Gość: ŁZA IP: *.icpnet.pl 07.05.03, 22:43 Czuję ...smutek...pustkę...nic.....-- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dragonetka Re: SAMOTNOŚĆ IP: 193.0.110.* 07.05.03, 22:58 c'mon, nie jest nigdy tak zle, zeby nie moglo byc gorzy;) To jest forum, msce publiczne (choc wirtualne;), wiec nie bede sie bawic w bigbrothera, ale jesli jest Ci smutno i chcesz do mnie napisac, to wot moj adrjes: keaton76@hotmail.com. Mam dzis wiele dobrych pomyslow na zycie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Less Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 23:07 hah drago;)) chyba sobie zanotuje twoj adres... moze mi sie przydac jutro po bliskim spotkaniu trzeciego stopnia z pewna chuda, wredna, stara panna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula.toja Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.prozy.silesianet.pl 07.05.03, 23:06 nigdy nie jest tak ze jestesmy sami czy samotni, czesto poprostu nie zauwazamy tego co jest obok nas, nie widzimy ciepla, bliskosci i milosci ludzi ktorzy nas otaczaj, nic dla nas nie znacza slowa przyjaciol czy usciski bliskich. nie martw sie zawsze nie moze byc zle, napewno ktoregos dnia zaswieci slonce i dla ciebie i bedzie dobrze. pomysl ze sa na swiecie ludzie ktorzy nie maja nic i stracili wszystko i oni potrafia cieszyc sie z tego co jest, z kwiatka na drodze ze spiewu ptaka, z kropli deszczu. ty tez mozesz sie cieszysc tym co obok ciebie. a powiem ci jeszcze cos, gdy przestaniesz sie smucic i mowic ze nie ma milosci, to ona znajdzie cie samam i to w chwili kiedy gdy bedziesz sie tego jak najmniej spodziewac. glowa do gory swiat jest piekny. pozdrawiam Agula P.S. ja tez mowilam jeszcze pol roku temu ze zycie jest bezsennsu i ze nie mam dla kogo zyc a stalo sie samoczynnie zupelnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla_kobieta Re: SAMOTNOŚĆ IP: 62.233.217.* 07.05.03, 23:23 zawsze jest szansa, ze ktos inny zainspiruje. jakby co: zla_kobieta_@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.com.pl / 10.0.51.* 07.05.03, 23:38 Widze ze kolezanka wisienka znowu ma problem milosny hmmmmmm WSPOLCZUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: SAMOTNOŚĆ 08.05.03, 00:22 Dołączam się... Boszszszsz... Ty widzisz i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: SAMOTNOŚĆ 07.05.03, 23:40 pewnie rozmowa poprzez maila z mezczyzna nie jest tym czego potrzebujesz, ale gdybym mogl Ci pomoc w jakis sposob ... wyglodnialy_wilczek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: oho... IP: 195.117.2.* 08.05.03, 00:00 ireo napisał: > ...zaczęło się. a konca ani widu ani slychu. ewka_bez_niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łza Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.icpnet.pl 08.05.03, 06:19 rzeczywiscie---czat i forum moze zabic. tak ireo-zaczelo sie i skonczylo sie.dzieki wam zrozumialam wreszcie-ze-czlowiek czlowiekowi-gorzej niz wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.com.pl / 10.0.51.* 08.05.03, 10:31 Wi kiedys w koncu trzeba zaczac pewne rzeczy rozumiec!!! Jedna podstawowa ktora TY musisz pojac jest to ze tutaj swoich problemow nie rozwiazesz a jeszcze bardziej je poglebisz.Tak to najczesciej tutaj wyglada.Chyba sama juz to zauwazylas.Teraz czas wyciagnac z tego wnioski:) Powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: SAMOTNOŚĆ IP: 195.117.2.* 08.05.03, 10:38 Gość portalu: łza napisał(a): > rzeczywiscie---czat i forum moze zabic. tak ireo-zaczelo sie i skonczylo > sie.dzieki wam zrozumialam wreszcie-ze-czlowiek czlowiekowi-gorzej niz wilkiem. ?????????????!!!!!!!!!!!!???????????????!!!!!!!!! - czy jestem tepa???? ewka_z_wytrzeszczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: SAMOTNOŚĆ IP: 195.117.2.* 08.05.03, 15:40 Gość portalu: łza napisał(a): > bardzo tępa hihi ufff, nareszcie sie upewnilam, ze to tepota. Dzieki, teraz bedzie mi lzej - swiadomosc ponad wszystko. ewka_lzejsza_o_jeden_problem Odpowiedz Link Zgłoś
zakatarzona Re: SAMOTNOŚĆ 08.05.03, 09:42 Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojna, i dzień nietęskliwy. Miłość jest jak cień człowieka, kiedy ją gonisz-ucieka, kiedy uciekasz-goni. Róża jest pięknym kwiatem lecz kłując zadaje rany. Tak samo cierpi człowiek gdy kocha, a nie jest kochany Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: SAMOTNOŚĆ 08.05.03, 14:23 Gość portalu: ŁZA napisał(a): > Czuję ...smutek...pustkę...nic.....-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.teleton.pl 08.05.03, 15:55 tyle pomysłów na , się dowartościowanie a tu najprostrze metody są najlepsze- wystarczy sobie strzelić w łeb i po kłopocie-to pomaga .Próbowałewm wiele razy. Łeb boli jak cholera więc nie myśli się już o drobiazgach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.acn.waw.pl 12.05.03, 22:42 dj - powtarzasz sie :-) na ilu jeszcze forach/grupach zapodasz ten sam tekst ? ;-P Mors_czytujacy_pregierz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_82 Re: SAMOTNOŚĆ 12.05.03, 17:36 haloooooo, jestem......co tak pesymistycznie? Tyko słońce zaszło i świat się wali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naka Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.chello.pl 12.05.03, 23:40 Samotność jest lepsza niż bezsensowny związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SAMOTNOŚĆ IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.03, 00:05 Popieram naka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś