Dodaj do ulubionych

do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywalono?!

12.07.05, 21:44
Nick: Bela

Napisalam 3 zdania:
1. Czesc.
2. Pochwalilam temat (czas na spoleczna aktywnosc a nie chowanie sie po
krzakach)
3. Zadalam pytanie (w nawiazaniu do jednej z wypowiedzi: "pieprzyc podatki")
Jaka przyjemnosc mozna miec z pieprzenia podatkow.

I zostalam wyproszona z pokoju.
Oczywiscie dodzwonic sie do "orla", ktory czatem rzadzi i widac w zyciu jest
niedowartosciwoany, bo musi waaaaaadza sie upajac, nie mozna. Chcialabym
uslyszec tego wybitnego znawce norm obyczajowych.

Jednoczesnie skladam gratulacje. Okolo 60 osob "czatuje" w portlu GW. Swietny
wynik. Za co wam placa? Przy takich wynikach utrzymanie portalu jest prostym
marnotrawieniem pieniedzy. Czekam odpowiedzi "orle"!
Obserwuj wątek
    • iizaa Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 12.07.05, 22:23
      bellinka napisała:
      > Za co wam placa?

Płacą za czytanie takich bzdur.
      • lesniczy101 I dlatego czat będzie zlikwidowany 12.07.05, 22:31
        Agora, to przedsięwzięcie komercyjne. tak musi być.
        Pozdr.
      • annuszka Re: do iizyy 14.07.05, 15:55
        iizaa potwierdziła:
        > Płacą

(tak właśnie podejrzewałam)

A ile?
        (to powazne pytanie, prosze nie pozostawiac go bez odpowiedzi)
        Dziekuje
    • umfana Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 03:48
      Operatorami czatu są czaturianie z długim stażem i nieskalaną opinią na czacie
      Gazety. Robią to dla samej "przyjemności" za friko. Czat Gazety jest
      specyficznym miejscem; ludzie piszący na nim często znają się ze zlotów, etc...
      To takie grono wzajemnej adoracji i niech tak pozostanie. Taki jest
      niepowtarzalny urok tego miejsca i mam nadzieję, że się nie zmieni.
      P.S.
      Prawdopodobnie zostałaś wyproszona za wulgaryzm. Niestety operatorzy są tylko
      ludźmi i mają swoje sympatie, nowych zaś traktują z dystansem.
      • zabi_odbiornik Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 09:58
        "Operatorami czatu są czaturianie z długim stażem i nieskalaną opinią na czacie
        Gazety"

ahahahahahahahahaha
        • umfana Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 18:09
          zabi_odbiornik napisał:

> "Operatorami czatu są czaturianie z długim stażem i nieskalaną opinią na czacie
          > Gazety"
          > ahahahahahahahahaha
          .....no dobra Żabi Odbiorniku - ROTFL ...

Ja sama wyleciałam raz z czatu Gazety za to, że zwróciłam pewnej damie uwagę,
          aby nie klęła na ogólny panelu... Kiedy weszłam na czat pani sama zaczepiła mnie
          pierwsza, ubliżając mi. Dam ta wyzywała prawie wszystkich czaturian, motywując
          to tym, iż ma biedaczka period. Kobieta miała się dobrze pod opieką pana
          operatora, który wywalał bezwzględnie z pokoju element nie znany mu :o)))
          Ale co tam ... od tego faktu nie pcham się tam, gdzie mnie nie proszą!
        • senne_marzenie Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 18:39
          moze mialo byc 'marsjanie'?:)
          • umfana Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 22:27
            senne_marzenie napisała:

> moze mialo byc 'marsjanie'?:)
            >
            Niech i tak będzie- Operatorami czatu Gazety są etatowi pracownicy Gazety,
            osobnicy bardzo złośliwi, etc ;o)))
      • bellinka A gdzie ten wulgaryzm??????? 13.07.05, 23:48
        Szczerze powiem, Twoja odpowiedz jest kuriozalna.
        Naklad gazety to ponad 300 tys. egzemplarzy, caly kraj, gdzie mieszka 38 mln
        ludzi. I w ten czat bawie sie 60 a po chwili 53 osoby!!!!!!!!!!! Piszesz, ze to
        zaprzyjaznione grono. Jak Unia Wolnosci. Jedyna partia, w ktorej wszyscy
        czlonkowie znal sie z imienia i nazwiska.

Gratulacje jeszcze raz dla redakcji portalu.
        Naklad spada. Jakis czas temu byl pogrom w dziale ogloszen.

Nic nie jest dane na zawsze. I jesli tak dba o czytelnikow, nie wroze Wyborczej
        wielkich sukcesow. Nie takie tytuly padaly.

A odpowiedzi bezczelnego administratora sie nie doczekalam.
    • radek555 Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 04:30
      Czat 40-latki wywala nie te osoby co powinien.
      Ostatnio w nocy po 24-tej pojawiają się osbnicy np.AGA którzy wulgaryzują poziom
      czatu gazety i robia to bezkarnie zmuszając innych do rezygnacji z czatowania.
      Jak tak dalej się bedzie działo to normalni czatownicy gazety będą zmuszeni do
      rozstania się z nią.

Radek
      • sarna_z_pola czar aga /nick/ 13.07.05, 08:16
        Wrażenie-moje
        Aga-nick zostawiany przez operatorów by wzburzać albo co?
      • umfana Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 18:14
        radek555 napisał:

> Czat 40-latki wywala nie te osoby co powinien.
        > Ostatnio w nocy po 24-tej pojawiają się osbnicy np.AGA którzy wulgaryzują pozio
        > m
        > czatu gazety i robia to bezkarnie zmuszając innych do rezygnacji z czatowania.
        > Jak tak dalej się bedzie działo to normalni czatownicy gazety będą zmuszeni do
        > rozstania się z nią.
        >
        > Radek

Radku masz rację.
        Nick Aga gości na czacie Gazety od paru lat. Dlaczego nie można zablokować jej
        wstępu? Ciekawe kto to jest? Czasami myślę, że ktoś specjalnie podstawiony. Jaki
        wariat miałby tyle determinacji, aby nękać Gazetę tak długo?
        Pozdrawiam!
    • lew_ Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 13:43
      Pewnie trafilas na te nowa nadgorliwa operatorke,swoja droga to nie rozumiem
      jak mogly ona i pewne inne osoby dostac uprawnienia operatora ????
      Osoby ktore robia sobie zabawe wyrzucajac ludzi za jedno slowo,gdy tymczasem
      inne osoby ,przyjaciele operatora moga klac bez obawy wyrzucenia.W takiej
      sytuacji wcale mnie nie dziwi ze coraz mniej ludzi na portalu gazety
      czatuje,przciez ktos z wyzszym wyksztlaceniem nie pozwoli sie wyrzucac za
      nic komus z wyksztalceniem szwaczki.
      • kaa.lka Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 15:57
        tak,tak Lwu za nic wyrzucać z wykszałceniem szwaczki to za nick:)))
        I w ogóle klęciać trzeba z klasą:)))
      • perpetum.debile Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 17:56
        lew_ napisał:

> Pewnie trafilas na te nowa nadgorliwa operatorke,swoja droga to nie rozumiem
        >
        > jak mogly ona i pewne inne osoby dostac uprawnienia operatora ????
        > Osoby ktore robia sobie zabawe wyrzucajac ludzi za jedno slowo,gdy tymczasem
        >
        > inne osoby ,przyjaciele operatora moga klac bez obawy wyrzucenia.W takiej
        > sytuacji wcale mnie nie dziwi ze coraz mniej ludzi na portalu gazety
        > czatuje,przciez ktos z wyzszym wyksztlaceniem nie pozwoli sie wyrzucac za
        > nic komus z wyksztalceniem szwaczki.

Tak tak lewy i ta nowa nadgorliwa operatorka pousuwała Twoje posty na forum w
        watku Radowana hyhyhy... Baty jej!;-)
        Coraz bardziej mnie rozczulasz. Kto co "pierdnie" na podpuche to Ty łykasz jak
        młody aligator buuuhahaha...No i wjadomo...ja jestem w ciąży. Swoja drogą, sam
        to wymyśliłes czy ktoś Ci te plotke sprzedał?:))

P.

PiEs
        Dziwie się, że Ty jeszcze bana na ten czat nie masz za swoje występy Pacynko:PPP
      • kroliczek8 Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 18:08
        hahahahaha biedny inteligenty lewek, nasza zabaweczko :)))))))))))
        aaaaaaaahahahahha
      • sarna_z_pola Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 21:42
        lew_ napisał:

> Pewnie trafilas na te nowa nadgorliwa operatorke,swoja droga to nie rozumiem
        >
        > jak mogly ona i pewne inne osoby dostac uprawnienia operatora ????
        > Osoby ktore robia sobie zabawe wyrzucajac ludzi za jedno slowo,gdy tymczasem
        >
        > inne osoby ,przyjaciele operatora moga klac bez obawy wyrzucenia.W takiej
        > sytuacji wcale mnie nie dziwi ze coraz mniej ludzi na portalu gazety
        > czatuje,przciez ktos z wyzszym wyksztlaceniem nie pozwoli sie wyrzucac za
        > nic komus z wyksztalceniem szwaczki.

Pan Władysław
        (po prostu - pan Władysław, nie mogę bowiem w danej chwili wymyślić
        interesującego nazwiska),
        jakkolwiek sumiennie i w dostatecznej mierze "przysiedział już był fałdów nad
        nauką społeczną", to przecież zaczepianiu szwaczek oddawał się z gorliwością
        bynajmniej nie słabszą od tej, jaka cechowała epokę jego życia poprzedzającą
        przysiadanie fałdów.
        W chwilach wolnych od nawału myśli tytanicznych szkicował nawet w pamięci
        figlarne dziełko pod tytułem: "Praktyczne wskazówki dla zaczepiających", gdzie
        miało się zawrzeć wiele zarówno bystrych spostrzeżeń z zakresu psychologii
        szwaczek, jak również dowodów ciętości dialektycznej autora.

Specjalną predylekcję swą do pracownic igły pan Władysław motywował rozmaicie:
        już to osobistą nadwrażliwością na wdzięki biednych dziewcząt,
        więdnące w zapomnieniu - już pragnieniem przyjścia z pomocą materialną tej
        kategorii istot ludzkich, skazanej nieodwołalnie na szukanie tego rodzaju
        zarobków postronnych - już wreszcie, wcale nawet umiejętnie, atawizmem...

actus simulatus nulis est momenti
      • kaszanka.w.aerozolu szumuuuuuuuuuuuuuuu 14.07.05, 18:23
        lew_ napisał:
        > komus z wyksztalceniem szwaczki.

szumu:)
        guzik mi się urwał, pomóż:))

--
        "Lody Watykanu" - nowa powieść (o czym wszyscy wiedza, ale nikt głośno nie mówi)
    • lew_ Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 18:00
      Szachrajko ty se mozesz szczekac ile tylko chcesz:)Czy ty jestes wciazy czy
      nie to mi wisi i powiewa,myslisz ze nie mam nic lepszego do roboty niz sie
      interesowac AKURAT Toba??Wez poloz sobie lodu na rozpalona glowke:)
      • perpetum.debile Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 18:27
        lew_ napisał:

> Szachrajko ty se mozesz szczekac ile tylko chcesz:)Czy ty jestes wciazy czy
        > nie to mi wisi i powiewa,myslisz ze nie mam nic lepszego do roboty niz sie
        > interesowac AKURAT Toba??Wez poloz sobie lodu na rozpalona glowke:)

Lewy Ty jesteś twórcą i kolekcjonerem plot:) Sam je tworzysz, zbierasz i
        rozpuszczasz:))Widać rzeczywiście nie masz nic lepszego do roboty, ale w sumie
        co może mieć do roboty stary stetryczały kawaler?:PPPP
        A interesujesz się każdym brudem tutaj obojętnie kogo on tyczy i masz dziką
        satysfakcje jak cos wywleczesz do wiadomości ogółu... z tym, że to Ty jesteś
        posmiewiskiem wszystkich hyhyhy...Popraw się Lewy, bo żadna Cie tu nie zechce
        na męża hihihihi i tyle lat zmarnowanych przy kompie:)
        Wiesz...chciałam Ci tylko jeszcze wyznac w tajemnicy, że mam jedna nogę krótszą
        a druga taka samą...zanotuj skrzętnie, rozpowszechnij i oczywiście dodaj coś od
        siebie:)

P.
        • lew_ Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 14.07.05, 17:39
          Wszystko co 'TY powiesz idzie mi golo dupy dalej,idz i napisz jeszcze jeden
          post ze cie facet na zloocie olal dla orisski:))
          • perpetum.debile Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 15.07.05, 12:49
            lew_ napisał:

> Wszystko co 'TY powiesz idzie mi golo dupy dalej,idz i napisz jeszcze jeden
            > post ze cie facet na zloocie olal dla orisski:))

buuuuuuuuhahahahahaha... no ja nie mogę...popłakałam się ze wzruszenia! Lwey Ty
            jak zwykle wiesz, że dzwonia, ale jak zwykle nie wiesz w którym kosciele :)))
            Ech Ty naiwny:)) Co Ty wiesz o zabijaniu buuuuhahahhaha... A tak na przyszłość -
            najpierw trzeba Lewy kogos mieć żeby go rzucać:)))
            Nic dodać, nic ująć - PUSTAK!!!:)
        • fafik73 Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 16.07.05, 11:09
          Ahahahhh..!! Przeczytałem właśnie przyjaciołom, uśmialiśmy się - masz świetne
          poczucie humoru:))
          Z pozdrowieniami,
          r.
        • bob_budowniczy Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 28.07.05, 08:36
          ależ Wy się musicie mocno kochać dzieciaczki :-)))
          reasumując:
          szachrajka + lew = WNM
          hahahah
      • sarna_z_pola Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 21:45
        lew_ napisał:

> Szachrajko ty se mozesz szczekac ile tylko chcesz:)Czy ty jestes wciazy czy
        > nie to mi wisi i powiewa,myslisz ze nie mam nic lepszego do roboty niz sie
        > interesowac AKURAT Toba??Wez poloz sobie lodu na rozpalona glowke:)

*******************************************************************************
    • kroliczek8 Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 13.07.05, 18:58
      a moze to było 1, 2, 3 a potem się obudziłaś?
    • zosia.samoosia Odpowiedz 13.07.05, 23:53
      Dostalas kopa (tak sadze) za przeklinanie. Tak jak wczesniej jedna z
      uzytkowniczek. Operator uznal Wasze wypowiedzi za wulgarne ... Nie pytaj
      dlaczego tak sie stalo, bo zgodnie z wola narodu czatowego nie ma jasnych
      zlecen i obowiazkow. Kazdy op inaczej pojmujew regulamin, proby ustanowienia
      norm czatowych nie powiodly sie ...

Milego dnia
      • bellinka Re: Odpowiedz 14.07.05, 07:08
        Slowo "pieprzenie" jest takim przeklenstwem? Ktos wpisywal co kilka minut
        haslo: pieprzyc podatki. I nie zauwazylam, zeby wylecial. Zajrzalam wczoraj.
        Operator wpisal zdanie o "klapaniu jezorem", jako motto dnia. Wydzwiek tego byl
        oblesny.

Juz wiem, co to jest czat w Gazecie.

Zajrzalam tam na chwile i zamiast zabawy napotknelam sie na jakas prymitywna
        kuchare-chamice, ktorej dano wladze.

Dziekuje.

zosia.samoosia napisał:

> Dostalas kopa (tak sadze) za przeklinanie. Tak jak wczesniej jedna z
        > uzytkowniczek. Operator uznal Wasze wypowiedzi za wulgarne ... Nie pytaj
        > dlaczego tak sie stalo, bo zgodnie z wola narodu czatowego nie ma jasnych
        > zlecen i obowiazkow. Kazdy op inaczej pojmujew regulamin, proby ustanowienia
        > norm czatowych nie powiodly sie ...
        >
        > Milego dnia
        >
        • umfana Re: Odpowiedz 14.07.05, 14:59
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=26372346&a=26413203
        • annuszka a dlaczego ja nie... 14.07.05, 15:54
          napotknelam sie na kucharke? A zagladam i zagladam...
          Gdyby jakas kucharka jednak tu weszla i przeczytala, to bardzo prosze o pomoc:
          interesuja mnie przepisy (kulinarne) na dania z cukini i baklazanow.
          Dziekuje.

bellinka napisała:

> Zajrzalam tam na chwile i zamiast zabawy napotknelam sie na jakas prymitywna
          > kuchare-chamice, ktorej dano wladze.
          >
          > Dziekuje.
          >
          • halina501 Re: a dlaczego ja nie... 15.07.05, 09:34
            annuszka napisała:

> napotknelam sie na kucharke? A zagladam i zagladam...
            > Gdyby jakas kucharka jednak tu weszla i przeczytala, to bardzo prosze o
            pomoc:
            > interesuja mnie przepisy (kulinarne) na dania z cukini i baklazanow.
            > Dziekuje.

> www.boeko.com/cukinia.htm

Może coś wybierzesz Annuszko .

Kucharka (też) :))
          • bob_budowniczy Re: a dlaczego ja nie... 28.07.05, 08:34
            mam dla Ciebie lepsze przepisy hy hy hy
            old.wino.org.pl/proszzzz
        • zosia.samoosia Re: Odpowiedz 14.07.05, 17:10
          Jesli nie podoba sie Tobie moja odpowiedz to nalezalo zaznaczyc w pierwszym
          wpisie, ze glos maja tylko osoby ktore zgadzaja z Twoim zdaniem :)))
          Uniknelabys wowczas nieporozumien.

A dosc klapania dotyczyl pewnego okreslonego tematu, ale Ciebie nie bylo i nie
          mozesz tego wiedziec ...
        • bob_budowniczy Re: Odpowiedz 03.08.05, 08:59
          Jeśli o mnie chodzi to słowo "pieprzenie" kojarzy mi się TYLKO w jeden sposób
          hahahahaha
    • monika_04 Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 15.07.05, 13:39
      Czy to nie żal odrzuconej kochanki?
      Gdybym się miała przejmować moim pierwszym wyrzuceniem z czata... chyba to
      nawet orisska zrobiła... nie wracałabym do niego tak chętnie....
      • bellinka Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 15.07.05, 23:23
        monika_04 napisała:

> Czy to nie żal odrzuconej kochanki?
        > Gdybym się miała przejmować moim pierwszym wyrzuceniem z czata... chyba to
        > nawet orisska zrobiła... nie wracałabym do niego tak chętnie....

Czy jest cos gorszego niz zal z powodu odrzucenia? Kazdy z nas to w jakims
        stopniu przezyl.

Pieprze czat w gaZecie, ze szkoda dla gazety, bo przestalam ja kupowac. Nawet
        jesli mi Fakt zostanie, nie wydam na GW ani grosza wiecej. Niech kuchary
        decyduja kto si emoze bawic a kto nie.

Wyjasnienie dla szukajacej przepisow kulinarnych:
        kuchara na salonach sie nie sprawdza. to stan umyslu.
        • nonstop Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 16.07.05, 09:12
          Adam M. i cała Agora pozostaje w żalu nieutulona
        • zosia.samoosia Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 16.07.05, 10:28
          bellinka napisała:

> Pieprze czat w gaZecie, ze szkoda dla gazety, bo przestalam ja kupowac. Nawet
          > jesli mi Fakt zostanie, nie wydam na GW ani grosza wiecej. Niech kuchary
          > decyduja kto si emoze bawic a kto nie.

Masz nauczke na przyszlosc, nie przychodzi sie w gosci i w trzecim zdaniu nie
          mowi "pieprzone podatki" ;))
          • margo.pf Re: czuje sie winna, bo........ 16.07.05, 14:45
            i gotowac umiem, i szyc..... i kafelki ukldac, i tapetowac i inne takie. Wnosze
            o rozszerzenie podejrzanych grup zawodowych i zastosowanie zbiorowej
            odpowiedzialnosci. Sprawiedliwosc musi byc :))

On n'oublie rien, de rien / On n'oublie rien du tout /
            On n'oublie rien de rien / On s'habitue, c'est tout.
            Jacques Brel
            • tfu.tfu Re: czuje sie winna, bo........ 28.07.05, 16:43
              nie umiem układać kafelkófff, no czuję się winna, no ...
              ;]
    • weber9 [...] 28.07.05, 00:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bob_budowniczy Re: do moderatora czatu 40-latki:za co mnie wywal 28.07.05, 08:39
      Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz

buehłe hłe hłe hłe
      obrzygałem się kawą z wrażenia :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka