seahowk 30.03.03, 20:52 Dziękuje za wspaniałe dwa wieczory ze wspaniałymi ludźmi we wspaniałym mieście Pz Seahowk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: binka Re: Seahowk dziękuje IP: *.gdynia.mm.pl 30.03.03, 21:26 chodzi o Poznań? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu w Sopocie nie było wspaniale:-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Seahowk dziękuje IP: *.chelmnet.pl 30.03.03, 23:24 seahowk napisała: > Dziękuje za wspaniałe dwa wieczory ze wspaniałymi ludźmi we wspaniałym mieście > Pz no Sea! BArdzo lubie, kiedy ludzie mowia sobie "dziekuje", ale z tym Poznaniem przegiales! Wspaniale wieczory - rozumiem, wspaniali ludzie - rozumiem, ale ten wspanialy na pe?! No przesadziles! Pamietamy Sea, ze nie ma jak sea?!?!?! I to, co nad sea?! Wspaniale to sa dwa na gie i jedno na es! No! ewka_nadsea'owa_gd_sop_gdy Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Seahowk dziękuje 31.03.03, 10:15 Wredne baby znad sea... hmmmm zazdrośnice...;)) Seahowk, bardzo się cieszę, że wspaniale spędziłeś czas w zaprzyjaźnionym Pz ;)))i dziękuję poznaniakom za wspaniałe przyjęcie naszego przystojnego, bystrego, inteligentnego, dowcipnego seahowka ufffff...;)) Pozdrawiam Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Seahowk dziękuje IP: *.stacje.agora.pl 31.03.03, 14:30 Po abstynencji od netu dołączam się dziś do seahowka i serdecznie dziękuję poznaniakom za super przyjęcie i zabawę, że ho ho :-))) do następnego poznania :-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Seahowk dziękuje 31.03.03, 19:09 rzeczywiscie Sea i Margit wieczory byly udane, a co do miasta poznania to wnosze protest, iz jest tfu poniewaz, miasto jest super, a ze rodowici poznaniacy tacy sobie to niewazne, zreszta jak sie Margit przekonala nie wszyscy tacy sa. A swoja droga ciekawa jestem dlaczego w Sopocie nie bylo tak fajnie? Czyzby fajnych ludzi brakowalo? Do nastepnego...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fresca Re: Seahowk dziękuje 31.03.03, 19:24 W Sopocie bywam Ja, wiec jest FAJNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Seahowk dziękuje IP: *.chelmnet.pl 31.03.03, 21:11 nauta_ napisała: > A swoja droga ciekawa jestem dlaczego w Sopocie nie bylo tak fajnie? Czyzby > fajnych ludzi brakowalo? zapewne dlatego, ze Binka jest z Gdyni. ewka_gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Seahowk dziękuje 01.04.03, 07:50 nauta_ napisała: > A swoja droga ciekawa jestem dlaczego w Sopocie nie bylo tak fajnie? A dlaczego twierdzisz, ze w Sopocie nie bylo tak fajnie?;) Bylas - widzialas? Relacja ze spotkania jest na forum Cafe Trojmiasto, mozesz sobie poczytac :))) > Czyzby > fajnych ludzi brakowalo? Fajnych ludzi nigdy nie jest dosc, nawet jak sie zebralo w Sopocie 18 osob to i tak kazda kolejna fajna osoba bedzie z sympatia przyjeta :) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oranje kormoran z koscierzyny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 19:45 seahowk napisała: > Dziękuje za wspaniałe dwa wieczory ze wspaniałymi ludźmi we wspaniałym mieście > Pz > Seahowk "...dobra..., ...ale chyba za wczesnie na lizanie sie po fiutach...' - Mr Wolf do Vincenta Vegi w Pulp Fiction. Bylo jak bylo, a jak sie nie podoba, to do Koscierzyny Seahowk se jedz, hehe... Co zas do Margit, to serce mi krwawi i ktos to wreszcie musial glosno powiedziec. kra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter.Steele Re: Seahowk dziękuje IP: *.devs.futuro.pl 01.04.03, 08:12 Seahowk, Margit miło było was przyjąc w grodzie Piotra i Pawła. dziekuje za mile spędzony czas :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Seahowk dziękuje 01.04.03, 09:01 No ok sea, już wybaczam żeś miał mię całować, aleś się wzdragał! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś