wichrowe_wzgorza 17.02.06, 00:07 Jak z Waszym czuciem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximw2 Re: po tylu latach czata....:) 17.02.06, 09:22 czucie jest.uczucie przesytu bylo.pozdrowienia riib:)buziaki kam. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: po tylu latach czata....:) 17.02.06, 13:25 maximw2 napisała: > czucie jest.uczucie przesytu bylo.pozdrowienia riib:)buziaki kam. Toże pozdrawiam i buzi Kam:) r. Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: po tylu latach czata....:) 17.02.06, 10:23 no tak jak wspomniałam:D nuda panie:D Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: po tylu latach czata....:) 17.02.06, 13:29 elle.bellee napisała: > no tak jak wspomniałam:D > nuda panie:D Widzialam, prosze pani Elli.B :) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: po tylu latach czata....:) 17.02.06, 10:32 czucie czaczy czata znaczy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: po tylu latach czata....:) 17.02.06, 13:24 hippy_pottamus napisała: > czucie czaczy czata znaczy? > ;-))) zapomnialam dodac, ze chodzi mi o czucie w palcach, a dla nie-posiadaczy laptokow, pewnej tylniej cześci ciala:)) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
afrrrodyta Re: po tylu miesiącach czata.........:))))) 05.03.06, 18:01 właśnie tracę czucie w prawym nadgarstku..... o boszzzzzze i co teraz??!! Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: po tylu miesiącach czata.........:))))) 05.03.06, 19:49 masażyk Afrodyto, masażyk... :) Odpowiedz Link Zgłoś
afrrrodyta Re: po tylu miesiącach czata.........:))))) 05.03.06, 22:51 wichrowe... a wiesz że masz rację... ale szewc bez butów chodzi :(( Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: afrodyto.. 06.03.06, 06:33 kup sobie podkładke pod mysz z poduszka pod nadgarstkiem, pomaga. ps. podczas czatowania raczej nie używa sie myszki, wiec chyba grasz na kompie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
afrrrodyta Re: afrodyto.. 06.03.06, 16:14 taaaak.... widziałam takie podkładki nawet wypełnione tybetańskimi ziołami i obszyte jedwabiem....śliczne..ale drogie , jeszcze musze popracować na nie :) ... męczę nadgarstek grami ... nieee, raczej przewijaniem stron..... Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 dla afrro - gimnastyka nadgarstka 06.03.06, 09:33 members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html Odpowiedz Link Zgłoś
adi_100 Re: po tylu latach czata....:) 06.03.06, 17:13 wichrowe_wzgorza napisała: > Jak z Waszym czuciem? > :) czujem sie niezle dozowanie przyjemnosci jest podstawa wszelkiego zadowolenia WSZELKIEGO pozdr Odpowiedz Link Zgłoś