Gość: Hera IP: *.biaman.pl 19.06.03, 23:28 To nie je żadne tam wielki kam bek czy coś w tym stylu. Po prostu zajrzałam co tam i w ogóle i oczom własnym nie wierzę...gazeta chodzi jak złoto. Pozdro @ll Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vauka Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.dsl.pipex.com 20.06.03, 00:26 Krajanko droga, nie widzialam Cie wieki cale wiec sie dopisuje w nadziei , ze zajrzysz ponownie. Bede w B. w sierpniu, chyba nie musze mowic dalej...? Sciskam :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.sd.sd.cox.net 20.06.03, 16:32 tez bede w sierpniu w Bangkoku, i oh jak sie ciesze ze sie spotkamy ;) pozdrowienia dla hery- rz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.biaman.pl 23.06.03, 19:00 Dięki wielkie za pozdro! Buziak leci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.biaman.pl 20.06.03, 19:22 W sierpniu to ja się poza miejsce stałego zamieszkania nie wybieram jakby co. No to jesteśmy umówione. :-) A wieczorami to bywasz czasem czy raczej w kąpielce? ;-) Pozdrowionka i buziaczki *^_^* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 20.06.03, 17:05 Rzulwiak, ciumie drogi, akurat mialam na mysli Banialuke ale pewnie z Tajlandii dojazd latwy i prosty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.sd.sd.cox.net 20.06.03, 17:14 prosciocha, autobus nr.81, co 10 min. a w banialuce kristmasy so uajt? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 20.06.03, 17:29 W sierpniu to co innego sie swietuje :-) Plan miasta sobie spraw, znowu gdzie poleziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Hera!!! IP: *.dsl.pipex.com 20.06.03, 19:52 Pewnie, ze sie skontaktuje ale numer gdzies mi "zaginal". Poprosze o jakis drobiazg smsowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.proxy.aol.com 20.06.03, 20:44 Herus!!Jakim prawem przestalas na czat przylazic he??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 09:12 Herciu:)) somsiadko moja najmilejsza:)) Super Cie widziec, chociaz tutaj....... Ten tego...nie pomyslalabys moze o jakims kuligu w sierpniu? (Valka, prawda, ze dobry pomysl?). Pozdrawiam z brrr, zimnego piernikowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.dsl.pipex.com 21.06.03, 20:30 Tak Jacenciak, to super pomysl bo wtedy sniegu moc cala. To ja i lyzwy ze soba zabiore :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.biaman.pl 23.06.03, 18:48 Ależ przecież znowuż przyłażę na czat Lewku drogi ale jakoś się chyba mijamy albo nie wiem. :-( Rzadko bywam to fakt...ale obiecuję poprawę... ;-)))))))) Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.biaman.pl 23.06.03, 18:52 Vałkowa hmmm... numer "zaginął" bo żem se go zmieniła na złoty a co!! Mam nadzieję, że Twój jeszcze aktualny to jak tylko dasz znaka, że tak, to ja w te pędy wysyłam sms. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.biaman.pl 23.06.03, 18:58 Somsiedzie, Ty nie żartuj tylko se normalnie już dni wolne planuj. Z kuligiem to ciężko będzie o tej porze roku...ale ten tego tam...hmmm...myślę, że zorganizujemy co równie rozrywkowego. A kulig nie zając...zima za pasem ;-)))))))) Z niecierpliwością czekam na znaki dymne co i jak. Tylko trzeba z fałką zgrać no bo co tak sama będzie piła ... żubróweczkę na przykład...;-) Tymczasem pozdrowionka i buziaczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.proxy.aol.com 23.06.03, 20:05 Herus...no przyjmuje twoje tlumaczenie za dobra monete:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.dsl.pipex.com 23.06.03, 21:43 Hera, numer ten sam. Bede od 5 sierpnia, prosze sie "namawiac" :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: ale numer...same cyfry...;-) IP: *.biaman.pl 24.06.03, 21:56 Wygląda na to, że pomysł jakby jest. Teraz kolej na realizację. :-)))))) Już się nie mogę doczekać. Pozdro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś