie wolno mi?) że ludzie piszący o miłości
            na czacie mają nie po kolei, mają jakieś problemy na realu, które powodują,
            że nie są w stanie wykreować normalnych związków i są emocjonalnie
            niedorozwinięci<

Nie pokolei? Przeciez nas nie znasz!! Nie trzeba miec problemow, zeby sie tu
            wpisywac, a jesli juz, to napweno nie takie jak Ty masz!
            I nie möw, ze ich nie masz! Jesli Ci sie temat nie podoba, to go nie czytaj!

>taka rozrywka<

Dla Ciebie moze byc rozrywka wpisywanie sie na forum, dla nas nie?????

Czepiasz sie jak wsza psiego ogona!

Wiecej Twoich wpisow nie bede komentowac, bo.... Bez bo - nie ma sensu...

Sylvi
          • martusia!!! DO TRISS 31.07.02, 12:22

>nie mam nic do "martusi" (co, już
            >
            > wstydzi się być Tubisią?nic dziwnego zresztą ... )

Nie jestem Tubisia...Ech....A gdybym byla to bym sie nie wstydzila...
            Jestem Martusia...M a r t u s i a !
            Nie kazda Martusia to Tubisia...i nie kazda Tubisia to Martusia

3) serio uważam (nie wolno mi?) że ludzie piszący o miłości
            >
            > na czacie mają nie po kolei, mają jakieś problemy na realu, które powodują,
            że
            > nie są w stanie wykreować normalnych związków i są emocjonalnie
            niedorozwinięci

Hmmm...
            Ludzie piszacy o milosci,mowiacy o milosci i zakochani maja nie po kolei!...
            Wszyscy maja nie po kolei!
            Hehehe...

A milosc...milosc moze "dopasc"(wlasnie tak-DOPASC!) czlowieka wszedzie...
            Po prostu wszedzie...
            Dlaczego Ci,ktorych to spotyka na czacie,sa-jak uwazaz-emocjonalnie
            niedorozwinieci?....
            A Internet to przeciez tylko wstep,poczatek,zawiazek czegos,co sie moze
            wydarzyc...albo nie...
            Tak samo jak w realu...

>
            > 4) uprzedzając fakty :)))) moja złośliwość nie bierze się z faktu
            > nieszczęśliwego życia w realu (nie narzekam) tylko z nudów - taka rozrywka,
            > ktorą kończę wraz z wyjściem z pracy hyhyhy

Mala sugestia-moze dobrze by bylo zmienic prace,skoro taka nudna?....

Pozdrawiam
            Marta
            • Gość: triss ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 14:18
              Za dobrze płatna, szkoda kaski ;)))Pozdro

Ps.Wiesz, naprawdę uważam że miłość przez net jest niemożliwa. Uważam ....
              hehehe - to fakt. Bo jak na mój gust do idealnego związku potrzeba nie tylko
              pięknych słów, ale również fascynacji cielesnej, kontekstu ludzi, normalnych,
              życiowych a nie nierealnych i wyizolowanych z kontekstu sytuacji, przestrzeni
              życia a nie sieci. Dowód? Proszę: choćby ja. Przecież w kontekście Twojego
              świata ja nie istnieję. Poza tym miejscem. Miłość nie dopada. Dopada:
              zauroczenie, fascynacja cielesna bądź intelektualna, zakochanie (euforia tak
              nazywana), miłość to kwestia pracy. Widziałam tu już sporo i wybacz, ale
              wszystko to wydaje mi się nad wyraz dziecinne, porównywalne do dziecięcych
              miłości z kolonii i obozów. To wreszcie kurczę - miłość samego siebie, bo w
              końcu zakochujecie się tu sami w sobie i w zdaniach, które tu tworzycie, a
              których nie umiecie powiedzieć na realu (dlatego się sypie, co?)

Hihihihi A propos zdania o nieistnieniu :) możesz stwierdzić (ach chce mi się
              wybić ci z riposty to zgrabne i samonarzucające się zdanko: 1)że i tak dla
              ciebie nie istnieję 2) że nie istniałabym i w realnym świecie
              itp..... "Zaklepane-spalone". Pozdrowienia
              • Gość: Marta Re: ;) IP: *.duszniki-zdroj.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 15:07
                ech...
                i masz racje,triss
                :(
    • sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 27.07.02, 13:01
      Witam:))

Napewno wielu sie zastanawia, dlaczego ten klub sie tak nazywa?!:-)

Wlasciwie powinna to wyjasnic nasza Martusia:-)
      Powiem jednak tak:

"Ktoz z nas kocha nie glupiejac przy tym?":-))

Odpowiedzcie sobie sami...

Pozdrawiam
      • martusia!!! Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 27.07.02, 13:10
        Hih....nic nie bede tlumaczyc :)))))))))))
        Sylvun,Ty tlumaczysz najlepiej :)))))))
        A i tak wszyscy wiedza o co chodzi ;))))
        Cmoki dla Klubowiczek :***
        • sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 27.07.02, 14:54
          ...skoro wszyscy wiedza o co chodzi, to czekam na dalsze wpisy do klubu!!:-)))

Pozdrowienia:-)))
    • Gość: Less Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.wolant.pl 27.07.02, 16:18
      To ja tez chce do klubu! :))
      Czy Pani Prezes Sylvi przyjmnie Less.in.love?

buziaczki, Less :)
    • Gość: katarek Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 17:02
      Hmmmm
      A to ciekawy temat :))
      Ja też się wpisuję :))
      Też jestem szaleńczo zakochana :))

pozdrawiam i całuje
      katarek
      • sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 27.07.02, 17:42
        Droga Less:-))
        Drogi(wlasciwie droga) Katarku:-))

Bardzo sie ciesze za wpisy do naszego klubu:-) Oczywiscie serdecznie Was witam
        jako czlonkow!:-)))

Zapraszam do dalszych wpisow! :-))

Pozdrawiam:-))

Pani Prezes;-)
        • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 28.07.02, 09:54
          Drogie Klubowiczki,

wlasnie przed chwila nadzialam sie na noz w zmywarce i... nic nie poczulam.
          Doszlam do wniosku, ze az tak jestem zakochana (przynajmniej chwilami...!), ze
          sama nie wiem, jak sie nazywam... o co tu chodzi?

Wasza
          tylko_chwila
          • Gość: mona Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 19:21
            muzse sie powtorzyc...ze ja tez sie zapisuje.
          • sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 28.07.02, 19:45
            Droga tylko_chwila :-)

Nie dziwie sie wcale, ze nie poczulas noza...:-)
            Zakochyna czlowiek jest myslami zawsze (no prawie zawsze) daleko...;-)))
            Mysli to marzenia. I kiedy sie marzy, zapomina sie, co dzieje sie woköl nas,
            nawet o bölu:-))
            A palec sie wyleczy;-))

Droga Mona!

witam bardzo serdecznie w naszym klubie:-)))

Marzcie sobie i wpisujcie sie dalej:-)))

Pozdrawiam bardzo serdecznie i przeslylam calucy dla klubowiczek i dla tych
            ktörych kochamy:-)))****

• tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 29.07.02, 10:04
              Droga Sylvi,

nie uwazasz, bysmy przystapily do tematu tego naszego szalenstwa?
              Probowalam niesmialo zaczac... a tu nikt o sobie nie puszcza pary z ust:)
              Wiem, wiem, na tym tez moze polegac to nasze szalenstwo... :)

Calusniaki dla klubowiczek i tych, ktorych kochamy (jesli tu zajrza, hi!)

tylko_chwila :)
              • sylvi Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 29.07.02, 21:45
                Droga tylko_chwila!

Moze nie powinnas tylko tak troche zaczac na ten temat pisac, a sie
                rozpisac?!;-) Inne (nie wykluczam siebie:-) ) napewno wezma przyklad i sie tez
                powpisuja i porozpisuja:-))

Mi jakos przez te zakochanie to chyba troche natchniena i pomyslow zabraklo...

Martusiu, wisz cos!! W koncu jestes drugim prezesem!!:-)))

Pozdrawienia wraz z calusami przesylam:-)*****
                • paiha O milosci w filmowym kontekscie:) 30.07.02, 14:40
                  Naturalnie zycze wszystkim zakochanym rozowych spojrzen... rowniez po
                  zdjeciu okularow:), niemniej, kiedy tak podczytywalam wasza sympatyczna
                  slow i slowek wymiane przypomnialam sobie slowa Marka Koterskiego,
                  ktory kiedys powiedzial: "Kiedy bylem zakochany, umieralem z milosci, a
                  kiedy moj kolega sie zakochal, umieralem ze smiechu".
                  Mruzac jedno oko i pozdrawiajac cieplo:)
                  Paiha
                  • martusia!!! hmmm 31.07.02, 12:37
                    Witam wszystkich jeszcze przeze mnie nie powitanych! :*

Mowie tez "dzien dobry" tym,ktorzy sie nudza w pracy i tym,ktorzy z tych nudow
                    lubia byc zlosliwi...tych,ktorzy zlosliwoscia odpowiadaja na zlosliwosc,tez
                    witam...

Ale najcieplej witam te istoty,ktore sa szalone :) i zakochane :)
                    Nie wazne w kim...nie wazne jak sie zakochaly...nie wazne dlaczego...i po
                    co...nie wazne jak mocno kochaja...i czy maja wzajemnosc...

Hmmm... "Milosc jest wszystkim,co istnieje" ...

Caluje cieplutko wszystkie zakochane dziewczynki :) :*
                    • Gość: annuszka Re: hmmm IP: *.supernet.com.pl 01.08.02, 20:03
                      Na nasza slabosc i biede
                      niemote serc i dusz
                      na to,ze nas nie zabiora
                      do lepszych gor i morz
                      na czarnych mysli tlok
                      na oczy pelne lez
                      lekarstwem milosc bywa.
                      Jezeli milosc jest
                      jezeli jest mozliwa. /Agnieszka Osiecka/

Pozdrawiam-annuszka lekko chora po przedawkowaniu lekarstwa;))
    • robercik_ Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 03.08.02, 00:33
      hmm ciekawie, ale czy mezczyzni tez, moga nalezec go tego klubu? nie zebym
      chcial, kolega jest wstydliwy i dlatego pytam, hahaha :-)
      buziaczki dla zakochanych Pan :-)
      • Gość: Graża Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: 62.244.144.* 03.08.02, 11:44
        Jeśli o mnie chodzi, to nie mam nic na przeciw;-))) Sądze, że moje kochane
        koleżanki-klubowiczki również. Myślę, że bedzie miło w naszym klubie i Twój
        kolega ( a może .... i Ty) znajdzie w nim swoje miejsce;-)a nazwę Klubu zawsze
        mozna troszkę zmienic i dodać " i WARIATOW", i wszystko bedzie ok.
        Pozdrawiam:-)))))
    • Gość: Graża Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 05:50
      Co z Wami!!!! Czyżby tak nas mało było, szaleńczo i nierealnie zakochanych! Coś
      mi tu nie gra:-((( A może wstydzicie się przyznać, ale przecież to żaden
      wsztyd! Odrobina odwagi! Pozwolę sobie zaprosić w imieniu "zarządu klubu" i nie
      tylko.
      Lista otwarta:-)))))
      Pozdrawiam:-))))))
      • martusia!!! Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 07.08.02, 16:45
        Graża :))))
        Chyba sie nie chca przyznac ;))))))))))))
        Pozdrawiam :)

P.S.Przepraszam,za nieczeste prezesowe pojawianie sie w naszym watku....ale
        panie prezeski(Sylvi i ja :) ) maja ostatnio bardzo duzo pracy ;))))
        Graża-mozesz przejac obowiazki ;) Jesli masz czas,chec i podolasz ;)
        Pozdrawiam goraco zakochane istoty
        • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 08.08.02, 12:50
          wystarczyla jedna rozmowa na czacie,
          pierwsze spotkanie w realu,
          a wszystko sie zaczelo...
          i trwa jak jakas basn,
          bo nie spotkalam jeszcze mezczyzny,
          przy ktorym czuje sie az tak kobieco.

nie chce by byl mezczyzna mojego zycia,
          chce by nim czasem bywal...

czy to nie jest szalenstwo? :)

tylko_na_chwile...?

buziaczki!!!
    • Gość: Graża Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 07:57
      Nowy tydzień i może ktoś nowy dopisze się do naszej klubowej listy;-))))
      Zachęcam, na pewno będzie bardzo miło i sympatycznie w naszym klubiku;-)))
      Pozdr.
    • Gość: Graża Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.02, 12:11
      Jakiś zastój straszliwy się zrobił:((( Myślę jednak, że po wakacjach do naszego
      klubu ustawią się kolejki, hehehe;-))))
      Pozdrawiam:-))))
    • Gość: aluzja Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 19:11
      Padło i na mnie :)
      • Gość: Graża Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.02, 22:13
        Witam, miło Cię widzieć wsród nas;-)))
        Pozdrawiam:-)))
        • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 20.08.02, 06:12
          Witam, Witam!!!
          Mysle, ze moze by wymyslic jakies zasady, by ozywic zasady dzialania naszego
          klubiku... Sam wspis to chyba malo..., co? Potrzebne wpisowe, tak mi sie
          wydaje... Qrcze, ja zaczelam, a inne milcza... moze by tak troche detali, co?
          Na mnie padlo jeszcze raz (z tym samym osobnikiem...hihi).
          Siostrzane usciski!

tylko_przez_chwile :)
          • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 22.08.02, 06:17
            DZIEWCZYNY!PANOWIE!

Gdzie jestescie????
            Gdzie te/ci szalenczo nierealnie zakochane/ni wariatki/ci????
            Potzrzebne "wpisowe" dla ozywienia ducha!!!
            Prosze sie natychmiast obudzic z marazmu!

chwilowo_pozdrawiam_i_sciskam!
            • Gość: elmirka Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.ols.vectranet.pl 24.08.02, 10:12
              a ja jestem ciekawa tylko_chwila jak się układa z tym samym osobnikiem, bo
              ponoć nic dwa razy....

pozdrowionka

elmirka z nierealnie durnym serduszkiem:)
              • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 24.08.02, 21:16
                hej!
                po prostu: na nowo go odkrylam
                w trudnej sytuacji...
                i doszlam do wniosku, ze
                pociaga mnie jeszcze bardziej... :)
                mezczyzni tacy sa... :)
                chyba jednak wiekszosc :)

chwilowo_tylko_sciskam :))))
                • Gość: tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.piaski.org 01.09.02, 10:37
                  PROSZE KOLEZENSTWA!!! PROSZE SIOSTRZENSTWA I BRATERSTWA!!!
                  PROSZE SIE OBUDZIC I NAPISAC O SWOICH WARIACTWACH!!!
                  TYCH SZALONYCH, MA SIE ROZUMIEC, BO INNYCH NIE ROZUMIEMY :)
                  WAKACJE SIE SKONCZYLY, PORA BRAC SIE W GARSC I ZA PIORA.
                  POLECAM GESIE (o naiwnosci dziewczeca! czemu rzucasz mnie
                  na wiatr, jak lisc jakis ulotny...).
                  U NAS JEST ZBYT CICHO...
                  RUSZMY SIE NIECO SIOSTRY! A MOZE I BRACIA... :)?

pozdrawiam_chwilunkowo_tylko
                  • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 10.09.02, 13:00
                    WYBACZCIE...
                    NIE BEDE GANIAC Z BATEM
                    SADZILAM, ZE KLUB TO KLUB...
                    GDZIE SZEFOSTWO? MAM NADZIEJE, ZE
                    NIE ZASYPUJE GRUSZEK W POPIELE?
                    PRZECIEZ NIE MAMY NATURY KOPCIUSZKA...

OVER

tylko_chwilowo
                    • Gość: Graża Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.02, 18:59
                      A juz myslałam , że po wakacjach zacznie się ruch w "interesie", a tym czasem
                      jakoś wszyscy tacy akuratni. Czyżby nikt się nie zakochał podczas wakacji?
                      Dziwne, a mówia, że lato to urodzaj na różnego rodzaju miłości i zauroczeń. a
                      może się wstydzicie przyznać do wakacyjnych amorów. Cosik mi się wydaje , że
                      ten wakacyjny Amor..... słabiutko pracował... he,he
                      Pozdrawiam:-)))))
                      PS Mnie to szleńcze zauroczenie trzyma już 8 m-cy, a jak długo jeszcze
                      potrwa..?
                      • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 17.09.02, 17:00
                        GDZIE TE SZALONE???
                        GDZIE TE SZALENSTWA???
                        nic nie widze! mam nadzieje, ze

tylko_przez_chwile... :o):o):o)
    • Gość: agula.toja Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.prozy.silesianet.pl 17.09.02, 19:33
      witam szanowna prezes i czlonkinie :))
      bedzie mi milo nalerzec do tegoz klubu:))

przyjmiecie mnie???

pozdrawiam Agula.

buzka dla tego ktorego kocham
      • Gość: maciek(k2) Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE IP: *.atol.com.pl 17.09.02, 20:52
        jestem z wami siostry me serce tez krwawi
        • tylko_chwila Re: KLUB SZALENCZO NIEREALNIE ZAKOCHANYCH WARIATE 18.09.02, 09:00
          poniewaz szefostwo sie gdzies ulotnilo,
          witam SERDECZNIE Nowy Narybek w zastepstwie!

na pocieszenie (a moze i nie) zranionych serc
          odrobina realu:
          "Zycie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzen,
          jest tylko zupelnie inne" (W.Szekspir)
          :)

pozdrowionka_chwilusiowe

P.S. Nowy Narybku DZIEKI za wpis! ALE WLASCIWIE DLACZEGO WAM KRWAWIA SERCA?
          CZY TO Z POWODU TEGO SZALENSTWA?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka