Gość: Julia IP: *.toya.net.pl 22.09.02, 18:18 Hey jezeli ktos ma do oddania kotka(malutkiego kocurka) to chetnie wezme od zaraz i zapewnie mu cieplo i milosc w moim domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba Re: kotka przyjme IP: 213.77.78.* 22.09.02, 21:32 a zaba zamiast kotka moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
mimika Re: kotka przyjme 23.09.02, 11:06 ja! ja mam! wybierz mnie. szarą, śliczną koteczke. bardzo przymilną. jest już ostatnia z rodu, ma trzy miesiące i słodki zwyczaj przytulania się ile wlezie:) napisz do mnie Julio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: kotka przyjme IP: 213.216.82.* 24.09.02, 12:06 Czy wy musicie się tak wygupiać i wszędzie sobie robić żarty . Trochę powagi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: kotka przyjme 24.09.02, 12:16 Gość portalu: Ola napisał(a): > Czy wy musicie się tak wygupiać i wszędzie sobie robić żarty . Trochę powagi > ludzie. Dlaczego przemawiasz do całej ludzkości w miejscu, do którego dostęp jest tak ograniczony ? Chyba że to fragment całej kampani na rzecz ogólnoświatowej powagi. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes wiedzma ple ple ? 24.09.02, 12:21 A tam, humor nie jest zly a poza tym skad mozesz wiedziec ze mimika nie ma kotow do oddania ? Ja nawet widzialem ich zdjecia :P Jestes wszystko wiedzaca wiedzma ple ple ? Mors Odpowiedz Link Zgłoś
bukowy Re: kotka przyjme 23.09.02, 15:15 Gość portalu: Julia napisał(a): > Hey jezeli ktos ma do oddania kotka(malutkiego kocurka) to chetnie wezme od > zaraz i zapewnie mu cieplo i milosc w moim domu ............Julia a jak ja bylbym tym kocurkiem to przyjelabys:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: kotka przyjme 23.09.02, 15:27 bukowy napisał(a): > Gość portalu: Julia napisał(a): > > > Hey jezeli ktos ma do oddania kotka(malutkiego kocurka) to chetnie wezme o > d > > zaraz i zapewnie mu cieplo i milosc w moim domu > > > ............Julia a jak ja bylbym tym kocurkiem to przyjelabys:-)))))))))))))) to nie wiesz czy jestes kocurkiem ? kocurek warunkowy :) kłopoty z tożsamością :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: kotka przyjme IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 12:44 julio!!mam sliczne kilkutygodniowe kotki/2rude i 3 czarne z rudymi pyszczkami/sa niesamowicie oryginalne.tylko jak bys chciala go odebrac? czekam na ewentualna odpowiedz mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: kotka przyjme IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 12:47 zapomnialam podac moj adres internetowy .oto on:moonalisa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś