Dodaj do ulubionych

najczarniejszy dzien

19.08.02, 05:47
to jest moj najczarniejszy dzien wyszedlem z pracy
wczesnie itak nie mialem tam po co siedziec w tym stanie
lzy w oczach wiem to banalne ale nie zalezy mi na niczym
juz i jest tak czarno jestem na dnie jak nigdy wczesniej
wracajac do domu jaskolka wpadla mi pod kola i zostala
na drodze czy to znak nie wiem co robic moze ktos powie idz do lekarza
obojetne co niech ktos cos powie do mnie siedze teraz w czterech scianach i
wyje i tak zimno jest ze nie wiem co zrobic co jesstemtak nisko ze
nawet nei wiem co pisac czekam na slowo nie chce krzyczec przez sen jak
wczoraj w nocy nie chce byc na kolanach zalosnie blagac nie chce isc tam
skad nie ma powrotu niech ktos cos powie blagam chce zyc spowrotem
tak pisze i pisze nie moge wsluchiwac sie w cisze i nawet to skladnie idzie
ale ja sienie nie staram to plynie slono neichktos cos powie teraz
blagam teraz neich ktos cos powie
Obserwuj wątek
    • sirius1 Re: najczarniejszy dzien 19.08.02, 06:07
      wiem ze moglbym wejsc an czat i wyzalic sie ale zlamalem juz tyle obietnic i
      przysiegalem ze w zdrowiu ichorobie nie opuszcze i nie chce zlamac juz nic
      wiecaj nie chce klamac juz chce byc taki jak kiedys bylem zyc chcespowrotem
      jak kiedys nie widziec tak zimno mi jestteraz i wiem ze taam jest slonce zascian
      co mam wiecej powiedziec no co co jescze chcialbym wszystko powiedziec co jest
      wemnie czarnego bo tylko to mam i nic wiecej tam nie ma jak skorupa wegetuje
      jem ide spac a to moj najlepszy przyjaciel ostatnio ale i on mnie opuscil
      wczoaraj i kazal mi sie bac
    • sirius1 Re: najczarniejszy dzien 19.08.02, 06:22
      i to mnie tearaz trzyma ze moge pisac i wysylac jak pisze to lepiej to
      spowiedz a moj smutek to pokuta nie chce plakac wiecej chccee zyc zyc
      nie chce sie spalic teraz bo jeszcze oddycham moze i tego nie bede chcial
      wiecej robic ppisze poprostu bo to oddala moja nedze i jest lepiej na chwile
      ale rece drza i czekam na slowo tak mi tego brakujezeby ktos zrozumial
      bol straszny jak zimna noc nie przypuszczalem ze ta ksie stanie ze tak nisko
      upadne to nie jak ja ja niechce byc takim chce byc i cieszyc sie ale nie ma
      wemnie juz nic to po co zyc znowu jak melodramat brzmi jak cisza tez brzmi
      teraz straszna straszna ohydna ja chce zyc prosze nie zabieraj mi tego Boze
      oddaj to co mi dales nie zabieraj ja moze zaczne od zera bo dzis jestem
      nikim tak nisko nie widzisz mnie chyba
    • Gość: ja Re: najczarniejszy dzien IP: *.zigzag.pl 19.08.02, 07:08
      boże sirius, co ty piszesz. pamiętam cie z czatu, jeszcze niedawno śmiałes się
      i wygłupiałeś jak my wszyscy. co ci sie takiego przytrafiło, że piszesz tak
      smutne słowa? z samego rana, w ten słoneczny poranek je przeczytałam. jak
      dysonans to słońce i twoje słowa. jak można coś powiedzieć co mogłoby
      przynajmniej być próba pocieszenia? wielu z nas natrafia w swoim życiu na takie
      doły, przez które musi przebrnąć. i brnie.lepiej lub gorzej ale brnie. hej
      sirius, czy można ci jakoś pomóc??
      • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 07:55
        wesolosc tak to dobra mina do zlej gry ale tak sie naprawde czuje
        i to prawda co pisze to prawda i jest tak mi zle to nie tylko slowa
        uwierzcie mi uwierzcie prosze
        • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 08:17
          ja tak przychodzilem tu ale nie dla zabawy tylko chcialem miec
          cos czego tak naprawde nie moglem miec i zrozumialem ale ja nie
          chcialem nikogo skrzywdzic to nie ja ja nie umiem krzywdzic
          moze tak sie wydaje i moze tez dlatego tak mi zle ale ja tego naprawde
          nie cchcialem zeby ktos cierpial i moze dlatego ja tak cierpie dzisiaj
    • leszczyna Re: najczarniejszy dzien 19.08.02, 07:17
      No tak sirius - nosił wilk (to też pies) razy kilka, ponieśli i wilka :-)))
      To kto ten samochód prowadził? Ty czy jaskółka? A Ty jesteś całkiem zdrowy? Czy
      to jaskółka Cię potrąciła w locie? I nie konfabulujesz? Nie rób im tego -
      popatrz, już pierwszaa litościwa duszyczka pośpieszyła ze wsparciem ... Nie
      kpij sobie z tej Armii Zbawienia :-))))

Pozdrawiam:-)))
      • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 08:00
        leszczyno dlaczego myslisz tak czy myslisz ze ja tak ot sobie
        przykro mi jak przeczytalem bo nie wiedzialem czemu tak ppiszesz
        czy myslisz ze ja pisze dla zabawy dzis ze wyje dla zabawy ja nie chcialem zeby
        inni cierpieli bo to jest moj najczarniejszy dzien
        • leszczyna Re: najczarniejszy dzien 19.08.02, 08:29
          Oj sirius - od wiatraczka Ci się udzieliło?
          • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 09:41
            leszczyna napisała:

> Oj sirius - od wiatraczka Ci się udzieliło?
            leszczyno czemu dzis tak mowisz
            nie dzis
        • Gość: pamietaszmnie Re: najczarniejszy dzien IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 08:56
          Sirius, zmienny jesteś pamiętaj... Jutro będzie lepiej.. bo po nocy przychodzi
          dzień, a po burzy spokój... Prawda jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Może lepiej
          porozmawiać z tą najbliższą osobą, a nawet z kilkoma, najważniejszymi dzisiaj
          dla ciebie. Może tylko ci się tak wydaje, że one nie zrozumieją. Może warto
          walczyć o coś co było, albo się tylko wydaje, że było.. a jeszcze się tli...
          • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 09:48
            Gość portalu: pamietaszmnie napisał(a):

> Sirius, zmienny jesteś pamiętaj... Jutro będzie lepiej.. bo po nocy
            przychodzi
            > dzień, a po burzy spokój... Prawda jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Może
            lepiej
            > porozmawiać z tą najbliższą osobą, a nawet z kilkoma, najważniejszymi dzisiaj
            > dla ciebie. Może tylko ci się tak wydaje, że one nie zrozumieją. Może warto
            > walczyć o coś co było, albo się tylko wydaje, że było.. a jeszcze się tli...

czemu tak piszecie jak duchy ja nie chce napiszcie od siebie
            ja chce zeby bylo lepiej ale ja nie moge tak dluzej kim jestescie
            powiedzcie ja sie nie boje tego nie chowajcie sie po co
            nie bedzie spokoju kto jest dzis dla mnie najwazniejszy
            kto czy wy wiecie
            • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 09:58
              chcecie to zrobcie mi rachunek sumienia
              dzisiaj to najlepsza okazja wlasnie teraz
              jak mnie prawie juz nie ma wlasnie teraz macie szanse
              ostatni gwozdz do trumny dawaj
              to kopania kawal i kop w ta ziemie twarda jest suka
              jedna taka zmarznieta choleraa umiera w swieta
              daje w kosc inni swietuja a on zdycha
              parszywy gosc nie byl swiety nie on jeden i co
              jestem padniety zakopiemy frajera choc tam
              cieplo na melinie niech rodzine smutek zzera
              i po co sie litowac to jak ksiadz to tylko slowa
              • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 10:19
                i bede pisal bo jestem tak nisko ale ja jestem zmienny
                i to nie moj show nie to moj show nie jest wcale jestem w dolku
                i nie wiem czy wyjde chce i zaluje tych dusz ale jak powiedzial ktos
                to nie jest realne to dla slabych

za to to komus bym spojrzal w oczy i zapytal:

czemu dzis zdycham
                czemu moj swiat to spiew modemu
                czemu placze czemu kkurwa jest tak
                czemu teraz leszczyna mi wypomina
                czemu dobija
                z usmiechem na twarzy slodkim
                czemu ja bede lezal jutro w lozku i patrzyl w sufit
                to nie jest realne czemu tu przychodzicie
                czemu klikacie bo to sekretarki zycie
                czemu dotykacie czego dotknac nie mozecie
                a czemu ja jestem dziwny inny
                dlatego teraz stukam bo ja sie nie boje
                bo ja sie nie chowam za slowa
                za parawany
                zdan
                i dzis bede cierpial i jutro i moze sie nie podniose wcale
                • Gość: LESZCZYNA Re: najczarniejszy dzien IP: *.woi.lublin.pl 19.08.02, 11:26
                  Ojej, biedaczku Ty zapłakany - skończ już te konfabulacje, bo się dwie półkule
                  śmieją :-)))))))
                  • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.pth0201.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 11:53
                    leszczyno co ja mam zrobic zebys zrozumiala
                    nie pisz prosze ranisz po co nno po co
            • Gość: rena Re: najczarniejszy dzien IP: 213.17.194.* 19.08.02, 18:21
              Sirius!
              I kto tu się chowa. Nie wiem o co ci chodzi, chłopie. Rzeczywiście nie wiem,
              kto dla ciebie jest bliski i ważny obecnie. Ale może ty sam tego nie wiesz.
              Zamotałeś się chyba. Mam nadzieję, że dokonasz właściwego wyboru. Pamiętaj, to
              ty się nie chowaj przed ludźmi za ciągiem liter, słów, zdań. Nie pisz tego do
              nas, tylko rozmawiaj w realu z kimś z kim powinieś to zrobić.
              Powodzenia.
              Pozdrawiam.
              Trzymam kciuki.
    • gepard1 Re: najczarniejszy dzien 19.08.02, 10:03
      Czesc chlopie :)
      Co sie dzieje?Widze ze bardzo ogolnie mowisz o problemie.A szczerze mowiac
      jesli to cos powaznego moze warto cos z tym zrobic?(Bez urazy -lekarze
      istnieja).
      W kazdym razie trzym sie zdrowo,a cisza czesto bywa kojąca.Wiele wtedy spraw
      mozna poukladac.
      Pozdrawiam Cie,
      • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.pth0201.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 12:01
        wiesz pojde jutro
        nie myslalem ze bede musial ale pojde
        to jedyna nadzieja dla mnie/nas dzieki za wpis
        • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.02, 13:50
          Ja nie bede dawala Ci rady o jedno bardzo prosze wejdz na czat , koniecznie
          musimy porozmawiac !!!! Czekam
        • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.02, 13:51
          Ja nie bede dawala Ci rady o jedno bardzo prosze wejdz na czat , koniecznie
          musimy porozmawiac !!!! Czekam
      • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.02, 16:18
        Gepard bez urazy ale jezeli masz tak mu pisac to lepiej nie pisz wcale , on
        takich porad niepotrzebuje !
    • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.ipt.aol.com 19.08.02, 14:10
      Sirius napisz o ktorej mozesz byc , nie bede czekala caly dzien , a musimy
      porozmawiac !
      • Gość: sirius Re: najczarniejszy dzien IP: *.b.002.pth.iprimus.net.au 19.08.02, 15:34
        ja nie bede na czacie juz nigdy
    • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.02, 15:55
      Przeczytaj maila pilss i odpisz
      • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.02, 16:00
        Pliss
        • gepard1 Re: najczarniejszy dzien 19.08.02, 16:11
          Wiesz co sirius?zachowujesz sie jak rozhisteryzowana baba (bez urazy).Moze ci
          trzeba porzadnego wstrzasu elektrycznego?Moze faktycznie masz problemy?Na razie
          robisz wrazenie bawiacego sie dzieciaka.
          Trzym sie i wez sie za siebie.
          • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.02, 16:46
            Wiesz co gepard ?bez urazy , ale jak masz mu tak pisac to lepiej nie pisz
            wcale !
          • Gość: pul_mruffki Re: najczarniejszy dzien IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 15:53
            wiesz co Gepard, Tobie za to dosoliłabym w nos z całej
            siły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            nie pozdrawiam
    • Gość: lesio Re: najczarniejszy dzien IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 19.08.02, 16:59
      Czesc sirius !!!!

Kolego glowa do gory:

Wiara nie pozwala na tracenie nadziei,nawet przeciw najbrutalniejszej oczywistosci
      na wieczne trwanie ludzkiego braterstwa.

Mysle ze zobaczymy sie przy rurce -ha ha ha

lesio
      • gepard1 Re: poprawka do gwiazdki i siriusa 19.08.02, 17:23
        Moimi wypowiedziami nie chcialem nikogo urazic.Jesli takie odczucie bylo to
        sorki.Mowie tylko o mych spostrzezeniach.Moze faktycznie gosciu jest w
        potrzebie.Tu mozna jedynie go pocieszac a potrzeba fachowej pomocy jesli sam
        nie daje rady.
        Z pozdrowieniami,
        • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: poprawka do gwiazdki i siriusa IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.02, 18:33
          Gepard ok :))) Pozdrawiam
    • ewka5 Re: najczarniejszy dzien 19.08.02, 18:45
      Sir, ludzkosc wymyslila rozmowe i moze warto pogadac. Po prostu pogadac.
      Pisanie na forum w takich sprawach, to troche malo. Zapewne dookreslic sie nie
      mozesz, opowiedziec do konca o co chodzi nie mozesz, ale mysle, że z kims
      tutejszym masz tu na tyle dobry kontakt, ze moglbys powiedziec wiecej i
      posluchac slow kilku dobrych a pozytecznych. sprobuj z tego skorzystac. Warto
      na pewno! Wszystko, co w tej sytuacji - tak niejasnej, tak niedookreslonej -
      moge Ci powiedziec, to to, ze zycie ma to siebie, ze zmienne jest. Jest czas
      dostawania po lbie i czas glaskania. Bardzo Ci zycze, zeby Twoj czas glaskania
      zaczal sie juz, jak najszybciej. Tyle tu ludzi, ktorzy byc moze mogliby Ci
      pomoc. Wyciagnij reke po pomoc. Serdecznosci. ewka
      • gepard1 Re: najczarniejszy dzien 20.08.02, 07:57
        Popieram ewe.W zaleznosc od tego ile sie powie na tyle jest skuteczna pomoc.
        Wiec moze warto cos wiecej.Podziel sie jesli chcesz.
        A propo mej poprawki jeszcze w skrocie to mialo byc:wez sie chlopie w garsc!:)
        Trzymajcie sie dobrze
    • Gość: dorka Re: najczarniejszy dzien IP: 3.5.* / *.chello.pl 20.08.02, 10:31
      Musisz wierzyć w nowe dni, w to co może się jeszcze wydarzyć, w to, że jeśli
      nawet tego nie rozumiesz, to po coś tu jesteś i może wkrótce dowiesz się po co.
      Wytrzymaj, popatrz na innych, może ktoś lub coś ciebie właśnie potrzebuje, na
      ciebie własnie czeka.
      • Gość: pul_mruffki do Geparda IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 15:56
        jeszcze raz, zeby lepiej dotarło Gepard!
        Oberwiesz ode mnie w nos z całej siły i litości nie bedzie
        bez pozdrowien
        wsciekla mruffka
        • gepard1 Re: do Geparda 20.08.02, 18:42
          Gość portalu: pul_mruffki napisał(a):

> jeszcze raz, zeby lepiej dotarło Gepard!
          > Oberwiesz ode mnie w nos z całej siły i litości nie bedzie
          > bez pozdrowien
          > wsciekla mruffka

Oki nic nie mowie.
          Sirius trzym sie pomimo przeciwnosci!Jestem za toba!
          Widze ze me teksty sa zle rozumiane.Oki.
          Pozdrawiam serdecznie,
          • gepard1 Re: do Siriusa 20.08.02, 19:07
            Chcialem to skrzynka wyslac ale cos mi nie chodzi wiec kopiuje tutaj zeby moze
            wszyscy widzieli.

"Witaj sirius.
            Widze ze niechcacy wprowadzilem jakies zamieszanie w for twoj.
            Chce przeprosic choc me intencje byly czyste.
            Niektore osoby zle zinterpretowaly me wypowiedzi.Moze tak glupio
            napisalem szczerze ze az tak zle zrozumiano.
            Chcialbym ci jakos pomoc jesli jeszcze skierujesz sie w ma strone.
            W kazdym razie nie mysl o mnie zle.To jakas pomylka straszna
            powstala na forze!Czytalem parokrotnie me wypowiedzi i jeden byl tylko mocny.
            Przepraszam jeszcze raz.
            Pozdrawiam Cie serdecznie,trzym sie i do zobaczyska!"
    • nasza_maggie najczarniejszy dzien 20.08.02, 20:34
      Sirius,

