monika_04 31.08.05, 10:23 To znaczy nie twierdzący, że wszystkie kobiety są interesowne, lecą na furę skóre i komórę albo że nadają się tylko do garów i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_bebenek Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 10:41 Pewno sa, ale sie do tego nie przyznaja o! Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 10:50 Od zakładania takich wątków to jest runek, w miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 13:30 Co to cenzura? Zakaz? Prowokację chciałam zrobić to co. Odpowiedz Link Zgłoś
chomik_waldek Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 11:39 moim zdaniem nie ma. gdyz maja andropauzę i świruja po trzydziestce. (hihihihihhhh) Odpowiedz Link Zgłoś
demoniczny_spinacz Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 13:31 Zrywam z Toba waldek. Nie dzwon.To koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
same_zalety Re: Czy są normalni faceci 01.09.05, 10:02 I bardzo dobrze gdyż jestem antyseptyczką. Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 12:57 nonklop jest normalny. leci na hujlajnogi tylko (hyhyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 14:07 ... moze sie Wam to wydawac nieprawdopodobne, ale.... są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lesniczy101 Ja lece na komórę i na furę 31.08.05, 20:47 Siedze w tych lasach i świata nie widzę, to sobie czasem wlaze na furę i pojadę z komóra do geesu, a co? Nie mam zdania w kwestii normalnosci lesniczego, choć chłopem jestem niewatpliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 22:15 brak skory i fury, komorka tylko sie ostala ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
depart Re: Czy są normalni faceci 31.08.05, 22:55 myśle ze ja taki jestem:)))))))))))))))) ale juz zajety jakby co:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: Czy są normalni faceci 01.09.05, 00:16 Mam furę i niezłą skóre , mam komórki dwie, zatem po co mi facio ?> Odpowiedz Link Zgłoś
tukano Re: Czy są normalni faceci 01.09.05, 03:49 Ja jestem)))jestem pewien ze ja nadaje sie do tej kategorji nie jestem materialista ciesze sie zyciem rozdaje cmoki za darmo i zycze powodzenia)) samochody mi nie imponuja telefony nie robia wrazenia))a ze kocham zyc to calkiem inna sprawa))) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.mala Re: Czy są normalni faceci 01.09.05, 06:55 Ach Tukaniku. Nadajesz się. Jedna koleżanka pokazała mi Twoje zdjęcie. Och!! Jakie piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Jako maskotke sarna:)) 03.09.05, 18:45 Jako maskotke sarna:)))) lesio Odpowiedz Link Zgłoś
niewesola Re: Czy są normalni faceci 14.09.05, 18:08 TUKUS I TAK TRZYMAC CMOKKKKKKKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: Czy są normalni faceci 13.09.05, 15:10 Nie ma normalnych facetów hehehe Wszyscy jesteśmy genetycznie ulepszeni hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: Czy są normalni faceci 13.09.05, 15:16 Ja tam prowokacji nie ulegnę.Chyba że dla doświadczenia.Ale co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Czy są normalni faceci 14.09.05, 21:07 Są, ale przeważnie mają już facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Czy są normalni faceci 15.09.05, 07:25 Podbijajcie wątek, podbijajcie :) Ciągle liczę, że przeskoczy on wątek konkurencyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Czy są normalni faceci 15.09.05, 11:48 Monika jak spotkasz takowych to daj znać ;) Chętnie poznam takie wyjątki :D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
klamca_no1 Re: Czy są normalni faceci 17.09.05, 13:24 hm,zglosic sie na ochotnika??? Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: ja jestem normalny..... 15.09.05, 22:59 często mi mówia,Ty jesteś NORMALNY........czubol(czyjakośtak) Pozdrawiam,normalnych(inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: Czy są normalni faceci 17.09.05, 19:14 Moniś... widziałam kilku..................... ale byli od kluczem.(( I kraty takie wysokie jakieś... Potem zobaczyłam napis...orangutan . Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_pola Re: wiele wymiarów normalności 17.09.05, 20:20 Po przeczytaniu wątku - tego obok /mam tylko ochote na żarty . normalność jest wielowymiarowa lub /i/ wielowątkowa. Każdy znajdzie swój wymiar tej normalności . I tak sobię życze i wam nawzajem )))/ Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: Czy są normalni faceci 22.09.05, 11:31 I ja dorzuce kolezance Monice kamyczek od siebie.Normalni faceci sa tylko trzeba ich dobrze traktowac a nie zostawiac i potem sie dziwic ze juz ich nie mozna znalezc.To samo tyczy sie kobiet(jakby co to i sa normalne kobiety).To by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Czy są normalni faceci 22.09.05, 13:49 Wiem blu,moja wina. Ale potraktuj ten watek z przymrużeniem oka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Czy są normalni faceci 23.09.05, 17:08 blumen, każdemu według starań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
runek kamienie w kieszeniach 23.09.05, 18:33 blumen1 napisał: > I ja dorzuce kolezance Monice kamyczek od siebie. Blumen bez winy :). Pierwszy rzuca kamyczkiem w Moniczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
agutek7734 Chiba nie - choć... 27.09.05, 15:14 No więc moniczko chciałam powiedzieć że jeśli normalni męzczyźni żyja na tej planecie to z cala pewnością sie przedemną skrzetnie ukrywają ;) Znaczy sie raz znałam takiego jednego co sie wydawał całkiem normalny - ale potem sie ze mna ożenił i całkiem mu odbiło ;) Czyżbym zabiła ostatni dowód na istnienie ogniwa miedzy neandertalczykiem a współczesnym samcem? Rozumując logicznie każdy normalny facet siedzi w zakładzie dla obłąkanych. A dlaczego siedzi w zakładzie dla obłąkanych? Bo tak odbiega swym zachowaniem od przyjętych norm ze wydaje sie chory psychicznie ;) Ta, to by było tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Chiba nie - choć... 28.09.05, 06:08 "Kazdy moze prawda krytykowac. A mam wrazenie, ze dopuszczanie do krytyki, tutaj nie chce nikomu ...tak ... nie podoba sie. Z punktu, majac na uwadze, ze ewentualna krytyka moze byc, tak musimy zrobic, zeby tej krytyki nie bylo, tylko aplaus i zaakceptowanie. Tych naszych prawda punktow, ktore stworzylismy." :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Chiba nie - choć... 28.09.05, 07:15 Wszystko zrozumiałam. Czyzbyś był politykiem? Nadajesz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Chiba nie - choć... 28.09.05, 15:10 aaaaaaa! a może Ty jesteś normalny? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
margo.pf Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 13:00 Martwie sie o kleszcza ........ Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 14:53 e, kleszczo zachowuje mimo pozorow calkiem sporo zdrowego rozsadku ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 16:31 hm... czyżby stał się tematem przewodnim tego wątku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 16:37 Argentynka ciiiii .... chociaz raz stalem sie ... "tematem" :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 16:51 :)) a pasujesz do tego tematu? :> Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 17:30 to już Ty wiesz najlepiej :) co nie przeczy, że temat zszedł na kleszcze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 17:35 Kleszcze (Ixodides) - stawonogi zaliczane do rzędu roztoczy z gromady pajęczaków, ektopasożyty ssaków i ptaków. Wśród kleszczy wyróżnia się 2 rodziny: kleszcze twarde (Ixodidea) oraz obrzeżki. (ja do obrzezek nie naleze, poniewaz nazwa wybitnie mi nie pasuje:) K. Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Chiba nie - choć... 29.09.05, 17:51 Dlatego wolę zwierzęta futerkowe ;) Przynajmniej jest co pogłaskać :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba.ekhem Re: Chiba nie - choć... 02.10.05, 09:08 a ze psem to nawet na spacer pójść można, zawsze chętny jest na ten spacer na dodatek ;] i nie ogląda piłki kopanej wew tivi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Chiba nie - choć... 03.10.05, 13:48 a moze nalezalbys nie do obrzezek a do obrzezkow? ;-)) w kazdem badz razie z dwojga nienajlepszego wole juz ekto- niz endopasozyty, hehe; przynajmniej latwiej sie cholerstwa pozbyc ;-) chociaz z drugiej strony... takiego milego kleszcza mozna by sobie pohodowac [w ilosci sztuk 1] ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ten-1 Re: Czy są normalni faceci 03.10.05, 00:44 miejsce kobiety jest w kuchni tak jak kiedys to przed wojna bylo, zadaniem kobiety jest rodzic i wychowywac dzieci i cerowac skarpety mezowi i zaspokajac go sexualnie to jest wszystko co kobieta ma za zadanie na tym swiecie przyklad kiedys nie bylo bezrobocia bo kobiety zajmowali sie domym i rodzina teraz zabieraja facetom miejsca pracy i mamy bezrobocie globalnie europejskie ja osobicie naleze do facetow, mozecie zapytac isama TEN Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Czy są normalni faceci 03.10.05, 07:27 Wszystko wokół się zmieniło. Boso już nikt nie chodzi, wozami drabiniastymi jeździmy i w kurnych chatach krytych słomą nie mieszkamy. Skoro tak to dlaczego stosunki społeczne mają pozostać na poziomie sprzed stu lat? Ps Wojna była chyba z 60 lat temu.Nie pamiętam niestety co było przed wojną. Skarpet nikt dziś nie ceruje- kupuję sobie nowe :P Poza tym wolę jak to facet mnie zaspokaja. Do tego natomiast jak i do posiadania dzieci mąż nie jest potrzebny :P Odpowiedz Link Zgłoś
ten-1 Re: Czy są normalni faceci 03.10.05, 08:07 tak daleko doszlo ze kobiety tylko o sobie mysla a co jest z skarpetami od faceta kto ma cerowac? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Czy są normalni faceci 03.10.05, 08:16 Jak jest taki skąpy, że chce sobie dziurawe cerować, a nie za złotówkę czy dwie kupić nowe to ja dziękuje za takiego pana - niech se sam ceruje :PP Odpowiedz Link Zgłoś
margo.pf Re: Czy są normalni faceci 03.10.05, 10:47 To ja podbije oko temu tam "ten-1" za machisme i przy okazji watek tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Czy są normalni faceci 03.10.05, 12:15 ten... a cóż to za dyskryminujace podejście do kobiet? W XXI wieku? Chyba pomyliłeś epoki... ...i dzięki bogu! :) Odpowiedz Link Zgłoś