Gość: acro IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.09.02, 11:42 umm..... oj.. ojo joj ale kac pozdro acro ( kacro ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molly Kac 07.09.02, 12:12 OJ oj boli,boli JA mam kaca moralnego, bo rzucilam kolejnego narzeczonego deMolly co kazdy zwiazek rozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi nie jęczeć.... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:34 acro...nałogu;-))może aspirynkę?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
joker99 Re: nie jęczeć.... 10.09.02, 10:22 Okład z młodych piersi jest naprawdę zajebisty. Polecam go do wykonania każdej kobiecie pierwszemu napotkanemu mężczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re:oj 07.09.02, 13:40 woda spod kwaszonych ogórków... mniam, mniam! :-))) (ggul, ggul) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes moze klinik ? 07.09.02, 14:07 Acro , moze piwko zimne na klina a i ochlodzi troszke ? ;-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: oj......... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 14:47 ...wybrał najlepsze:-)poszedł spać;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nescaa Re: oj......... 07.09.02, 17:03 dobra jest tez kawa z cytrynka:))) A najlepsze to jest nie dopuszczac kaca do glowki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.09.02, 17:55 juz jest znacznie lepiej juz nigdy niewezme %% do ust juz nichce miec kaca juz koncze bo zaczynam smucic...:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.09.02, 18:53 kasiu nie smiej sie dzis jest sobota i nie jest powiedziane ze jutro ty sie obudzisz w podobnym stanie jak ja dzisiaj.:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: oj......... 08.09.02, 11:15 Ja nie ze stanu Twojego tylko z tych obietnic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.09.02, 14:57 kasiu mialas racje.......... ale od jutra juz napewno nie pije.:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 09.09.02, 10:33 Drogi Acro czym się zatrułeś tym się lecz :-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.09.02, 17:47 droga hero najlepszym sposobem na pozbycie sie kaca jest bez watpienia oklad z mlodych piersi i tak terapie wlasnie powinnas mi zaproponowac...:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 10.09.02, 14:36 Drogi Acro, Taką terapię właśnie to zaproponował Tobie yoosh niejaki joker99 :-) A czy nie jest przypadkiem tak, że doprowadzasz się do takiego stanu ze względu na lekarstwo właśnie? ;-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 10.09.02, 14:44 A następnym razem przed udaniem się na spoczynek wypij tyle wody mineralnej ile dasz radę (nadmieniam, że zalecana dawka to 1,5 litra) coby następnego dnia zawartość główki była dobrze nawilżona i mózg nie musiał się obijać o jej ścianki :-) RGDS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.09.02, 20:09 droga hero dosc tych teori zabieraj sie do roboty.-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 11.09.02, 09:20 Drogi Acro ale powiedz mi szczerze co Ty tak naprawdę wiesz o kacu ? Heh... Mimo wszystko best rgds :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.09.02, 18:19 aroga hero a co konkretnie cie interesuje.?:-)) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 12.09.02, 11:50 Hmmm....Interesuje nie interesuje...Ja tu se chciałam tylko porównać czy podobnie przeżywamy hmm...ten "stan" :-) Heh PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 18:42 uu uuu u hero droga w takim razie opisz jak ty ten stan przechodzisz.:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 13.09.02, 11:05 Drogi Acro :-) Hmmm.. jakby ci to napisać...za każdym razem inaczej :-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 13.09.02, 11:07 Tylko dlaczego za każdym razem powtarzam sobie, że yoosh nigdy więcej you know...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.09.02, 13:01 oj......... historia niestety lubi sie powtarzac.......:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 14.09.02, 20:47 Uhm...oj tak...:-( Pewien humorysta francuski napisał: "Doświadczenie nigdy nam nie przeszkadza zrobić tegoż głupstwa po raz wtóry, ale robiąc je jesteśmy znacznie smutniejsi" PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.09.02, 21:05 dlaczego nazywasz to glupstwem.?:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: oj......... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 11:09 Tristan Bernard nie żyje już od 55 lat. :-( Obawiam się, że nie odpowie Tobie na to pytanie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: oj......... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 11:12 Hmmm....Czy my przypadkiem nie odbiegamy od tematu? A zresztą who cares? ;-) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.09.02, 13:23 .........a czy my kotek liedykolwiek odbiegalismy od tematu.?:-)))) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: oj......... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 14:10 Wrrrrrr....:-( Ten "kotek" to prowokacja czy najzwyczajniej w świecie się zapomniałeś ryjku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.09.02, 17:39 prowokacja phi ... tez cos.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: oj......... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 09:29 Przez ten katar nie moge zebrać myśli goopoleczku...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: oj......... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.09.02, 11:23 a mowilem...... prosilem....... "hera mowie koniec lata-chlody powinnas zaczac nosic majtki" a ty swoje i katar gotowy....:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula.toja Re: oj......... IP: *.wolnosci.silesianet.pl / *.prozy.silesianet.pl 17.09.02, 11:39 oj. acro kochany. i zapewne ty jak zawsze znasz lekarstwo na katar:))) a moze masz cos na zlamane serce??? cmok Agula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula.toja Re: oj......... IP: *.wolnosci.silesianet.pl / *.prozy.silesianet.pl 17.09.02, 11:49 acro sloneczko........ siedze sobie chyba w pracy , jak mnie zechca, ale jak bedziesz to daj znac lub poprostu zadzwon do mnie. buzka Agula Odpowiedz Link Zgłoś
hera_ Re: oj......... 16.11.02, 18:45 Nigdy nie wiadomo, że się wypiło o jeden kieliszek za dużo, zanim się go nie wypije. :-( Czy mógłby mię kto poratować kefirkiem? Proszę... KEFIR Polskie słowo kefir pochodzi od tureckiego kef, czyli zdrowie. Napój ten bogaty jest w białko, wapń i witaminy ( głównie B1, B2 i PP ). Powstaje przez zaszczepienie słodkiego mleka pożytecznymi bakteriami i grzybami, które następnie powodują fermentację alkoholową. W zależności od tego jaki jest jej stopień, możemy mówić o różnym wpływie kefiru na organizm. Świeży - działa lekko przeczyszczająco, po dojrzeniu i nabraniu większej ilości alkoholu - odwrotnie - może zahamować biegunkę. Kefir świetnie odkaża przewód pokarmowy i cały organizm. Jest niezastąpiony po wypaleniu zbyt dużej ilości papierosów lub wypiciu zbyt dużej dawki alkoholu - skutecznie poprawia wówczas samopoczucie. :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś