ontarian 12.12.06, 16:25 1. zbyt subiektywna 2. za nic ma regulamin i netykiete (blokuje wedlug wlasnego widzimisie) 3. za duzo ingeruje w rozmowy czatowiczow 4. traktuje czat jak swoj prywatny folwark Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freedomek Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 17:34 ĄBSOLUTNA NIEPRAWDA Kasia-s to bardzo miła urzejma osoba, nigdy nie usówa za nic. I wbrew pozorom jest bardzo obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 17:56 freedomek napisała: > ĄBSOLUTNA NIEPRAWDA A WLASNIE, ZE PRAWDA !!! > Kasia-s to bardzo miła urzejma osoba, nigdy nie usówa za nic. pewnie, ze nie za nic powod sobie zawsze jakis znajdzie sek w tym, ze blokowac powinna jak ktos regulamin lub netykiete lamie a nie wtedy kiedy jej sie nie podoba, to co ktos pisze > I wbrew pozorom jest bardzo obiektywna. to sa jakies pozory? p.s. kazdy ma prawo do wlasnego zdania jak widac twoje jest odmienne od mojego Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 18:25 Zastanawiające,że mnie jakoś nigdy żaden op nie zablokował a i ja do któregokolwiek z nich nie mam absolutnie jakichkolwiek zastrzeżeń. A jestem tutaj już ze cztery latka. Może poszukaj w sobie problemu ontarian :) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 18:32 wcale nie zastanawiajace halinko po prostu piszesz tak zeby opkom sie to podobalo a ja pisze tak jak JA mam na to ochote a fucha opkow polega na tym, zeby patrzec czy regulaminu sie nie lamie a nie na tym, by oceniac wdlug wlasnego zdania p.s. wonderki tez nie masz zadnych zastrzezen? bo ja mam, nawet wiecej niz do kaski Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 18:49 Do wonderki? A niby dlaczego? Ja też piszę tak, jak czuję ontarianie:) Wcale nie staram się komukolwiek przpodobać ,bo i po co. Pozdrawiam Cię serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 15:06 podaj przykład dlaczego zostałeś/łaś zablokowany/na wtedy można rozpatrywać skarge. po za tym co człowiek to inne podejście do sprawy wiec nikomu sie nie dogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 15:33 delfinek_wannowy napisał: > podaj przykład dlaczego zostałeś/łaś zablokowany/na wtedy można rozpatrywać sek w tym, ze wlasnie nie wiem dlaczego wedlug mnie, miala taki kaprys Odpowiedz Link Zgłoś
svvistak1235 Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 18:32 ontarian napisał: > sek w tym, ze wlasnie nie wiem dlaczego > wedlug mnie, miala taki kaprys > Poskarż się mamusi <beksa> <majkel> Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 19:20 idz ty sie na drzewie poswistaj Odpowiedz Link Zgłoś
tristan28 Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 21:50 Kłamca!!!!ont wez sobie mózg wsadż do łebka od szpilki... i zrób grzechotke... podaruj ubogim na świeta dzieciom!! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia451 Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 18:32 Ja z kasią-s nie miałam żadnych problemów,uważam,że jest w porządku,ale i z ontarianem nie mam kłopotów. Ontarianie,czy nie możesz troszkę się pohamować,bądź nieco powściągliwy w swoich złosliwościach a wszystko bedzie ok :))) Pozdrawiam Was oboje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 18:55 bycie zlosliwym nie jest wbrew regulaminowi :) a zlosliwe wywalanie jest Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: hmm 12.12.06, 19:25 raczaje dawanie kiedy sie o kolorek nie prosilo aczkolwiek sprawe kolorkow, to akurat olewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czessi Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 21.12.06, 21:12 halina501 napisała: > Zastanawiające,że mnie jakoś nigdy żaden op nie zablokował a i ja do > któregokolwiek z nich nie mam absolutnie jakichkolwiek zastrzeżeń. > A jestem tutaj już ze cztery latka. > > Może poszukaj w sobie problemu ontarian :) >kasia-s nie zdaje egzaminu na opa, za malo tolerancyjna Odpowiedz Link Zgłoś
tristan28 Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 21:43 ontarian napisał: > freedomek napisała: > > > ĄBSOLUTNA NIEPRAWDA > A WLASNIE, ZE PRAWDA !!! > > > Kasia-s to bardzo miła urzejma osoba, nigdy nie usówa za nic. > pewnie, ze nie za nic lepiej wsadż swój mózg ont do łebka od szpilki i podfaruj ubogim dzieciom jako grzechotke!!! > powod sobie zawsze jakis znajdzie > sek w tym, ze blokowac powinna jak ktos regulamin lub netykiete lamie > a nie wtedy kiedy jej sie nie podoba, to co ktos pisze > > > I wbrew pozorom jest bardzo obiektywna. > to sa jakies pozory? > > p.s. kazdy ma prawo do wlasnego zdania > jak widac twoje jest odmienne od mojego > wsadż sobie ont mózg do łebka od szpilki i podaruj ubogim dzieciom jako grzechotkę! Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 19:17 bardzo wzruszająca to historia mi osobiście bardzo się podoba jestem wzruszony i bardzo się cieszę targa mna niezrozumiała emocja tylko... dlaczego tylko Kasia? wszyscy operatorzy są w sposób irracjonalny mili i w ogóle nijak nie z jakimś jajem czy coś ja to bym normalnie wyprowadził ich na zewnątrz... niech siedzą w realu proponuję rozwiązć wszystko i niech nie będzie nic a jak ktoś jest miły to niech sobie nie myśli.. no Odpowiedz Link Zgłoś
wonder.girl Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 19:20 wuuuuuuuuuuuuuuuuju ;** Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos o szturchnięciach ... 12.12.06, 19:27 porozmawaijmy o szturchaniu czy szturchnięcie w blokowisku moze być uznane za przejaw akceptacji jako takiej? czy mozna byc zbanowanym w piaskownicy czy kickiem po plecach na trzepaku? czy nastarcza emocji w codzienyym życiu by docenić każdy chodnikowy kafel? kim jesteś główny autorze wątku o tym czy powninno się czy nie powinno się skoro nic nie piszesz o uczuciach jeno jakieś dyrdymały o ześlizgnięciu sie palca z klawiatury z powodu wyrobienia tejże czy odwrotnie... powiedz ach prosze powiedz .... i dlaczego chcesz unicestwiać skoo nic nie proponujesz wzamian... co proponujesz wzamian? wzamian? ... nastarcza?... jak nie kochac tych słów? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 19:29 1maciejos napisał: > tylko... > dlaczego tylko Kasia? bo akurat ona mi ostatnio za skore zalazla > wszyscy operatorzy są w sposób irracjonalny mili i w ogóle nijak nie z jakimś > jajem czy coś z tym sie zgadzam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 19:31 ontarian napisał: > 1maciejos napisał: > > > tylko... > > dlaczego tylko Kasia? > bo akurat ona mi ostatnio za skore zalazla > > > wszyscy operatorzy są w sposób irracjonalny mili i w ogóle nijak nie z ja > kimś > > jajem czy coś > z tym sie zgadzam w 100% och... zgadzasz się... ale ja mam gdzieś to przecież wiesz... :))) miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 20:15 1maciejos napisał: > och... zgadzasz się... > ale ja mam gdzieś to przecież wiesz... :))) dosyc duze musisz miec to gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 13.12.06, 20:33 Ciejosku:)))) 1maciejos napisał: > bardzo wzruszająca to historia > mi osobiście bardzo się podoba > jestem wzruszony > i bardzo się cieszę > targa mna niezrozumiała emocja > > tylko... > dlaczego tylko Kasia? > > wszyscy operatorzy są w sposób irracjonalny mili i w ogóle nijak nie z jakimś > jajem czy coś > ja to bym normalnie wyprowadził ich na zewnątrz... niech siedzą w realu > proponuję rozwiązć wszystko i niech nie będzie nic > a jak ktoś jest miły to niech sobie nie myśli.. > no no! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie dlaczego powinienes poddac sie wasektomii 12.12.06, 19:20 1. nic fajnego nie splodzisz 2. jak juz splodzisz to niefajne 3. za duzy byc plodzil 4. masz brzydką siostre Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego powinienes poddac sie wasektomii 12.12.06, 19:37 milyalbonie napisał: > 1. nic fajnego nie splodzisz bo i po? jak cos fajnego plodze, to i tak to ginie > 2. jak juz splodzisz to niefajne wystarczy, ze ty fajnie plodzisz > 3. za duzy byc plodzil skad wiesz ile teraz plodze > 4. masz brzydką siostre co z tego? i tak chlopcow wolisz Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 21:08 Wszelkie uwagi dotyczące operatorów czata można przesłać na adres: ols@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 12.12.06, 21:24 mozna tez porozmawiac o tym na forum a z doswiadczenia wiem, ze pisanie nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 13.12.06, 11:31 ontarian napisał: > mozna tez porozmawiac o tym na forum > a z doswiadczenia wiem, ze pisanie nic nie daje > Tak samo jak twoje ględzenie o tym na forum hłe hłe hłe <ignor> Odpowiedz Link Zgłoś
binka tja 12.12.06, 21:26 wyzwałałabym na ubitą ziemię, alem niewiasta i chyba nie warto kruszyć kopii z kimś takim Kasia dobra jest i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
jarl_elmin Re: tja 12.12.06, 22:53 Jak Ja staję na ubitej ziemi, to zazwyczaj nasiąka posoką miękkich np. Franków. Kruszę nie kopię (nie używam jej, bo jak dla mnie, to kopia służy do ściągania Szwedów z drzew), a czaszki oponentów. To skuteczniejsze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 13.12.06, 01:21 ceterum censeo: "Nie karmić trolli" Odpowiedz Link Zgłoś
turms.niesmiertelny Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 13.12.06, 01:23 P.S. Wywalaj nadal kasiu cymbałów bez litości! hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 13.12.06, 10:10 Cóż, zawsze ten który jest winien krzyczy o swej cnotliwości.Ontariana wpisy , na każdym wątku , aż proszą sie same o totalne zbanowanie!! Kasia ma być!!!!.Wojnę wytacza chamstwu słuszną!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.like.bru Re: Ontarian? 13.12.06, 11:09 knorrr napisał: > A kto to jest Ontarian? najnudniejszy z dotychczasowych sroli chybanudniejszy od baltazaratrzynastego Odpowiedz Link Zgłoś
wonder.girl Re: Ontarian? 13.12.06, 11:42 be.like.bru napisał: > knorrr napisał: > > A kto to jest Ontarian? > > najnudniejszy z dotychczasowych sroli Rzekłabym, że to nowe wcielenie starego trollllllla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Ontarian? 13.12.06, 12:45 wonder.girl napisała: > be.like.bru napisał: > > > knorrr napisał: > > > A kto to jest Ontarian? > > > > najnudniejszy z dotychczasowych sroli > > Rzekłabym, że to nowe wcielenie starego trollllllla. :) ..ale ile nowych emocji potrafi wywołać. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian [...] 13.12.06, 15:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieski Re: fani kasi klapacze otworzyli, hehe 13.12.06, 16:55 ontarian napisał: > i tak swojom idolke broniom Tak, kasia-s to wzor opa. Opuje "zza kulis" nie udzielajac sie zbytnio na ogolnym, nie okazujac publicznie swoich sympatii, antypatii, nie budujac wokol siebie "republiki kolesiow". I tak jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: fani kasi klapacze otworzyli, hehe 13.12.06, 17:05 zapomnialas dodac, ze wedlug wlasnego uzania wykopuje a to opowi nie przystoi bo jesli tak, to po kiego grzyba jest regulamin? p.s. nie napisalem, ze kacha jest najgorsza taka wonderka jest znacznie od niej gorsza ale wonderka to mloda siksa, krora ma pstro bzdzio w glowie i zamiat opowanie, to kredki swiecowe powinna dostac Odpowiedz Link Zgłoś
