nauta_ 07.07.03, 20:49 java mi sie cos posypala !!! na czat wejsc nie moge:((( i nie mowicie mi ze to dlugoterminowa bana bo tak nie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sza.raczek Re: JAVA IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 21:00 hihi, nie śmiej się dziadku... ;))) (ja już mogę ;)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 07.07.03, 21:05 szarak ale ja juz od jakiegos czasu na tym kompie wejsc nie moge, a teraz tylko ten mi pozostal no i jest problem.Java jest zainstalowana ale cos nie gra. Mam stale lacze a skonczy sie ze do kafejki bede biegac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza. Re: JAVA IP: *.tele2.pl 08.07.03, 09:11 nauta... ależ ja szczerze współczuję, wiem przeca jaki to ból niech magik sprawi cuda i wracaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 07.07.03, 21:06 a poza tym ja sie z Ciebie nie smialam tylko szczerze wspolczulam wiec teraz Twoja kolej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: JAVA IP: *.sd.sd.cox.net 08.07.03, 00:07 wroc, wroc... ktos komus wreszcie powinien dac w dziob. a w miedzyczasie--pozdrawiam. rz. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 08.07.03, 08:12 rzuf zawolam magika, naprawi i oberwiesz w dziub. Nie martw sie nie zapomnialam choc myslalam ze Ty zas obrazony cholipka raczy wiedziec za co:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: JAVA IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 08:49 Nautko mam ci koronkowa chusteczke do otarcia lezek poslac??:))..albo co wolisz??zycz sobie cos a bedzie spelnione:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: JAVA IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.03, 09:01 lepiej se nie życz ,bo faktycznie ci sie spełni(to coś od lwa) współczuję;-( Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 08.07.03, 11:18 lew ja z tesknoty tak strasznie placze ze potrzebuje calego TIR-a chusteczek, a jesli moge wybrac jakie to maja byc to poprosze soft & silky zapachowe, kolorowe i w motylki z gory lew dziekuje i czekam na cargo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: JAVA IP: 62.65.141.* 08.07.03, 10:22 skoro nie da sie na jawie, to uderz w komara, posnic zawsze warto smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: JAVA IP: 80.252.0.* 08.07.03, 15:48 Widocznie bylas niegrzeczna i nie zasluzylas na czatowanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: JAVA IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 17:48 Binkus-pyskus ja odnosze wrazenie ze ty "cos" do mnie masz:)) i nie mozesz sobie wprost wyobrazic jak ja potrafie kobiete szczsliwa uczynic.Przez cale zycie binko nie zaznalas tak duzo szczescia .Ja potrafie twoim zyciowym szczesciem obdarzyc w jeden dzien!!Ale tylko kobiete przez duze "K"... Nauta sprecyzuj ten zapach.Skropione Perfumami Dior albo Armani moze byc??:))...a swoja droga to ci sie troche przerwy przyda:)).. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 08.07.03, 20:31 lew ja preferuje ZARE, a jesli chodzi o moje przerwy to jestes ostatnia osoba, ktora powinno to interesowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: JAVA IP: *.proxy.aol.com 08.07.03, 21:38 Nauta niestety nie znam tej marki perfum.Ale dlaczego znow ta agresja ??Twoj mail przyszedl dopiero dzis:))...calkiem ..calkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: JAVA 08.07.03, 21:59 nauta_ napisała: > java mi sie cos posypala !!! na czat wejsc nie moge:((( i nie mowicie mi ze > to dlugoterminowa bana bo tak nie jest:) Java to przyszłość! Pamiętaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 08.07.03, 22:02 dj ja myslalam ze Ty mi z pomocom spieszysz a Ty sobie jaja z pogrzebu robisz! ja nie wiem czy tak mozna:) z drugiej strony juz wiem ze to nie java, ale wejsc na czat i tak nie moge:( Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: JAVA 08.07.03, 22:09 nauta_ napisała: > z drugiej strony juz wiem ze to nie java, ale wejsc na czat i tak nie moge:( Nie robię sobie jaj. To Java. Może wyłączyłaś obsługę Javy w przeglądarce? Jak nie umiesz włączyć to może zainstaluj ponownie, albo napisz co to za system i przeglądarka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: JAVA 09.07.03, 11:36 dj, ty wszystkim wmawiasz, ze maja jave zepsuta...:)) mi kiedys tez, a problem byl zupelnie inny:(( Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: JAVA 09.07.03, 11:48 senne_marzenie napisała: > dj, ty wszystkim wmawiasz, ze maja jave zepsuta...:)) > mi kiedys tez, a problem byl zupelnie inny:(( Jaki? Nic Ci nie wmawiałem :) Najczęstszym powodem niemożliwości wejścia jest blokada portów uczyniona przez administratora (niegazetowego dodam) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: JAVA 09.07.03, 11:50 i tak prawdopodobnie bylo. przez 2 tyg:(( ale na poczatku wmawiałes mi, ze mam zepsuta jave - byles nawet gotow przychac do mnie zeby mi to udowodnic i naprawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 09.07.03, 19:04 dj ja Ci napisalam, maila co mi sie z kompikiem stalo, z java czy czyms tam a Ty co? gdzie odpowiedz? gdzie pomocna dlon admina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: JAVA IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 22:00 a dj jest adminem twojej sieci ? ;-) dj dlaczego moje lacze jest takie wolne ? ;-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 10.07.03, 01:22 Mors czy Ty sie zawsze do wszystkiego czepiasz czy tylko w okreslonych dniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: JAVA IP: *.kmg.com 10.07.03, 02:22 nuta kup sobie cos ladnego kmpa zapomni to cos dla inteligetnych ten Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: JAVA 10.07.03, 20:26 Gość portalu: ten napisał(a): > nuta kup sobie cos ladnego > kmpa zapomni > to cos dla inteligetnych > ten zgadza sie. to cos dla inteligentnych, wiec co przy kompie na litosc boska robi taki ktos jak ten?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: JAVA IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 20:24 Nautko skarbie czatowy..mam nadzieje ze juz funkcjonujesz:) tzn ten comp:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: JAVA IP: *.kmg.com 10.07.03, 23:37 jak chesz pomocy to do czerwonego krzyza oni pomagaja tan Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: JAVA 10.07.03, 23:49 Gość portalu: lew_ napisał(a): > Nautko skarbie czatowy..mam nadzieje ze juz funkcjonujesz:) tzn ten comp:)) lew znajdz sobie inny obiekt pozadania na tym czacie Odpowiedz Link Zgłoś