kaba 13.01.03, 15:08 Kormoranowi peka szklanka bez powodu, a mnie dzisiaj ptak narobil na lewa dlon (w rekawiczce!). Co to moze znaczyc?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kormoran_zje Re: Duchy i kupy IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 13.01.03, 15:27 Kaba - jak mozna przyrownac jakas srake ptasia do ducha szklanki???!!! Jak wiadomo kazdy ptak kupe robi kilka razy dziennie, a szklanka sama z siebie robi "dynk" bez wyraznego powodu raz na wiele lat (w moim przypadku bylo to pierwsze takie zjawisko)!!! kra kra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Duchy i kupy IP: 212.244.188.* 13.01.03, 15:35 A moj kot poparzyl sobie guziczek w rosole. Co to moze oznaczac dla kota i jego guziczka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: Duchy i kupy IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 14:37 Ze na imieniny (urodziny, gwiazdke itp itd) nalezy kupic ci pokrywke do garnka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Duchy i kupy 13.01.03, 17:06 kaba napisała: > Kormoranowi peka szklanka bez powodu, a mnie dzisiaj ptak narobil na lewa > dlon (w rekawiczce!). Co to moze znaczyc?:) a to zależy, czy (1) na wierzch dłoni, czy (2) w garść. ja się wprawdzie znacznie lepiej w snach orientuję, niż w rzeczywistości, lecz strona czyni ogromną różnicę, bo: 1) kupę ptasią na grzbiecie dłoni mieć - adorator niechciany się pojawi i względy swoje natarczywie okazywać będzie 2) kupę ptasią w garści trzymać - zwiastuje posądzenie o łapówkę lub nieuczciwe dochody ale że przez rękawiczkę, to i przejmować się tak bardzo nie trzeba. gorzej, gdyby sie odczyścić nie dało. proszę przyjść za tydzień do kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Duchy i kupy 13.01.03, 17:48 Ojejku, zupełnie na to nie wpadłem, że ten wątek [ireo zapewne zainteresuje] (tracę czucie? zostaje tylko szkiełko i oko?) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka.od.smoka Re: Duchy i kupy IP: 217.20.193.* 13.01.03, 18:59 kaba, jezeli w momencie, kiedy ptak nakupal ci na rekawiczke, szlas na jakies wazne spotkanie i przez to sie spoznilas, to moze to jest po prostu podstep? ktos naslal na ciebie tego ptaka, zeby ci pokrzyzowac plany :-) elka.od.smoka_co_dokarmia_sroke_z_sasiedztwa_ale_nie_zostala_przez_nia_okupana Odpowiedz Link Zgłoś
ireo wyjasnia 13.01.03, 19:14 nie, elka, nie zlozumialas. to wlasnie ten ptak naslal. kaba po plostu nie wymawia [ ] (nie moge napisac, czego nie wymawia, bo nie wymawia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: wyjasnia IP: 62.65.141.* 13.01.03, 19:47 Kaba, powiedz "REBUS" Odpowiedz Link Zgłoś
per.rectum Re: a'propos guana..... 14.01.03, 08:47 ireo napisał: > nie, elka, nie zlozumialas. > to wlasnie ten ptak naslal. > kaba po plostu nie wymawia [ ] > (nie moge napisac, czego nie wymawia, bo nie wymawia) Należy się tylko cieszyć ,że nie zasłała łóżka. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Duchy i kupy 13.01.03, 19:51 kaba, jak ptak narobi, to ponoc szczescie przynosi... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny ciesz się kabo! IP: 213.134.143.* 13.01.03, 19:54 "Jeźli dniey tetradecim miesiącey po Nowym Annum qualiscumque ptak manum tuum sinistrum swoyem odchodem consevit alibo też inny quadrupes, gaude dzieywko boć ryjchley stan twoy virginalis consummatur inaczey coitus" Anonymi przepowiedniey y wrożby wszelakiey ku ucieszey populum collegialiter zebraney, v. 1145 jen PS. mam więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: ciesz się kabo! IP: 213.134.143.* 14.01.03, 00:05 tfu, miało być tredecim... że innych błędów nie wspomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Zadna kupa tylko cuda IP: *.dsl.pipex.com 13.01.03, 22:30 To i ja cos powiem, zeby nie bylo, ze nic nie mowie (jak zwykle :-))))) Bo mnie sie dziwna rzecz dzisiaj przydarzyla, ktora niestety jestem w stanie wytlumaczyc. Zupelnie przypadkiem wracajac z pracy ominelam droge do domu prowadzaca i pojechalam w zupelnie inne miejsce. Albo to starosci podlej oznaka albo absolutnego zamyslenia sie (dodam, ze o rzeczach waznych i mogacych zmienic bieg niejednego swiata) albo zwykle gapiostwo, ale tego akurat zupelnie nie biore pod uwage. Cud absolutny. Moze w jakims programie komercyjnym powinnismy wystapic? :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: Zadna kupa tylko cuda IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 14:51 (dodam, ze o rzeczach waznych i mogacych > zmienic bieg niejednego swiata) Metka cebulowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: Zadna kupa tylko cuda IP: *.dsl.pipex.com 14.01.03, 20:08 Kamilu, przypominam, ze metka cebulowa jest tylko i wylacznie nasza tajemnica :-))) Nie mieszaj jej z kupami wspolnymi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: Zadna kupa tylko cuda IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 08:52 Kupa wspolna... boszszsz, to jest dopiero perwersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Duchy i kupy 14.01.03, 00:02 Myślę, że ptaszek celował w głowę, tylko mu nie wyszło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqłka Re: Duchy i kupy IP: *.25.106.81.unregistered.k.pl 14.01.03, 21:19 ja tylko wiem że jak się wdepnie w krowi placek to się córka sołtysa zostanie może to jakiś urząd wróży???? a co do szkalanki to mi się wójek przypomniał co to je zebami gryzł w celach widowiskowych (ale ja chyba nie na temat jakby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkamil Re: Duchy i kupy IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 08:54 Mimo wszystko dobrze, ze krowy nie lataja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzik Re: Duchy i kupy 14.01.03, 23:36 kaba napisała: > Kormoranowi peka szklanka bez powodu, a mnie dzisiaj ptak narobil na lewa > dlon (w rekawiczce!). Co to moze znaczyc?:) odchody ptasie kabo szczescie przynosza z regoly ale jak na reke lewa spadaja to jakis rozwodnik (sadzac po obraczce) sie do ciebie przymilac bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: Duchy i kupy IP: 213.216.82.* 15.01.03, 08:10 kabakierko, to że ptak narobił na ciebie oznacza z pewnością , że nie widział ostrzegawczej reklamy Red Bull-a z instrukcją zaradczą dla homo sapiens w tym zakresie :)))) a co do wymowy symbolicznej tej sytuacji to na pewno oznacza to , iż nieważne czy będziesz pokazywać swoje wady czy może je chować ( ręka schowana w rękawiczce) to i tak inni będą na ciebie ( dotyczy wszystkich ludzi-wymowa symboliczna) srać :)))))))))))))) kurcze, taki ptaszek a taki filozof :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Duchy i kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 14:39 No to miałeś pecha chłopie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Duchy i kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 14:40 No to miałeś pecha chłopie:) Odpowiedz Link Zgłoś