Gość: medi2003 IP: *.man.polbox.pl 06.03.03, 19:30 Milosc jest jak horyzont, zmierzasz ku niemu a on nadal daleko. Dlatego wszyscy pragna milosci. (autor nieznany) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: mysl tygodnia IP: *.chelmnet.pl 06.03.03, 21:18 oj tam! czasem daje sie dotknac, milosci rzecz jasna, z horyzontem gorzej cholerka (a tez by sie chcialo). ewka_co_luubi_dotykac Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: mysl tygodnia 06.03.03, 21:55 Los rozdaje nam dary nie zważając na to, co sie komu należy Spodziewasz się gwizdków, dostają ci się flety Spodziewasz się fletów, przypadają ci gwizdki... (Dead Can Dance) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2003 Re: mysl tygodnia IP: *.sonata.waw.pl 13.03.03, 23:50 Nie znam "Ewki co lubi dotykac":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: mysl tygodnia IP: *.chelmnet.pl 14.03.03, 08:12 Gość portalu: Medi2003 napisał(a): > Nie znam "Ewki co lubi dotykac":)) zaluj Medi, zaluj. ewka_co_by_zalowala_gdyby_nie_znala_ewki_co_lubi_dotykac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2003 Re: mysl tygodnia IP: *.man.polbox.pl 18.03.03, 21:06 Gość portalu: ewka napisał(a): > Gość portalu: Medi2003 napisał(a): > > > Nie znam "Ewki co lubi dotykac":)) > > zaluj Medi, zaluj. > ewka_co_by_zalowala_gdyby_nie_znala_ewki_co_lubi_dotykac Wlasnie zaczalem zalowac, gdyz lubie generalnie dotyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Off topicowo 07.03.03, 09:32 Wielki powrót Mediego? :-))))))) Heh medi, ja Cię pamietam jeszcze jako medi2001 :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireo_ujawnia Re: Off topicowo IP: 212.244.167.* 07.03.03, 10:04 co tam "2001". ja pamiętam "2000" oraz czasy, kiedy jeszcze miał więcej niż jedną myśl na tydzień! :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Off topicowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 22:06 A nonstop to lubi zakrecac w watkach:) Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytyjka Re: Off topicowo IP: *.ae.poznan.pl 19.03.03, 11:23 nonstop napisał: > Heh medi, ja Cię pamietam jeszcze jako medi2001 Non, to Ty mlody jestes..... Ja pamietam go jeszcze jako Medi2000 :) Dobrze, ze wrociles :) -> to do mediego of course. Paputki bryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: mysl tygodnia IP: *.nsm.pl 07.03.03, 11:15 Medi, mam niejasne poczucie, ze -przez tu obecnych- jestes milosnie dotykany. A widzisz? Mozna. ewka_co_ma_niejasne (bez soku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2003 Re: mysl tygodnia IP: *.sonata.waw.pl 13.03.03, 23:49 O niczym innym nie marzylem jak tylko o dotyku mezczyzn:))) W kazdym razie dzieki ze mnie jeszcze pamietacie, moze wreszcie troche ustabilizuje swoj dostep do kompa w przeciqgu najblizszych paru miesiecy. Serdecznie was pozdrawiam i bede tu wpadal, kiedy tylko bede mogl. Medi Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: mysl tygodnia 19.03.03, 01:05 Medi z tymi dotykami męskimi to ... to właśnie te gwizdki ...:) Kleszczo (ja Ciebie dotykać nie będę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: mysl tygodnia IP: *.chelmnet.pl 19.03.03, 12:01 i badz tu kobieto poetycka, to ci zaraz "dotyk" na dotyk przeloza, no! Eh, zizn daragaja... Nic zrozumienia. Nic poezji. Nic milosci. Nic radosci. Nic zachwytu. Tylko ten seks i seks. No i seks. Hmm, seks??? mmmmmm. ewka_hmm Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Re: mysl tygodnia 19.03.03, 16:06 Ewka, podobno to my wybieramy, czemu chcemy ulec..:) rejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: mysl tygodnia IP: *.chelmnet.pl 19.03.03, 16:13 rejki napisała: > Ewka, podobno to my wybieramy, czemu chcemy ulec..:) > > rejki ozesz! no i ulegamy. Albo nie. ewka_co_wybiera_czemu Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Re: mysl tygodnia 19.03.03, 16:37 Gość portalu: ewka napisał(a): > ewka_co_wybiera_ sondy czy sądy? rejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: mysl tygodnia IP: *.nsm.pl 20.03.03, 11:38 rejki napisała: > Gość portalu: ewka napisał(a): > > > ewka_co_wybiera_ > > > sondy czy sądy? > > rejki sond przeprowadzanie czasem prowadzi do sadow wydawania. Tfu! Z daleka od sadow wszelkich! ewka_co_z_daleka Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Z pamietnika sadownika 20.03.03, 13:34 "Bielinek kapustnik zjadł ojcu całe plony, a cały sad jabłkowy był też zarobaczony..." :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2003 Re: Z pamietnika sadownika IP: *.man.polbox.pl 23.03.03, 22:52 Co prawda trudno mi logicznie polaczyc moja pierwsza wypowiedz z ostatnia (no pozdrowkaaa!!) ale i tak was pozdrawiam, a co dotykow, to one i tak sa domena niewiast:)) Prawda Panowie??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz o właśnie, rejki, to to... 24.03.03, 19:48 rejki napisała: > Ewka, podobno to my wybieramy, czemu chcemy ulec..:) tak, rejki - wszak... "To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze" Odpowiedz Link Zgłoś
rejki Re: o właśnie, rejki, to to... 25.03.03, 14:02 she1961_lodz napisała: intrygujaca_intrygantka "Być czy mieć - takie dwa pytania..." Podobno zawsze gotowi jestesmy zrezygnowac z przyjemnosci dla jeszcze wiekszej przyjemnosci... rejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: o właśnie, rejki, to to... IP: *.gdynia.mm.pl 25.03.03, 16:48 skojarzyło mi się ewko z dotknięciem w piosence Cohena spiewaną przez Zembatego/tytułu nie pamiętam/ ale tak w ogóle to mnie ewka nie dotknęła w Sopocie-zgłaszam reklamacje /a moze jednak chodzi o ten sex -bo wtedy-choć ewka piękną kobietą jest- to jednak wolę mężczyzn/hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cate Re: mysl tygodnia IP: 126.17.44.* 28.03.03, 09:53 jedyna myśl jak przychodzi mi w ostatnich dniach to stare ale jak najbardziej aktualne powiedzenie "make love not war" Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: mysl tygodnia 28.03.03, 10:10 Gość portalu: Cate napisał(a): > jedyna myśl jak przychodzi mi w ostatnich dniach to stare ale jak najbardziej > aktualne powiedzenie "make love not war" ano czynmy, czynmy. ewka_co_czynic_nade_wszystko_lubi_to_co_wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: mysl tygodnia IP: *.chelmnet.pl 09.04.03, 08:21 no to hop do gory watek Mediego - niech ma urodzinowo. ewka_windziara Odpowiedz Link Zgłoś