wieski Re: fani kasi klapacze otworzyli, hehe 13.12.06, 17:32 ontarian napisał: > zapomnialas dodac, ze wedlug wlasnego uzania wykopuje Zaden regulamin nie jest w stanie przewidziec wszystkich przypadkow, wowczas wg wlasnego uznania opa. kasia-s uznanie nie jest zle. Najlepszy regulamin widzialem w pewnym pokoju. 1. Nie wyrazaj sie. 2. Nie podrywaj baby blizniego Twego. 3. Nie odbijaj chlopa cudzego. 4. Op ma racje. Najgorszy jest op nieobecny. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian pomylilo ci sie 13.12.06, 18:09 wieski napisał: > Najgorszy jest op nieobecny. to jest wlasnie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
svvistak1235 Netykieta 13.12.06, 21:16 Skoro wchodzisz na czat to znaczy ze zgadzasz sie na regulamin tam obowiazujacy ,jezeli widzisz jakies ewidentne łamanie regulaminu badz netykiety zrob print scrn i wysli na @ do ols@gazeta.pl anie truj dupy zaprzeproszeniem a jak ci nie pasuje to niewłaz na czat bedfziesz miał swiety spokoj.EOT Odpowiedz Link Zgłoś
tristan28 Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 21:38 ontarian napisał: > 1. zbyt subiektywna > 2. za nic ma regulamin i netykiete (blokuje wedlug wlasnego widzimisie) > 3. za duzo ingeruje w rozmowy czatowiczow > 4. traktuje czat jak swoj prywatny folwark > to jest G. prawda...jak ktoś sie porywa z motyka na słońce to niech sie nie dziwi!!! Gdyby nie Kasia S to wogóle nie bylo by po co na czacie być! jak ci sie nie podoba to sie powies na interii!!! to tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 22:30 zieff / paf do wyboru, do koloru -- "Ona nie tanczy, ona na luzie Pali Pewexy i robi szpan" Franek Kimono "Dysk Dżokej" Odpowiedz Link Zgłoś
knorrr Re: dlaczego kasia-s nie powinna byc opem 15.12.06, 23:36 Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje, wprost przeciwnie - ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością. Mamoniowa Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian trist, sir, norr 16.12.06, 00:08 widze, ze zwykle gowniarze jestescie ktore komuny i zamordyzmu nie widzialy co to znaczy? nie podoba sie to idz? puknij sie w leb mondralo w demokracji jest tak ze jak sie nie podoba, to zmieniamy o jedno tylko chodzi o przestrzeganie regulaminu, prze uzytlownikow i przez OPOW jak zaczna po swojemu rzadzic to bedziesz ciulu jeden z drugim, mial komune czyl durna cenzure dasz w alpe (tutaj to znaczy tylek lizesz) to bedzie ok a jak nie, to MY ci pokazemy puknijcie sie w swoje banki po rozum (jesli jeszcze tam jest) Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: trist, sir, norr 21.12.06, 12:35 czep się tramwaju (jak masz) a nie Kasi!!!Tyś w D. był i G. widział!!!! Przyjedz to porozmawiamy o tym!!!!: to nie miejsce na te mądrości ... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: trist, sir, norr 21.12.06, 14:39 nos sobie umyj, bo ci sie brazowy zrobil od tego lizania d.... Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: trist, sir, norr 21.12.06, 20:47 Ja przynajmniej mam co lizać ont.... A tobie nawet woda święcona nie pomoże!! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: trist, sir, norr 21.12.06, 20:55 masz tez komu lizac ale to nie powod do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
misjadworcowa Re: trist, sir, norr 23.12.06, 08:50 Sam se ontek wymyśl w on tek. Odpowiedz Link Zgłoś
misja.mozg.dla.nonora "Hamstwo na czacie" - wiersz 23.12.06, 11:31 "Hamstwo na czacie!!!" Nawet slownik nie pomaga, kiedy nonor z "WONT" sie zmaga Uchronicznie i wogule Uciekaja wszystkie zule Teraz dworzec juz czysciutki Nonor mozdzek ma malutki Odpowiedz Link Zgłoś
misjadworcowa Re: "Hamstwo na czacie" - wiersz 23.12.06, 13:39 wiedziałem,że się odezwiesz ont... Robię z Tobą co chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś