wichrowe_wzgorza 03.06.06, 00:05 Niebawem Mistrzostwa Swiata w "wiadomo czym" Obstawiam Niemcy- Polska 1:2 :) PS. Mam swoje wtyki:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.oker Re: zakłady... 03.06.06, 02:53 Oj wiele bym dał zeby takim wynikiem zakonczyło sie to spotkanie Niemcy-Polska 2-0 to moja propozycja:P Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio O naiwności ludzka.. 03.06.06, 10:29 ty nad poziomy... tasz oni bez serc, bez ducha... ;))) ps nie mam swoich wtyk ale mam oczy swoje i rozum ;P) aha (to do wichrowych) ile (co) stawiasz na ten wynik? z góry przyjmuję zakład jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: O naiwności ludzka.. 03.06.06, 12:46 Hrunio, pogadamy potem, dobra? :) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: zakłady... 03.06.06, 12:24 jakie mistrzostwa? to znowu nie będzie m jak miuość o 20?:DDDDD oesu. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: zakłady... 03.06.06, 12:47 elle.bellee napisała: > jakie mistrzostwa? > to znowu nie będzie m jak miuość o 20?:DDDDD > oesu. Elle, kup sobie 2 telewizor, na M jak miuosc :D Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: zakłady... 03.06.06, 12:26 Moj zaklad z rybka jest taki:Jak polacy wygraja przeciw niemcom obojetnie jakim wynikiem to wysylam moje nagie foto rybce,jak wygraja niemcy to rybka wysyla swoje nagie foto mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: zakłady... 03.06.06, 12:45 Hahaha, Lew! nie klam!!! ;)) Oczywiscie, ze przyslesz mi swoje nagie foto, tylko kto otworzy tego maila??? :)))))) PS. Powolam komisje d/s zakladu! <>< Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: zakłady... 03.06.06, 13:29 lew_ napisał: > Moj zaklad z rybka jest taki:Jak polacy wygraja przeciw niemcom obojetnie > jakim wynikiem to wysylam moje nagie foto rybce A ktoż chciałby Cie nago oglądać Lewy?:> Bleeeee Filecik za młoda na traumatyczne doznania:DDD PiEs Obstawiam 4:0 (4 dla Niemców wjadomo, w tym 2 bramki napewno strzeli nam bramkarz niemiecki hehehehe):D Odpowiedz Link Zgłoś
bywalem Re: zakłady... 03.06.06, 13:33 lew_ napisał: > Moj zaklad z rybka jest taki:Jak polacy wygraja przeciw niemcom obojetnie > jakim wynikiem to wysylam moje nagie foto rybce,jak wygraja niemcy to rybka > wysyla swoje nagie foto mnie :)) lew od nowa chcesz wysylac kobitkom "twoje" foto ze strony seksu ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: zakłady... 03.06.06, 16:09 zosia.samoosia napisał: > rybko 3:0 dla niemcow zgadzam sie z marudnym... bramki dla Niemców: Lehmann w 1-szej, 22-ej i 86-tej minucie meczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio pamiętajmy... 03.06.06, 16:35 o Kuszczaku :))) on tez SOBIE strzeli pare goli więc przynajmniej 5:0 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skowronki_na_niebie Re: pamiętajmy... 03.06.06, 17:44 Ehhh,serce chciałoby napisać,że głupoty gadacie,ale rozum mówi "dobrze prawią":- ) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: zakłady... 04.06.06, 09:51 co za pesymizm a moze ukryty patriotyzm?proponuje stawiajacym na niemcow emigracje z pl,tam bedziecie stawiac na swioch i dopingowac.Polska;Niemcy 2;1 ewent 1;1 Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: zakłady... 04.06.06, 15:36 slodzik napisał: > co za pesymizm a moze ukryty patriotyzm? Raczej realizm:D - Suotki czy Ty nie widzisz, że juz bramkarze naszym strzelają bramki?!:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: zakłady... 04.06.06, 15:51 szaachrajka napisała: > slodzik napisał: > > > co za pesymizm a moze ukryty patriotyzm? > > Raczej realizm:D - Suotki czy Ty nie widzisz, że juz bramkarze naszym strzelają > > bramki?!:DDDDD Pcheło, a co ty myslisz, ze bramkarz, nie czuje czasem pokusy strzelenia gola?:PPP Pomysl, jaka to sztuka przed tysiacami kibicow dać taki popis?:))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: zakłady... 04.06.06, 18:05 szaachrajka napisała: > slodzik napisał: > > > co za pesymizm a moze ukryty patriotyzm? > > Raczej realizm:D - Suotki czy Ty nie widzisz, że juz bramkarze naszym strzelają > > bramki?!:DDDDD kobiety do garów!!szajbusie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Optymistycznie........ 04.06.06, 21:14 Optymistycznie 0-2 dla nas.......wystarczy,najwazniejsze ze z nimi wygramy:)))) Moze byc nawet 1-0 z rzutu karnego w 95 min.najwazniejsze jest zebysmy z nimi wygrali......wiecie co nawet niech bedzie samobojcza bramka :)))) pozdrawiam lesio Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: zakłady... 06.06.06, 19:46 slodzik napisał: > kobiety do garów!!szajbusie jeden. Słotki ja na szczęście się odchudzam... wiens tenteges wiesz co chcę Ci powiedzieć heheh:P Rypko, każdy bramkarz marzy o takiej bramce, ale tylko nasi dają takie mozliwości heh... boski ten gol był:D Odpowiedz Link Zgłoś
knorrr Re: zakłady... 07.06.06, 08:59 Mój plan jest następujący: Stawiam 10Ł na Niemcy. Następnie: a) Niemcy wygrywają - dostaję 65Ł na osłodę porażki naszej drużyny. b) remis - dostaję 37,50Ł za wygraną naszej drużyny (wszak remis z Niemcami to jak wygrana:) c) Polska wygrywa - chętnie poświęcę na to 10Ł. Moja przyjemność z wygranej jes bezcenna (resztę kupuję kartą Mastercard, wiadomo). K. Odpowiedz Link Zgłoś
knorrr Errata 07.06.06, 13:00 Matko, jakie bzdury wypisałem. Nie znajduję nic na swoje usprawiedliwienie. W ramach pokuty zjem pączka. Któż by mi zapłacił 6,5 do 1 za wygraną Niemców. Niestety tyle płacą za wygraną Polski. Za Niemcy jedynie 1,45 do 1. K. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: Errata 07.06.06, 22:11 jesli uznac paczka za ptysia to moze byc,byle nie z budyniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Errata 08.06.06, 07:51 hania37 napisała: > Mocno naciagane:-) :))) znaczy - gumowy ten pączek??? Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: zakłady... 12.06.06, 07:07 2:1 dla Polski.. świeżo, prosto ze snu ;)) dyg Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio ech... 12.06.06, 17:05 niereformowalni... Ciekawe ile musiałby Ekwador dokopać "Naszym Orłom" (łech,łech) żeby ludziom przestały śnić się takie banialuki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: ech... 12.06.06, 17:54 ehehehe :) psze Pana, kiedy mnie tam bimba jak to się zakończy nie bede im kibicować, tylko dlatego,że są Polakami..;)) mam własne problemy))) hiehie chciałam się jeno pochwalić proroczymi abilities;) plum Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio jednak... 13.06.06, 11:10 pse Pani, ten sen świadczy o tym że z tym bimbaniem to nie do końca prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: jednak... 13.06.06, 20:09 hiehie.. ano też mnie to zdziwiło.. ale wiesz /konspiracyjnym szeptem/.. może tam bardziej chodziło o kibica, który mi to anonsował)) a że akurat jakiś mecz Polska- Niemcy.. no to pozdrowienia dla Batonika (hehe) dyg Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: zakłady... 12.06.06, 18:31 Oczywiscie, ze wygraja Polacy 2-0... a bramki strzelą Klose i Podolski :) Odpowiedz Link Zgłoś
knorrr W kwestii Ekwadoru 13.06.06, 05:43 Postawiwszy 100 złociszy na Equador. Wygrawszy złociszy 475 (słownie: czterysiedempięć). Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: W kwestii Ekwadoru 13.06.06, 09:59 Dobrze knorrr ze nie postawiłes na Polske zobacz jak skonczył jeden Ekwadorczyk sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3412155.html Odpowiedz Link Zgłoś
laperla Re: W kwestii Ekwadoru 13.06.06, 16:17 Autor: knorrr Data: 13.06.06, 05:43 knorrre i z tej radosci spac nie mogles? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
knorrr Re: W kwestii Ekwadoru 14.06.06, 09:01 No cóż, w Polsce nie ma lekko Perło, żeby zarobić tyle ile moi zachodni sąsiedzi w godzin 3 ja muszę pracować 16. A taśma rusza już o 6. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: zakłady... 13.06.06, 14:38 hermanowy napisał: > Oczywiscie, ze wygraja Polacy 2-0... > a bramki strzelą Klose i Podolski :) ;)) a na 2:1 strzeli Borowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: zakłady... 13.06.06, 17:54 Dla informacji Tim Borowski nie jest urodzony w polsce,nawet jego rodzice nie sa....... myslac tak dalej to wasz Kleindienst ,Lepper,Wassermann sa niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: zakłady... 15.06.06, 22:43 sadzac z tego, co robia, to sa, hruniu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio niebiosa... 15.06.06, 08:28 nam sprzyjały wyjatkowo, ale nawet boska cierpliwość kiedyś się wyczerpuje. Odpowiedz Link Zgłoś