szumuszu 23.08.02, 12:00 Witam wszystkich... Jeżeli ktoś chce komuś podziękować, może to uczynić na tysiąc sposobów, to miejsce jest jednym z nich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szumuszu Re: Podziękowania 23.08.02, 12:04 dziekuję za wszystko nie będę wymieniał komu, bo kogoś pominę i będzie lipa... pozdrowienie :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka:-) Re: Podziękowania IP: *.nat.tvknet.pl 23.08.02, 12:38 Nie pozostaje mi nic innego, tylko przyłączyć się do podziękowań dla PRAWIE wszystkich ( bo nie wszystkich znam). Ech, dobrze, ze jesteście:-) Rybka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: Podzie˛kowania 23.08.02, 12:43 Z tysiaca sposobow wybieram podziekowania niepubliczne:), a skreslam slow pare w tym watku przede wszystkim, by dac wyraz radosci i przyjemnosci, z jaka czytam to, co piszesz. Pozdrawiam serdecznie:) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Podziękowania IP: *.stacje.agora.pl 26.08.02, 15:48 Nie będę się po siostrze powtarzać, więc tylko uśmiechnę się do tych „prawie wszystkich” najpiękniej jak umiem :-))))))))) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: Podziękowania IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 01:58 ...za to,że słowo "rozmowa" przestało być tylko wyrazem,nabrało kolorów,znaczeń i brzmień..dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: Podziękowania IP: 213.25.143.* 26.08.02, 16:39 Dziekuje za to ,ze jestem. Dziekuje za to ,ze jestescie. Dziekuje za to,ze mam komu dziekowac. ann Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Podziękowania 26.08.02, 21:19 Jak tak dalej pojdzie, dojdziemy w podziekowaniach do tych przemilych panow, ktorym sie udalo wymyslic internet... co nie byloby zreszta pozbawione podstaw ;) dziekuje :) b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatusek Re: Podzie˛kowania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 15:34 a ja dziekuje cioci Zenobii, ze mi przyslala w prezencie sloik ogorkow konserwowych, stryjkowi Heniowi dziekuje za pompke do roweru, kuzynce Stasi dziekuje za "dobre rady kuzynki stasi" a rodzicom dziekuje, ze zrobili takiego fajnego ludzia jak ja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: Podzie˛kowania 27.08.02, 15:44 A ja bym bardzo chciala podziekowac mojemu slubnemu ze bez szemrania wymienil w moim autku klocki hamulcowe i nie krzyczal gdy dostalam 3 mandaty ( za predkosc)Innym chcialabym podziekowac za to ze sa i juz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Podzie˛kowania IP: *.stacje.agora.pl 27.08.02, 19:30 Dołączam się do podziękowań dla twoich rodziców (może by tak zrobili jeszcze paru?) hehe, serio :-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: Podziekowania IP: 62.251.144.* 27.08.02, 22:00 Dziekuje bratu za to, ze przywiozl mi pilke z ZSRR, gdy mialem siedem lat. Dziekuje mamie za to, ze mnie nie zbila, gdy ta pilka wybilem okno w domu. Dziekuje ojcu za to, ze nauczyl mnie jezdzic swoim ukochanym motocyklem marki WSK i nawet nie byl bardzo zly, gdy mu ten motor rozbilem na drzewie. Starszej siostrze dziekuje za to, ze jako pierwsza wyjasnila mi, na czym polega roznica miedzy chlopcami a dziewczynkami. To chyba tyle P.S. Zapomnialbym o Was...dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nescaa Re: Podziekowania IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.02, 22:10 Cosmitku jestes wspanialy i my tez dziekujemy ze z nami jestes.))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: Podziekowania IP: 62.251.145.* 28.08.02, 02:01 Gość portalu: nescaa napisał(a): > Cosmitku jestes wspanialy i my tez dziekujemy ze z nami jestes.))))))))))))) Hm, gdyby nie moja wrodzona skromnosc, moglbym napisac, ze utrafilas w samo sedno:)))))) Zamiast tego napisze zwyczajne "nawzajem kawusiu" I dodam, ze tylko Ty tak pieknie budzisz:))))) cosmita_(nie)skromny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusta Re: Podziękowania IP: *.zigzag.pl 27.08.02, 23:22 a ja dziękuję (hi hi , znowu hihiham ) tym wszystkim, którzy wysłuchiwali mnie na przełomie lipca i sierpnia i jeszce sie do mnie odzywają. hihi. nusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatusek Re: Podzie˛kowania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.02, 11:35 pragne podziekowac za oscara ktorego przyznala mi akademia. dziekuje mojemu menedzerowi, dajrektowi, producentom, rodzicom, mojemu psu burkowi i buddzie tez dziekuje. salej malalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Podziękowania IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 11:29 A ja w związku z tym przełomem lipca i sierpnia, dziękuję, że mogłam cię słuchać i to nie tylko na czacie ostatnio. Dziękuję za dotychczas i proszę o jeszcze. pozdrawiam rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila77 Re: Podziękowania IP: 217.98.123.* 30.08.02, 13:03 No to ja dziękuję Wam za wszystko.Za to,że jesteście,za to że mi tyle razy pomagaliście.A maciejoswi szczególnie za opiekę nad finansami klubu:))A skanowi za to że mogłam mu kiedys popłakać na priv(ika wybacz)A wiedzmie za historyjki o jej dzieciach.A nonowi za odkurzenie Oty Pavla.A iskierce za piekne sukienki.A soni-już ona wie za co:))A wszystkim śmiesznym Don Juanom za furę bezpłatnej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
przezroczysta Re: Podziękowania 12.09.02, 16:55 szumuszu napisał: > Witam wszystkich... > Jeżeli ktoś chce komuś podziękować, może to uczynić na tysiąc sposobów, to > miejsce jest jednym z nich... ...jeden z tysięcy sposobów "bukiet nieśmiałych róż" na ręce pana i pani za dzień dobry i witaj za żart budzący wesołość za słowo ubrane w uśmiech za wiadomość potrzebną za myśli gonitwę ciągłą za cząstkę serca oddaną za chwile wzruszeń nieczęste za okruch ironii leczniczej za naganę cichą słychać...czy warto? sadzę ...że warto. z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 23:18 Ładne, przezroczysta...Śnij cudnie :))). Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: Podziękowania 15.09.02, 00:23 smutne, smutne, smutne, smutne są dziś róże w mym ogródku a ja smutna pośród smutnych z ogromnego smutku Dziękuję. - dziękuję iskierce_gd za gorzkie lekcje netykiety, gdy dopiero co raczkowałam na czacie oraz za równie gorzkie lekcje potem. - dziękuję wojtkowi31 za to, że uświadomił mi, że lepiej uczyć się na uniwersytetach (najlepiej Trzeciego Wieku), niż na własnych błędach. - dziękuję Morsowi, bo dzięki Niemu wiem, że "mimo najszybszych samolotów do 'wczoraj' nie ma już powrotu", podczas gdy wcześniej wydawało mi się, iż "są ludzie wiecznie młodzi i są wiecznie starzy, to kwestia charakteru, a nie kalendarzy". - dziękuję makaremu za to, że tak wdzięcznie pozwala się adorować... nie żądając niczego w zamian :). - dziękuję RaFaL-owi_gd za to, że... sama nie wiem, za co. Może za to, Rafał, że dzięki Tobie poznałam najpierw funkcję przycisku 'szepnij', a potem 'ignoruj'. Byłeś moim "czatowym debiutem". - dziękuję Ci, Kubusiu, że chciałeś mi nieba przychylić. To nie Twoja wina, że ono zamiast ułożyć mi się u stóp, zwaliło mi się na głowę. Dziękuję wszystkim stałym bywalcom czatu gazeta.pl, stanowiącym grupę przyjaciół, za to, że systematycznie i z celującym wynikiem końcowym przekonywali mnie, iż stanowią środowisko hermetyczne, do którego ja - nie wiedzieć czemu - z uporem maniaka przez 5 miesięcy próbowałam przeniknąć. Dziękuje także Tobie, Rain..., i Tobie, chytry_lisie, i Tobie, Sylwia, i Odysowi, i DonKichotowi, i wisielcowi, i (nie?)wielu innym osobom, które czasami pozwalają mi myśleć, że jest inaczej. Dziękuję wszystkim moim realnym znajomym za to, że odpowiadają zawsze na moje "dzień dobry" a nawet pozdrawiają mnie pierwsi. Dziękuję mojemu Mężowi za to, że utulił mnie wczoraj do snu i scałował moje łzy, które wskutek dziennego czatowania zaczęły ale nie chciały same przestać płynąć. Żeby jeszcze wymyślił, że trzeba mi odciąć dostęp do internetu... W poniedziałek znowu usiądę w Waszych szczelnych pokoikach, bo lubię te miejsca. Pomilczę sobie, posłucham. Swój post sama będę windować w górę, przez chwilkę, przez parę dni. Może jest jeszcze ktoś, kto czuje tak samo jak ja. "Nic tak serca nie studzi jak poznawanie ludzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorowana_ignoran Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irytujaca_istota Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: Podziękowania IP: 62.251.145.* 15.09.02, 13:51 Bardzo mi sie podobal Twoj wpis. Wiec moge Ci za niego podziekowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iloczyn_inteligenc Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:32 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja_w Re: Podziękowania IP: 62.233.202.* 15.09.02, 17:14 she1961_lodz napisała: > Dziękuję wszystkim stałym bywalcom czatu gazeta.pl, stanowiącym grupę > przyjaciół, za to, że systematycznie i z celującym wynikiem końcowym > przekonywali mnie, iż stanowią środowisko hermetyczne, do którego ja - nie > wiedzieć czemu - z uporem maniaka przez 5 miesięcy próbowałam przeniknąć. >...... > W poniedziałek znowu usiądę w Waszych szczelnych pokoikach, bo lubię te > miejsca. Pomilczę sobie, posłucham. Swój post sama będę windować w górę, przez > chwilkę, przez parę dni. Może jest jeszcze ktoś, kto czuje tak samo jak ja. > She wiem jak to jest, ale mam nadzieję, że zarówno Tobie jak i mnie uda się w końcu przejść tę magiczną granicę. Drobnymi kroczkami. Do zobaczenia w poniedziałek. A wszystkim dziękuję, że mogę stawiać te drobne kroczki i czasami za ładne sukieneczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inne_inicjały?nie Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 23:09 Gość portalu: anja_w napisał(a): > She wiem jak to jest, ale mam nadzieję, że zarówno Tobie jak i mnie uda się w > końcu przejść tę magiczną granicę. Drobnymi kroczkami. Do zobaczenia w > poniedziałek. > A wszystkim dziękuję, że mogę stawiać te drobne kroczki i czasami za ładne > sukieneczki. Anju, ja już nie będę stawiać żadnych kroczków, ani małych, ani milowych. Pozdrawiam, she. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna_inaczej Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istotnie_intrygant Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 17:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interesowna_impert Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instynktowny_impul Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 20:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii_ii Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 18:19 i w górę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideał_istnieje Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 21:48 i jeszcze raz w górę, ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_pierwsza Re: Podziękowania 15.09.02, 16:30 Ja też chciałam podziękować, chociaż zrobiłam to już pod innym wątkiem, ale tu jest tak pięknie oficjalnie, a tam było nieformalnie. Dziękuję wszystkim, którzy przekonali mnie do spotkań w realu, dziękuję tym, którzy mnie do tego wręcz zmusili (hihi), dziękuję tym, którzy ze mną wytrzymali i dziękuję komuś kto mi ociera łzy, gdy płaczę i uśmiecha się, gdy jestem radosna, taka jak dzisiaj. Pozdrawiam kochani nałogowcy rena gdańska pospotkaniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Podziękowania IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 23:16 rena_pierwsza napisała: >> Dziękuję wszystkim, którzy przekonali mnie do spotkań w realu :( Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Podziękowania 16.09.02, 12:01 runek napisał: > dziękuję mamie i tacie za opiekę Runek, dla Ciebie ciag dalszy ;) Za ciepło rodzinne i kłótnie przy kolacji Dziękuję szkole za pierwsze kontakty Za dzikie wakacje i nerwy w ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Podziękowania dla wszystkich 17.09.02, 01:08 Dziekuje wszystkim za mile chwile spedzone razem, tym, co z zacieciem lubili sie ze mna posprzeczac, tym, ktorzy byli ze mna w chwilach smutku placzac ze mna, i tym, ktorzy sie ze mna smiali cieszac sie z drobiazgow, dziekuje tez wszystkim, dzieki ktorym sie tak wiele nauczylam. Jestescie wszyscy, bez wyjatkow wspaniali i zawsze bedziecie na waznym miejscu w moim zyciu. Pozdrawiam Was, buziaki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wisielec_1 Re: Podziękowania dla wszystkich 17.09.02, 04:29 dziekuję Ci Krysiu :) za wysłuchanie słów, których nie wypowiedziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Wisielcu jeden... 17.09.02, 13:23 ...co Ty robisz o wpół do piątej rano na czacie? Dzięki za... dzięki :))). Odpowiedz Link Zgłoś
wisielec_1 Re: Wisielcu jeden... 17.09.02, 22:19 czasem się włócze po internecie, tak po prostu dla zabicia czasu :)))) i podsłuchuję... Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Podziękowania 17.09.02, 10:04 :) Dziękuję ci Staszu za buty W starych juz nie szło chodzić Musisz jeszcze trochę poczekać Bo babcia nie może dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś