selena2505 10.11.06, 11:18 Nie mam mozliwosci czatowania z wami,ale wszystkich chociaz za pomoca forum pozdrowie...Trzymajcie sie cieplo- LENA Aqoosia,Adam,Bea, LOS,Marco001(SZCZECIN),Morfeusz,MOA,SIR ELMIN,Nokija,suspreena i wszyscy inni.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarl_elmin Re: Pozdrowiam was z zimnej Anglii 10.11.06, 14:01 Od pozdrawiam Lunaryczna Seleno :). -- "Strong she stands reaching her Hand. Brave and grant. On English ground we were born. Proudly We return. To English shore." ManOwaR "Hail To England" Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: Pozdrowiam was z zimnej Anglii 10.11.06, 20:49 Dziękuję i ślę pozdrowienia z frontu wschodniego:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqoosia Re: Pozdrowiam was z zimnej Anglii 10.11.06, 22:16 Lenuśka, całusy i pozdrowienia bardzo gorace , z nie mniej zimnej Polski :)) jedyna rada na to jest mysleć bardzo pogodnie lub zmienic klimat na cieplejszy- południowy... :))))))))))) P.S.pozdrów Królową Elkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Pozdrowiam was z zimnej Anglii 10.11.06, 22:27 Elkę koniecznie :). Karolka już mniej :). Odpowiedz Link Zgłoś
majka1200 A ja pozdrawiam z holandi 12.11.06, 16:09 tez slaba mozliwosc czatowania pozdrawiam cie i ty trzymaj sie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
suspreena Re: Pozdrowiam was z zimnej Anglii 12.11.06, 19:33 Tobie również ciepełka na zimne dnie i noce życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
selena2505 Re: Pozdrowiam was z zimnej Anglii 22.11.06, 19:38 Dzieki wszystkim, Majka nie znam Cie ale tez pozdrawiam,Holandia piekna.I was wszystkich sciskam i sciskam .........Tutaj zimno i mokro i do domu chce sie wracac.Znowu zmieniam mieszkanie, by to ....Pa Lena Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Pozdrowiam was z zimnej Anglii 22.11.06, 20:12 selena2505 napisała: > Nie mam mozliwosci czatowania z wami,ale wszystkich chociaz za pomoca forum jaka wygodna! a liscik wyslac, to nielaska? > pozdrowie...Trzymajcie sie cieplo- ty sie nie trzymaj, ty sie ... > LENA > Aqoosia,Adam,Bea, LOS,Marco001(SZCZECIN),Morfeusz,MOA,SIR > ELMIN,Nokija,suspreena krociutka cus ta lista, krociutka > i wszyscy inni.... jacy inni? nie pamietasz kogo znasz? Odpowiedz Link Zgłoś