freedomek 31.07.06, 09:48 Wstępnie informuję , że w dniach 9-10 września odbędzie się zlot w Powsinie. Chętnych proszę o zapisywanie się na pobyt w domkach. W terminie póżniejszym podam konkrety. Freedomek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodzik Re: Zlot w Powsinie 31.07.06, 21:33 a ja na jednonocne zloty nie jade ,o! Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Zlot w Powsinie 09.08.06, 08:28 Śląsk i inne południe Polski może spać u mnie z 8-go na 9-go września. 8-go będzie fajna impreza w moim mieście, bo już podpisałam umowy. A w sobotę, jak się zwleczemy z łózek, to jedziemy nach Powsin Odpowiedz Link Zgłoś
yanaa Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 16:10 Kurczę, a tydzień póżniej się nie da? Znowu się nie wyrobię na 10-tego. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 16:49 hmm zalezy od kasy -jak bedzie to kto wie? -moze bede ale i tak nikt nie bedzie plakal jak nie przyjade ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 17:02 zglaszam sie, dla mnie oczywiscie domek 2-osobowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam6617 Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 18:00 monika_04 napisała: > Ze mną? ;) ....Moniko...otworz oczy...."Zocha" woli ...Yane..niz Ciebie... ....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 22:02 adam ja wole rude i biusciaste :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam6617 Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 22:11 zosia.samoosia napisał: > adam ja wole rude i biusciaste :) > > ..,jeden lubi to..inny tamto....... ...pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 22:16 zosia.samoosia napisał: > adam ja wole rude i biusciaste :) > > ...zocha...to mnie jusz..hihihi...nie kochasz ? :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Zlot w Powsinie 01.08.06, 22:27 yanaa napisała: > ja wole Tyskie z sokiem, przez rurke. ... a ja ..przez gazete......:) Odpowiedz Link Zgłoś
yanaa Re: Zlot w Powsinie 02.08.06, 08:23 Aleś nafaflunił Najciak..;) Chodzi o Catecat oczywiście. Że będzie na zlocie, w Powsinie. Ufff, teraz jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Zlot w Powsinie 03.08.06, 17:16 Kaaleczko a będziesz? Bo mnie chyba nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zlot w Powsinie 03.08.06, 18:12 a ja juz szykowalem sie na ten domek :) Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Zlot w Powsinie 03.08.06, 22:48 Nic straconego. Z blondu łatwo na rudy przerobić, heheh. A pomimo schudnięcia i tak coś jeszcze zostało Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Zlot w Powsinie 04.08.06, 07:33 No kiedy ja lubię być brunetką... a biust hmm zawsze można powiększyć, nie? No będę czy nie zalezy hmm od składu osobowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: Zlot w Powsinie 05.08.06, 09:26 Co do składu osobowego, to będę JA... i jeszcze pare innych równie fajnych osób :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Zlot w Powsinie 06.08.06, 20:24 Bede jak nic, bedeee ... :-) Pozdrówki Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek UWAGA !!! WAŻNE!!! 07.08.06, 11:44 Uprasza się szanownych państwa o zgłaszanie kandydatur osobowych i domkowych, tak jak w zeszłym roku , tzn. osoba i jaki domek wybiera. Ceny pozostaja nie zmienione , czyli ok 20 zł za osobę w domku. Jedzonko i picie we własnym zakresie. Proszę również jakieś chętne osoby o przybycie razem z grilem , żebyśmy mieli na czym jedzonko zrobic. Termin zgłaszania chęci upływa 18 sierpnia. 19 sierpnia muszę ostatecznie zarezerwować domki. Po terminie 18 sierpnia , chętni będa mogli rezerwowac domki we własnym zakresie , jeśli bedzie jeszcze co rezerwowac. Pozdrawiamy freedomek i doc_holiday Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 07.08.06, 21:29 W takim razie rezerwuję domek 2-osobowy. Jeśli znajdzie się ktoś chętny do mnie, to zapraszam. Jeśli nie, zapłacę za cały domek :-) Pozdrówki Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 08.08.06, 18:06 jak juz wczesniej wspomnialem rezerwuje domek 2-os, chetnych nie przyjmuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 08.08.06, 20:40 nightrain napisał: > a jakurde nie wiem nooo To ja mam wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 08.08.06, 22:21 O chętnych do lulania, proszę mysleć bez skojarzeń nooo ... :-))) Pozdrówki Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 16.08.06, 19:07 to ja poprosze o domek 2-osobowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bratsiostrykolo Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 08.09.06, 11:33 Odnoszac sie do zamowienia mej drogiej siostry butnej, chcialbym zasiegnac opini w kwestii obecnosci mojej i mojej malzonki na owym zlocie. Jak zapatrujecie sie wizyte z innej galaktyki? ciecwierz Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 08.09.06, 15:03 Jesteśmy otwarci na wszelkie formy życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
brunohk Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 03.09.06, 09:38 A w namiocie nie można?Ja nie nawykły do luksusów. bruno Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: UWAGA !!! WAŻNE!!! 04.09.06, 15:29 NAmiot raczej nie, ale zareczam ze jesli remontu nie bylo to i te domki luksusowe bynajmniej nie są :). Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Zlot w Powsinie 09.08.06, 08:45 Eh, menż mi własnie przypomina, że miejsca do spania nie zarezerwoawałam. To ja poproszę. A z kim to jeszcze nie wiem, konfiguracje się później ustawią. Chętnych ew. proszę o podania ze zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Zlot w Powsinie 11.08.06, 17:23 Zosieńko, z uwagi na intymność naszych doświadczeń - nie musisz. ----------- Już się cieszę, heheh Odpowiedz Link Zgłoś
leyla4 Re: Zlot w Powsinie 10.08.06, 23:36 to ja tez jestem chetna na spotkanie z Wami:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek2104 Re: Zlot w Powsinie-smerfetka 17.08.06, 22:06 ja tam tez bede buzka smerfetka Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Zlot w Powsinie - ligia i leyla 12.08.06, 02:38 Prosimy uprzejmie o rezerwację domku 2-osobowego :-)))) Pozdrówki Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Zlot w Powsinie 13.08.06, 14:25 Nie "hmmmmmm" tylko móóóó :) BTW: Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: Zlot w Powsinie 21.08.06, 14:23 amóóóóóóó elemku )))))))) tzn jednak hmmmm pozdrawiamy brac Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie Re: Zlot w Powsinie 17.08.06, 00:30 czy jakas sliczna, bezpruderyjna i subtelna kobieta, chcialaby ze mna dzielic domek, ktory zaistnieje pod roboczą nazwą "bezcnotowiec"? ilosc miejsc ograniczona ksero mojej ksiazeczki zdrowia i zaswiadczenie z przychodni "W", do wgladu Odpowiedz Link Zgłoś
dretwa_kicia Re: Zlot w Powsinie 17.08.06, 11:47 w xero to ja nie wierze... zmożna zawsze coś naściemniać. Tylko oryginał do wgladu jeśli już:) Odpowiedz Link Zgłoś
dretwa_kicia Re: Zlot w Powsinie 17.08.06, 14:33 no to tym gorzej dla Ciebie.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie Re: Zlot w Powsinie 18.08.06, 10:24 znalazlem oryginal, tylko troche utargany jest dokumenty byly u mojego poprzedniego pracodawcy w budce z zapiekankami jezdzilem caly dzien wczoraj i dzisiaj od rana bo to taka budka na kołkach i sie przemieszcza spimy razem? Odpowiedz Link Zgłoś
dretwa_kicia Re: Zlot w Powsinie 29.08.06, 13:23 Albek? ja ? z Toba? eeeeee to juz zadnych innych atrakcji nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 17.08.06, 22:39 Reasumując na dzień dzisiejszy: zosia.samosia- domek 2 osobowy ligia76-domek 2 osobowy butnaa-domek 2 osobowy catecat-1 miejsce kemocik-1 miejsce smerfetka czyli asiulek-1 miejsce mała_free-jedno miejsce freedomek-jedno miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 17.08.06, 22:40 Przypominam , że jutro upływa termin składania zamówień na domki i miejsca noclegowe:)) Pozdrawiam freedomek Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 18.08.06, 12:16 Mam Ci wnusiu zarezerwować miejsce do spania? Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 18.08.06, 12:18 UWAGA........Dziś o godz 23.59 mija czas na rezerwację. Freedomek Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 19.08.06, 21:48 Domki zostały zamówione zgodnie z życzeniami. Przypominam o zaopatrzeniu się w produkty jadalne i pitne we własnym zakresie. W Powsinie nie bardzo dostępne i drogo!!! Pozdrawiam Freedomek Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: Zlot w Powsinie 21.08.06, 10:04 Wstępnie chciałbym potwierdzić swój udział:) Odpowiedz Link Zgłoś
mideidra Re: Zlot w Powsinie 24.08.06, 20:37 będę, a jakże ;) razem z poczwariankiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: Zlot w Powsinie 24.08.06, 20:45 tez bede o! kto chce, szuka sposobu kto nie chce, szuka powodu Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Info - Dojazd do Powsina ;-))) 29.08.06, 18:58 Mnie nie będzie jakby co hehehe na 99% (1% se zostawie:P ) ale dla tych co zainteresowani a nie wiedza jak i gdzie heh:) DOJAZG DLA ZMOTORYZOWANYCH: E-7 od Krakowa - W Sękocinie skręca się w prawo na drogę nr 721 na Magdalenkę, , Piaseczno do Konstancina Jeziorna. W Konstancinie skręt w lewo na drogę nr 724 kierunek: Warszawa-Wilanów. Jedzie się i jedzie (dokładnie nie wiem ile ale niezbyt długo) i dojeżdża do skrzyżowania ze światłami (charakterystycznym punktem po lewej będzie Hotel-Restauracja „Mrówka”) . Przed nim na skrzyżowaniu skręcamy w lewo w ul. Przekorną i za jakieś 400 m znów w lewo i do końca:) E-8 od Katowic i Łodzi: - za Nadarzynem skręt w prawo na Sękocin, i później prosto (jak w mordę szczelił) dojazd do Sękocina ( skrzyżowanie z E7 – jedzie się prosto) i droga nr 721 przez Magdalenkę, Piaseczno do Konstancina Jeziorna. W Konstancinie skręt w lewo na drogę nr 724 w kierunku: Warszawa-Wilanów. Reszta opisu wyżej. E-7 od Gdańska Przez Warszawę jazda cały czas prosto Wisłostradą z północy na południe Warszawy w kierunku Wilanowa lub Konstancina Jeziornej. W Wilanowie dojeżdża się do sporego skrzyżowania ( charakterystyczne punkty to Mc Donald i pętla autobusowa przy cmentarzu). Ze skrzyżowania ruszamy w stronę Konstancina drogą nr 724, mijamy po około 200m pierwsze skrzyżowanie ze światłami, po jakiś 3-4 km drugie światła i na trzecim skrzyżowaniu ze światłami skręcamy w prawo w ul. Przekorną ( charakterystycznym punktem po prawej stronie jest Hotel- Restauracja „Mrówka”). Po około 400 m skręcamy w lewo i do końcaJ Od Lublina Nie znam tam dróg wiec albo: 1. Lublin- Ryki- Garwolin- Pilawa lub Kołbiel- Góra Kalwaria- Konstancin Jeziorna- Powsin 2. Lublin- Puławy- Kozienice- Góra Kalwaria- Konstancin Jezorna- Powsin ( odcinek Konstancin- Powsin szczegółowo opisany jest wyżej:) DLA NIEZMOTORYZOWANYCH: - Z Centrum do pętli w Powsinie - linie 519 i 130 (Z Dworca PKP Warszawa Centralna autobus miejski linii 519 - przystanek na Marszałkowskiej na przeciwko Domów Centrum). Rozkład poniżej: 519 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/519/TP-POW.HTM 130 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/130/TP-POWS.HTM - Od stacji metra „WILANOWSKA” do wsi Powsin i dalej PIESZO(!)jakieś 0,5 km ulicą Przekorną- linie 139, 710, 724 139 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/139/TP-OGB.HTM 710 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/710/TP-PIP.HTM 724 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/724/TP-PIP.HTM - Ze Śródmieścia metrem do końcowego przystanku Kabaty. Następnie pieszo 1600m (ok. 45 minut marszu) Lasem Kabackim do Powsina drogą „Nowoursynowską” Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Info - Jak dojść do Ośrodka ! ! ! 29.08.06, 19:02 Jesteśmy już na pętli w Powsinie (Ci którzy przyjechali autam zostawiają je na dole i udają się do Free do ośrodka po przepustke; tam Free poinstruuje jak dojechac na strzeżony parking). Wchodzimy schodami na samą górę i są dwie polne ścieżki. My udajemy się ścieżką w lewą stronę, idziemy kilkanaście metrów, mijamy po lewej stronie basen i skręcamy w lewo wzdłuż ogrodzenia basenu. Na końcu ogrodzenia jest furtka na teren domków, w których balujemy. Dla tych co pierwszy raz będą to znalazłam taką fotkę w necie:))) Tak wygląda pętla i wejście do Ogrodu Botanicznego w Powsinie:)) www.przegubowiec.com/foto/krance/mok/powsin.htm To tyle z mojej strony:D Miłej zabawy Gamonie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: Info - Dojazd do Powsina ;-))) 30.08.06, 16:59 Dodam tylko, że droga z Metra Kabaty wiedzie przez las i łatwo pobłądzić, a nie zawsze jest kogo spytać, drogowskazów brak. Wiem, bo szedłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianpoczwarian Re: Info - Dojazd do Powsina ;-))) 30.08.06, 17:56 A ty doc'u nie masz juz gdzie chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: Info - Dojazd do Powsina ;-))) 01.09.06, 14:16 Ja lubię chodzić po lesie, szczególnie w drodze do Powsina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Zlot w Powsinie 30.08.06, 14:26 A mnie nie bedzie :/. Siostra nie miala kiedy sie męzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 31.08.06, 09:27 Informacja dla wszystkich Powsinogowiczów . Będę w Powsinie już od godziny 11 w sobotę. Proszę jak w latach ubiegłych zgłaszać się do mnie po klucz do domku . Przypominam o zabraniu ze soba jedzonka i picia , nie radzę kupować na miejscu bo drogo. Jedyne co polecam to biady , są smaczne i dośc tanie . Jeśli ktoś zamierzam przyjechać samochodem i chce mieć zapewnione miejsce na parkingu strzeżonym , prosze o przesłanie danych ( nazwisko imię adres marka samochodu nr.rejestracyjny )na maila freedomek@gazeta.pl , będzie w takim przypadku wystawiona przepustka. Pozdrawiam free Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Zlot w Powsinie 01.09.06, 00:34 Free, a ile tych domków tam jest? Bo wiesz, ja pierwszy raz od miesiąca wlazłem na to forum, patrze - a tu zlot! Micha mi się ucieszyła, ale po przejrzeniu wszystkich wpisów skonstatowałem ze smutkiem, że termin minął. Droga redakcjo, co począć? Zrozpaczony czytelnik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 01.09.06, 09:45 Zrozpaczony czytelniku , domków jest całe mnóstwo , wiec nie ma problemu . Napisz tutaj na forum czy zarezerwować ci miejsce . Pozdrowienia Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: Zlot w Powsinie 01.09.06, 14:18 freedomek napisała: > Jedyne co polecam to biady , są smaczne i dośc tanie . Taaaak. "Biady" są faktycznie dobre. I nalesniki, choć drogie to jednak (a może własnie dlatego) pyyyyyyycha! Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Zlot w Powsinie 01.09.06, 15:35 doc_holiday napisał: > freedomek napisała: > > > Jedyne co polecam to biady , są smaczne i dośc tanie . > > Taaaak. "Biady" są faktycznie dobre. I nalesniki, choć drogie to jednak (a może > > własnie dlatego) pyyyyyyycha! > A co , już człowiek pomylić się nie może ??? :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś