nauta_ 05.06.03, 16:47 Hmm zyczenia duzo duzo...... ehhmmm - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: necha Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 17:05 Jak najbardziej dolanczam sie do tych zyczen:))))))necha vel nescaa vel Justyna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.03, 17:08 Cosmo-kosmicznych urodzin i tego co dla ciebie naj.......-))))))))))))))) mnóstwo całusów i uścisków i uśmiechów:-))))))))))))))))))))))) ...Londyn?...nie ma takiego miasta! ps nauta-mogłaś coś dla innych zostawić! Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Urodziny Cosmity :) 05.06.03, 17:11 binka tak mnie natchnienie naszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.chelmnet.pl 05.06.03, 17:32 Cosmit, najtego, co chcesz. ewka_z_zyczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Urodziny Cosmity :) 05.06.03, 18:01 ech, cosmiczny fantastyczny... no wszystkiego najlepszego:))))) po zyczeniach nauty to juz nie ma nic do dodania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Urodziny Cosmity :) 05.06.03, 18:23 hyhy sporo, sporo ale nie napiszę, bo może dzieci jakie patrzą :-))) cosmo, sam wiesz, co napisałbym ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cati Re: Urodziny Cosmity :) 05.06.03, 18:54 po tych wszystkich życzeniach to ja już nic nowego nie wymyślę... ale z ochotą się pod nie podpinam czym tylko się da :-)) Cosmo - wszystkiego naj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.nat1.tvknet.pl 05.06.03, 19:22 Cosmaaaaaaaaaaatku!!! Nie bede tym razem spiewała, ale za to taaaaaaaaakiego wirtualnego buziaka urodzinowego, bo co tu dodawać do tych wszystkich zyczeń? Jak mawiają... wszystko juz zostało powiedziane. Wszystkiego naj od Ryby :) PS. Cosmituj nam tu do końca czata i o jeden dzień dłuuuużej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.dsl.pipex.com 05.06.03, 19:38 Cosmo urodzinowy, cieczy jakowejs musisz sie ze mna napic coby jubileusz swoj starczy uczcic, wiec upraszam sie o smsa i jakowes namowienie albowiem w dziwny sposob "zaginal" mi sie Twoj numer telefonu. Tymczasem serdecznie pozdrawiam i pisemnie sciskam, majac nadzieje, ze wkrotce uda mi sie to uczynic osobiscie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonetka Re: Urodziny Cosmity :) IP: 193.0.110.* 05.06.03, 19:43 Cosmo, zyjesz w ogole? Dobrze ci w tej mgle londonskiej? Buzka, najlepsze zyczenia per te...=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: Urodziny Cosmity :) 05.06.03, 20:51 Cosmiczny cosmita co oczka moje uwielbia ma urodzinki... czego ja mu mogę życzyć... hmmm... on wie czego :P Cmok cmok cmok aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 23:14 ufoczku :-) duża buzia i jeszcze wieksza żurawinówka, a życze ci ... hmmm dobrze ci życze, jakoś tak i myślę, że odrobinę stabilizacji w szalenstwie ciągłym to coś co warto mieć :-))) agni Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: Urodziny Cosmity :) 05.06.03, 23:37 (Ufo)Ludku, Twojego ulubionego koloru bez miary, a najwiecej w sobie samym:) Serdecznie bardzo Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_ Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 00:22 sto lat sto lat i tak dalej..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaterek Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.crowley.pl 06.06.03, 10:19 Cosmuś soneczko Ty moje .... Każdego roku o tej porze każdy Ci życzy co tylko może, więc ja korzystam z tej sposobności życzę Ci 100 lat szczęścia i radości, to o czym marzysz by Ci sie spełniło a to, co kochasz by Twoim było;-)) wiaterek Ps. wycmokam osobiście hihi ... już niebawem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
midnight.summer.dream Re: Urodziny Cosmity :) 06.06.03, 14:44 samych Pięknych Kobiet na swojej drodze :-) to życzy, Ja, Loczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_jacek Re: Urodziny Cosmity :) 06.06.03, 15:44 naj, naj:) allach akbar!! mave Odpowiedz Link Zgłoś
rubijka Re: Urodziny Cosmity :) 06.06.03, 19:40 wszystkiego pozytywnego i cmok wielki urodzinowy:)))))) z cieplutkimi jak zwykle pozdrowieniami rubia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.06.03, 20:56 Kochani dziekuje Wam wszystkim za wspaniale zyczenia i odrobine humoru. Nautko, Tobie podziekuje osobiscie, a poki co napisze tylko, ze masz Dziewczyno wyobraznie:-)))))))) Troszke sie obawialem urodzin na Obczyznie, ale okazaly sie byc bardzo przyjemne. A za niedlugo (mam nadzieje) zobaczymy sie znowu w Polsce. Vauko - puszcze Ci smsa. Nonstop - cos kaze mi przypuszczac, ze wkrotce bede czestym gosciem w Twoim miescie:-) Szykuj sie:-) Tyle na dzis:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Urodziny Cosmity :) 07.06.03, 10:27 oki cosmo, pędzę pucować koziołki! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_slon Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 21:24 tereeeeeeee i ztoooooooooooooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat Odpowiedz Link Zgłoś
szumuszu Re: Urodziny Cosmity :) 10.06.03, 00:05 tak koncepcji jak jej braku tak nostalgii jak polotu także mocy i niemocy tak też jazdy jak i lotu tak spojrzenia w dal bezkresną jak zerknięcia w skrzydło musze tak humoru bezustannie jak nieskrępowanych wzruszeń strzałów z bata huków z torby gdy cukierek już ostatni cichych flaszek brzdęków drżących jak pierwsza fajeczka w szatni tak meandrów kobiecości nie do końca rozpoznanych jak kompanii wyśmienitej pełnej szwagrów z dziczy znanych kulek zlotych pyłu garści ciastka i kompotu z suszu Ci tu życzę Cosmo chłopie 1ciejos vel szumuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan-fan Re: Urodziny Cosmity :) IP: *.client.attbi.com 10.06.03, 05:41 nie wiedzialem ze tyle mozna zyczyc:)) dlugo i ladnie przylaczam sie rowniez do wiekszej czesci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Urodziny Cosmity :) 10.06.03, 14:32 to ja sie przyłączę do tej mniejszej części :-) ale cosmaty i tak wie, że naj... naj... :-))) hipek_czatny Odpowiedz Link Zgłoś
umka_ Re: Urodziny Cosmity :) 10.06.03, 14:57 to i ja, z lekkim poslizgiem forumowym, bardzo urodzinowo sciskam i cmokam oczywiscie, hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: Urodziny Cosmity :) 12.06.03, 08:08 Wsiego Dobrego Cosmyy. p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
madol Re: Urodziny Cosmity :) 12.06.03, 11:58 życzonka mocno już spóźnione..ale bardzo serdeczne..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś