cichosza 07.09.02, 12:24 miłość jak kropla deszczu kołysała się na łodyżkach serc niepewnie tak bardzo chcieli ją chronić chuchali dmuchali wyschła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejsi Re: Kropla IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:13 ..a ten bardzo mi się podoba..tak zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
szumuszu Re: Kropla 08.09.02, 12:03 kroplą mi czasem jesteś a czasem ulewnym deszczem czasem czuję Cię tu... i tu... a czasem wszędzie nie wiem czy coś z tego będzie kroplą czasem mi bywasz chwilami tęczą nad lasem której końce sięgają moich dłoni czasem i widzę Cię tu... i tu... nieraz wszędzie nie wiem czy coś z tego będzie kroplą czasem mi bywasz a to po ściance butelki spływasz a to po liściu mięty a to myk myk z nieba czasem Cię wołam szumnej deszczowej ponad zmysły krzyczącej czasem zaś cicho szumiącej... wtedy prócz jednej kropli do szczęścia nic nie potrzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: Kropla IP: *.c.001.pth.iprimus.net.au 08.09.02, 14:55 a ty watku zaslugujesz byc wyzej od innych Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Kropla 10.09.02, 15:15 ech, nic dodac, nic ujac... cicho, sza:) Less:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wyciagam krople na powierzchnie IP: *.duszniki-zdroj.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 15:09 i kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norwid Re: Kropla IP: 193.0.75.* 01.10.02, 10:20 cichosza napisała: > miłość > jak kropla > deszczu > kołysała się > na łodyżkach serc > niepewnie > > tak bardzo > chcieli > ją chronić > chuchali > dmuchali > > wyschła To ładne jest!!! A puenta! Mistrzowska! gratulacje i ukłony Odpowiedz Link Zgłoś