Gość: ewka IP: *.chelmnet.pl 08.03.03, 05:01 no ludzie, wczoraj, znaczy siodmego marca, byly. Piata nad ranem dnia nastepnego, ale lepiej pozno niz. Rybenia, tego, co wiemy, i tam, gdzie jest inaczej. ewka_z_zyczeniami_najdobrymi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moneoo Re: urodziny Rybki 08.03.03, 10:07 To Rybka ma urodziny?!? Jeśli to ta Rybka, to też życzę dużo i jeszcze więcej samych wzlotów bez upadków, jednego uśmiechu na godzinę szczerego, słońca złotego i błękitu nieba :o) Moneo (co prawda dziś nie miałem nic życzyć nikomu, ale dla Tej Rybki zrobię mały wyjątek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan_serdeczny Re: urodziny Rybki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 10:28 Rybisiu slodkowodna:)) Spóźnione, ale serdeczne zyczenia spełnienia tego, o czym mowilaś pewnego październikowego dnia na szcycie górki u naszych południowych sąsiadów, trzymając swoja uroczą głowkę w chmurach. Cmooooki Janek Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: urodziny Rybki 08.03.03, 10:31 wszystkiego naaajlepszego i zlotej rybki co spelnia co najmniej 3 zyczenia :-) cmok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ion Re: urodziny Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 11:29 wszystkiego tego Rybko Tobie życzę, czego sobie życzyłbym najchętniej. Abyś znajdowała to co zgubiłaś wcześniej, aby wszystkie pytania były proste, żeby żaden złowrogi grymas na obcej twarzy nie pozbawiał Ciebie marzeń. Żyj tak zawsze jakby to był zawsze najważniejszy dzień Twego żywota. Pozdrawiam Ion p.s. Może to jednak Ty jesteś moją zgubą??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_iwanowna Re: urodziny Rybki 08.03.03, 11:43 rybkoooooooooooooooooooooooo................ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laura Re: urodziny Rybki 08.03.03, 11:50 Rybko kochana :-) wszystkiego naj , cmokasy :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryci Re: urodziny Rybki 08.03.03, 12:05 Życzeniujemy najcudniej i najgoręcej, co by się ziściło co ma się ziścić a reszta całą była w kondycji doskonałej oślątko i wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: urodziny Rybki 08.03.03, 13:51 Plywaku, Wsiego Dobrego. lampka_co_to_by_chciala_alladynowa_byc_dzis Odpowiedz Link Zgłoś
romanumka Re: urodziny Rybki 08.03.03, 14:07 caluski przepelnione wiosennym upalem :))) dorzucam kilka ciastek i jablko, co to je nosze w plecaku... --- uma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriek Re: urodziny Rybki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 14:08 wartkiego nurtu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tukan Re: urodziny Rybki IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 14:53 Kochana rybeczko wszytkiego najleprzego a przedewszystkim wiele radosci i usmiechu na codzien zyczy Ci balangujacy Tukan:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: urodziny Rybki IP: *.nat1.tvknet.pl 08.03.03, 16:38 Heh... Wzruszonam bardzo, bo .... nigdy jeszcze nie przezyłam taaaaakich urodzin( zabawa, bliscy, prezenty itd..)Lepiej poźno, niż wcale, prawda? A życzenia Wasze dodatkowo utwierdzają mnie w tym, że poznałam tu naprawdę - ludzi. Ech... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) rybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: urodziny Rybki IP: *.dsl.pipex.com 08.03.03, 17:16 Czystej wody :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: urodziny Rybki IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 17:32 Droga rybciu z okazji twoich urodzin przyjmij prosze jak najserdeczniejsze wyrazy sympatii i podziwu dla Ciebie i zy czenia dlugich szczesliwo-czatowych lat a takze znalezienia pasujacego rekina:)) lew_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: urodziny Rybki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.03.03, 17:37 Rybko najdrozsza, z kleceniem zyczen u mnie kiepsko, z naszych rozmow mozesz wywnioskowac, czego Ci zycze najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: urodziny Rybki 08.03.03, 17:47 ...rybko, buziaki, a malego oczywiscie na judo!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: urodziny Rybki IP: *.nat1.tvknet.pl 08.03.03, 20:04 Baśka, no chyba nie miales wątpliwości, że na judo!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubijka Re: urodziny Rybki 08.03.03, 17:50 Rybisiu, nie bylo Cie wczoraj - ale myslalam o Tobie i Twoich urodzinkach - sluchajac sobie listy trojki i ukochanego Archive w przedluzonej wersji:))) Zycze Ci duzo slonca, zyczliwych ludzi wokol, wiosennych zuroczen i spelnienia najskrytszych marzen. Kiedy slonce wchodzi w znak Ryb - czuje sie ze wiosna juz blisko - niech dla Ciebie bedzie ona rownie piekna jak ten dzien dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: urodziny Rybki 08.03.03, 18:55 No i wiedziałam, że muszę dziś wejść na forum! Rybko - sto lat szczęścia i miłości_z_poezji_odrobiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: urodziny Rybki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.03.03, 19:01 łubudubu łubudubu niech zyje nam prezes naszego klubu, nieeeeeeeeech zyje nam, to ja, loczki, skladam Pani Prezes jeszcze raz jak najlepsze zyczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
rekiny_dwa Re: urodziny Rybki 08.03.03, 19:00 Gość portalu: ewka napisał(a): > no ludzie, wczoraj, znaczy siodmego marca, byly. Piata nad ranem dnia > nastepnego, ale lepiej pozno niz. > Rybenia, tego, co wiemy, i tam, gdzie jest inaczej. > ewka_z_zyczeniami_najdobrymi jeszcze pozniej bo juz popoludniu dnia rzeczonego rekiny napisaly kawalek wierszyka takiego: rekiny_dwa to wlasciwie dla rybki powstaly w zwiazku z tym zyczyc jej nie beda przestawaly szczescia zdrowia i slodyczy wielu i spotkania jeszcze ... moze na weselu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: urodziny Rybki IP: *.nat1.tvknet.pl 08.03.03, 20:02 Jazziku..., no i co ja mam na to powiedziec :) małomówna_ryba_co_jej_głos_uwiązł_w_gardle_ze_wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: urodziny Rybki 08.03.03, 20:48 Rybenko, stopy wody pod kilem, ups... pod pletwa w tych wartkich nurtach zycia :) MiB Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: urodziny Rybki 08.03.03, 22:08 Kochana Rybko, jesli zamykaj oczy przed swiatem to tylko z lubosci- zyczy Paiha:) Odpowiedz Link Zgłoś
senna_orchidea Re: urodziny Rybki 08.03.03, 23:06 Naszej przeuroczej rybce dużo uśmiechu ,słońca i samych (oczywiście samych radosnych!!! ) przypadków życiowych ... cmok urodzinowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ abys nam spiewala,abys do eurowizji sie dostala:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 23:59 zadne "ich troje" TYLKO i wylacznie RYBKA tylko jaki Jej tu by videoklip wymyslic...hm... myslcie ludzie,myslcie...!!! ribus wszystkiego tego i tamtego:) buziak ann-owy Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd dla rybeczki od reneczki;)) 09.03.03, 01:10 Śpiewaj nam sto lat i wyśpiewaj sobie szczęście, zdrowie, radość i miłość;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_k2 Re: abys nam spiewala,abys do eurowizji sie dosta 09.03.03, 19:15 naj naj naj naj naj ......................i duzy cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook dla Ribki co k2 nie zwisa na czacie jak reszta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szuus Re: urodziny Rybki 09.03.03, 19:18 Rybeńko;)))))))))....... oby nigdy nie brakowało Ci okazji do śpiewu Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Re: urodziny Rybki 09.03.03, 20:17 Rybko - calusy urodzinowe, soczyste!! k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: urodziny Rybki IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 20:34 Ławicy przyjaciół :) samych fajowych dni w najbliższych 100-u latach :) zdrowia dużo :) na dokładke beczki piwa życzy borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffrosty Re: urodziny Rybki IP: *.proxy.aol.com 09.03.03, 20:34 Rybko zycze calej lawicy przyjaznych rybkow...wokolo ciebie....uwazaj na sieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: urodziny Rybki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 22:05 A wiecie, życzenia dla rybeczki zostawie sobie na okazje nieforumową, ale to dobry moment, by powiedzieć, że jest jedną z najwspanialszych kobiet, jakie dane było mi poznać. Jest krucha jak lód i silna bardzo , ma przepiękne oczy, w których pod radością chowa się smutek , ma śliczny uśmiech .... i w tajemnicy wam powiem jest dobrą czarownicą, taką najdobrą :-) Żebyście choć raz mogli zobaczyć jak zapalają się błyski w jej oczach, gdy mówi o swoich uczniach, gdy mówi o pracy, gdybyście choc raz mogli usłyszeć jej opowieści o tych, których kocha. Są ludzie, przy których świat wraca na właściwe miejsce, choć szalał przed chwilą. Taką osobą jest rybka. Rybeczko tak ogromnie sie ciesze, że JESTEŚ i że jesteś też dla mnie :-) Ty wiesz ... wiesz i już :-) agni Ps. rybka w realu śpiewa jeszcze lepiej niż na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia31 Re: urodziny Rybki IP: *.gora-pulawska.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 22:53 Rybeńko!!! Agni napisała wszystko co chciałam powiedzieć... Życzę Ci abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; abyś zawsze była komuś potrzebna; radości myślenia, satysfakcji int. tworzenia; …abyś znalazła szczęście, którego szukasz, takie małe jak promyk słońca, ale takie jasne i zarazem duże jak obecność kogoś bliskiego. Szczęście i radość małych rzeczy, które każdemu przynosisz, sprawia, że jest….coś… to wiara w drugiego człowieka... kasia31_co_w_rybich_oczach_głębinę_niesamowitą_ujrzała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta25 Re: urodziny Rybki IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 23:05 Wszystkiego najlepszego rybka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatusek Re: urodziny Rybki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 11:03 rybeczko!! zycze ci ciatek kilogramowo, winogron (tych po fermentacji) litrowo, kolorowych sukienek, barwnych dekoracji w oknie zycia, malo podlug do mycia, truskawek w smietanie, na zime cieple ubranie, by praca to nie byla robota, do przytulenia nie koniecznie kota (choc koty sa do tego bardzo dobre), przyjaciol bez liku, na czacie kliku kliku, maili sympatycznych w ilosci miliona, urwania dzwona (w telefonie), cieplych papuci, kogos kto ci piosenke slodka zanuci, guzikow co sie nie urywaja na widok kominiarza, pokojowego malarza, rumu w czekoladzie, i gacie na wacie w szyfladzie:))) cmoook urodzinowy-plyn z wlasnych pradem1 Odpowiedz Link Zgłoś