rohasek 06.12.05, 08:52 Pozdrawiam ;)Mikołajkowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikus Re: Ho-Ho-Ho 06.12.05, 15:48 rohasek napisała: > Pozdrawiam ;)Mikołajkowo > Najbardziej dziekuje wszystkim Mikolajom, ze zaden mi jak do tej pory nie przyslal slawetnych mikolajow.gif- Mikolaj zwykly, Mikolaj ekshibicjonista, Mikolaj ktory okazuje sie dziewczyna i robi striptiz...brr. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Ho-Ho-Ho 06.12.05, 17:27 Ja też jeszcze (o dziwo!) nie dostałam niczego gołego :) - no ale ja mam pozakładane na skrzynki prze-inteligentne filtry :) niedługo,żeby zobaczyć kawałek męskiego kaloryferowatego brzucha będę musiała się wymykać do kafejki, no ale jak to mówią -> easy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki rohasku:) 06.12.05, 16:13 podrawiam:)) ja dostałam buty; są wprawdzie trochę za duże, używane, wytarte w środku, ale darowanym butom nie zagląda się tu i ówdzie, prawda? (jedna sznurówka jest różowa, druga żółta, więc jest OK:) ja obdarowałam prezentem mikołajkowym swojego ulubionego hydraulika: jakaś tam rura pod zlewem strzeliła i pan hydraulik zainkasował 50 zeta (był bardzo zadowolony:) a co Tobie, rohasku miły, przyniósł Mikołaj? -- Always look on the bright side of life, Always look on the right side of life...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: rohasku:) 06.12.05, 17:47 a mnie parę tygodni temu zaginęły dwa brązowe botki,takie z elastycznymi cholewkami... po kilku godzinach intensywnej dedukcji i poszukiwań odnalazły się w fitnesowym klubie :) naiwnie odebrałam je tydzień temu, a dziś kto wie... może byłyby wypchane jakimi hydraulikami :):) Odpowiedz Link Zgłoś