Odezwij sie, ja tu jestem:) i nie mow ze to najaczrniejszy dzien - bo zapewnie
      tak nie jest.

pozdr.
      Maggie:)
      • orissa Re: najczarniejszy dzien 20.08.02, 20:44

Sledzilam caly watek w oczekiwaniu na jego dalsze rozwiniecie ale nie
        spodziewalam sie takiego obrotu sprawy. Teraz mamy obraz uzalajacego sie nad
        soba faceta, ktory tak naprawde chyba nie bardzo jest zainteresowany pomoca
        innych - brak odzewu na slowa "ja", "gwiazdka.z.nieba" wyczekujaca na czacie
        ktora sie nie doczekala, a moze tak naprawde wolanie o pomoc nie zawsze oznacza
        ze ta osoba chce naszej pomocy? Moze to chec zwrocenia na siebie uwagi, moze
        ktos majac problem liczy na to, ze gdy ktos sie nad nim zlituje i bedzie
        blagac "daj sobie pomoc" to problem sie sam rozwiaze? Moze chcial tylko zeby
        osoba ktora jest zamieszana w ten problem jak przeczyta to sama poczuje sie
        winna a on sie oczysci? Czasem uzalanie sie nad kims, politowanie i
        przytakiwanie w stylu "jakis Ty biedny" nie pomaga, czasem trzeba porzadnego
        kopa w tylek zeby sie otrzasnac i pozbierac. Takim kopem mial byc moze post
        geparda? Nie ukrywam, ze po kilku postach mialam wrazenie ze to zabawa na
        naszych uczuciach, bo ile mozna nie zwracac uwagi na wyciagana dlon i dalej sie
        rozczulac? Gwiazdko.z.nieba i pul_mruffki, skad w Was tyle agresji? Jaki
        mieliscie lepszy pomysl zeby pomoc Siriusowi? Pocieszenie nie wystarczy jesli
        on ni epotrafi sobie poradzic z problemami a tymbardziej nie pomoze mu
        atakowanie innych osob. Gwiazdko.z.nieba ciesze sie, ze wyjasnienie geparda
        bylo dla Ciebie wystarczajace. Sama mialam ochote napisac cos podobnego, zeby
        potrzasnac Siriusem. Teraz ciesze sie ze tego nie napisalam, kobiete latwiej
        pobic, prawda pul_mfuffki? Sirius postanowil sie nie wypowiadac wiec nie byl w
        stanie sie tez bronic jesli byla taka potrzeba. Byc moze wcale nie czul sie
        urazony, moze rozwiazuje swoje problemy i chwilowo zapomnial o istnieniu tego
        watku? Mam cicha nadzieje ze wlasnie zapomnial. I mysle, ze gdyby naprawde
        oczekiwal od nas konkretnej pomocy, to rozmawialby, wszedlby na czat,
        odpowiedzial na maile. Nie pozostaje nam nic innego jak czekac z nadzieja, ale
        nie robmy niczego na sile, bo w taki sposob mozna komus tez wyrzadzic krzywde.
        Tak samo, jak naskakujac na kogos, gdy zle zostana zrozumiane intencje i zle
        odczytane slowa.
        Pewnie znajda sie osoby ktorym zadrzy reka gdy to przeczytaja, szczerze mowiac
        nie interesuje mnie to. A jesli ktos zle interpretuje czyjes slowa, to juz jego
        problem.
        Sirius wiem, ze za jakis czas odezwiesz sie i powiesz, ze jakos wszystko sobie
        poukladales. Mam nadzieje, ze ten dzien nadejdzie predzej, niz sie tego
        spodziewamy.
        Pozdrawiam Cie, Sirius.
        isk_gd
        • Gość: gwiazdka.z.nieba Re: najczarniejszy dzien IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.02, 22:36
          Orisso zarzucilas mi agresje , moze wyjasnisz mi w ktorym momencie bylam
          agresywna ? Dla Twojej przyjemnosci inforumuje ze mam kontakt z siriusem :-)
          Pozdrawiam.
    • Gość: Waleń Re: najczarniejszy dzien IP: *.sejmik.kielce.pl 22.08.02, 10:17
      Mój najczarniejszy dzień, to jak cieśle w środe byli - o 12.00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka