Dodaj do ulubionych

ktoś nie lubi KGO???!!!

IP: 192.168.5.* 02.02.02, 10:40
Witam wszystkich obecnych i przechodzę do sedna sprawy:
1. Dementuję wszelkie pogłoski jakie się pojawiły na chacie, kgo nie było po
raz drugi w Warszawie ..(była i to póżniej Apsa i oficjalnie i z wielkim
powodzeniem "nas" reprezentowała wspierana przez drugiego jakże ważnego członka
cacy'ego), wiec oświadczam wszystkim że nie obłapiałem nikogo na tym spotkaniu
w Patricku i Otremb też nikogo nie obłapiał...bo nas tam nie było ..nie
wykluczam ..hehehe że bym kogoś obłapiał jak bym był ale nie było mi to dane a
przyczyną jak już wcześniej wspomniałem była moja., nasza absencja
2.Chciałem też obalić drugą plotkę która się pojawiła na czacie.. Małgosia (
Małgorzata_Bez_Mistrza) nikomu nie podbiła oka na soptkaniu kgo w Krakowie..
ktoe także nie miało miejsca, opowieści dziwnej treści zstały spreparowany li
tylko wyłącznie przez osobniczkę o nicku agula.to.ja.. ale nie chcę przesądzac
czy to ona wymyśliła całą ta historię czy rzeczywiście ..(słuchajcie to jest
dobre hihi)...jakiś chłopak z osiedla ją "zrobił w konia" i zaprosił do
Krakowa!!!! na spotkanie , które sam zaaranżował gdzie podstawił kilka osób
zamiast prawdziwych członków kgo..hhahahah ..sorry ale jakoś mi trudno w to
uwierzyć.. Wam drodzy chaterianie pewnie też..
3. Oglaszam wszem i wobec, że przepychanki Warszawskie mnie i "nas" kgo
zupełnie nie dotyczą i zupełnie nie obchodzą ...rozwazanie tego typu kto kogo i
do kogo obmówił, oczernił i za co i kto jest dobrym a kto złym opem ..na prawdę
nie mają sensu,więc apeluje ..Warszawo op(amietaj się ) i ludzie ..bądzcie dla
siebie mili nie plotkujcie za plecami innych .a operatorzy niech traktują
wszystkich w równym wzgledzie..tu piszę ogólnie bez żednych domyssłów czy aluzji
4. Chciałem nadmienic że czat "nasz" się troche rozrasta , jak to
stwierdziliśmy wczoraj wieczoerm wspólnie .ewoluuje.. nie wiem czy w dobrym
kierunq ale pokój ogólny staje się powoli miejscem tylko powitań i pożegnań,
coraz rzadziej można natrafić na ogłnym na jakiś ciekawy temat..ale jescze
można i dziękować istotą nadprzyrodzonym ..że sa jeszczse teki osoby jak
rachelka , realista , Apsa, wisia i wiele inncych których dysqsja jeszcze
wciąga i potrafią ja rozwijać we wspaniały sposób...
Pozdrowienia.. nie dajcie się zmarnować plotkom i pomówieniom ...i nie
traktujcie ich poważnie chyba że rozsyłają je wasi przyjaciele ..
GepH.kgo
Obserwuj wątek
    • nonstop Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 02.02.02, 13:56
      GepH, Ty pisząc ten post żartowałeś, prawda???
      Jeśli nie, to chyba jakieś chore historie się dzieją...
      o co tu chodzi???
      Uff...
      Całe szczęście, że jam ni z Warszawy, ni z Krakowa...
      heh

gepH, pozdrawiam Cię (jak i całą KGO - Małgosiu, Ciebie w szczególności!)
      serdecznie!
      non
    • agula.toja Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 02.02.02, 16:37
      coz.......moze to i nieprawdopodobne,ale nastepnym razem jesli sie nie wierzy
      to proponuje wziasc pod uwage uczucia innych. To co dla jednego jest dobra
      zabawa, niestety ale stalo sie bolem, wiec bawcie sie dalej dobrze.
      • talila Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 02.02.02, 17:05
        Moi Drodzy!
        Zazwyczaj nie biorę udziału w dyskusjach forumowych, ale ta poniekąd mnie
        dotyczy. KGO powstało jako spontaniczne spotkanie kilku osób, znalazło sobie
        też więcej niż kilku sympatyków. Nie wiem dlaczego zaczęło wzbudzać nagle
        niezdrowe, a wręcz chore :(( emocje (?!) Nie wiem, nie rozumiem i nawet się tym
        nie interesuję :)). Post GepHciu Twój o tyle jest potrzebny, że faktycznie
        idiotyczne plotki należy zdementować, do czego się przyłączam.
        A przy okazji całuję serdecznie całe KGO (jej, potem powiedzą, że publicznie
        się całowałam :))) i tego się nie wyprę:)) oraz wszystkich stowarzyszonych!
        Małgorzata
    • v2dar Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 02.02.02, 17:43
      Chcialabym zapytac jak mozna nie lubic KGO??????????????????
      Ja KGO uwielbiam calym moim, malym emigracyjnym sercem i bardzo sie ciesze i duma mnie napawa wielka fakt,
      ze jestem, przepraszam za wyrazenie, "czlonkiem" stowarzyszonym tego szacownego ciala.
      Szkoda, ze ktos stwarza jakies niesamowite, idiotyczne historie, ktore tam malo maja wspolnego z prawda.
      W imieniu grupy, chociaz przyznaje bez zadnej z nia konsultacji, prosze o spokoj. (bo ja ich kocham :-))) )
      V2
    • Gość: cosmita Re: ktoś nie lubi KGO???!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 18:18
      cosmita mowi KGO jest O.K.
      A te historie typu "kto kogo ile razy"...katastrofa
      No, ale wqrza mnie podzial czata na miasta, znaczy sie teorie typu: "krakow ok
      wawa nie ok" - nie mozna generalizowac gephciu prawda? Pamietaj, ze jestem
      bezstronny, bo ja ani z obecnej stolicy ani z bylej.
      serdecznie pozdrawiam cale KGO
      • pwrzes Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 02.02.02, 18:45
        No jak mozna nie lubic KGO tak samo jak mozna nie lubic WGO i TGO ktorych mam
        nadzieje ze jeszcze jestem szacownym czlonkiem chyba ze mnie wypisano podczas
        mojej krotkiej nieobecnosci, ale wrocilem i znowu bede was straszyl :))
        Mors
    • makalina Re: ktos´ nie lubi KGO???!!! 02.02.02, 19:06
      A co to KGO ?
    • talila Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 02.02.02, 19:35
      A i jeszcze jedno :))
      zdementowaliśmy tylko plotki - absolutnie nie chcemy, żeby to stało się
      zarzewiem jakichkolwiek konfliktów - jesteśmy przyjaźnie nastawieni do całego
      świata, zwłaszcza czatowego. :)))
      Jeszcze raz całuję (bezwstydnie:))
      Małgorzata
    • rachelka KGO można tylko kochać 02.02.02, 22:14
      kgo jest grupką ludzi do kochania i dyskutowania i do całej masy tych miłych
      rzeczy, co to się między ludźmi zdarzają
      a co do pomówień i plotek...
      ludzie niestety są tylko ludźmi (choć niektórym to okreslenie mocno na wyrost
      przyznawane)i ze zwykłej zazdrości plotki i pomówienia rozsyłają po świecie,
      czasem tylko po to by ktoś uwagę na nich zwrócił, bo nic innego poza jadem nie
      maja do zaproponowania
      szkoda, że i takich ta piękna ziemia nasza nosi

a ja całuję całe kgo najczulej jak potrafię (czyli siebie też jako członka
      honorowego) a moją odważną siostrzycę Małgonię dodatkowo ściskam za odwagę
      publicznego całowania
      rachelka

• Gość: v2 Re: KGO można tylko kochać IP: 62.172.87.* 02.02.02, 23:19
        Chcialabym tylko dodac, ze KGO jest rowniez do wspolnego zajadania sie ptasim mleczkiem. Mniam, mniam.
        :-))))))))))))))))). Caluje.
        V2
        • cacy Re: KGO można tylko kochać 03.02.02, 00:33
          Gość portalu: v2 napisał(a):

> Chcialabym tylko dodac, ze KGO jest rowniez do wspolnego zajadania sie ptasim m
          > leczkiem. Mniam, mniam.
          Albo jajkami w occie....... ;-))) tak swoja droga to calkiem niezle byly....
          dzieki V2;-)))))))

• Gość: V2 Re: KGO można tylko kochać IP: *.212-140-69-78.tesco.net 03.02.02, 16:40
            NapisalA cacy, napisalA. Jak mozesz jeszcze nie wiedziec, zem ja kobieta pelna geba ?!!!!!!. (Moze
            dlatego tyle kurcze gadam ??????)
            Skoro jajeczka tak smakowaly, w marcu przywioze drogiemu KGO inny tutejszy przysmak: fasolke w
            puszeczce. (Tak Gephciu herbatke tez. Tak nonstopczyk i serek).
            Bardzo goraco sciskam.
            V2
            • cacy V2 k czy m??;-)))))))) 03.02.02, 22:35
              Gość portalu: V2 napisał(a):

> NapisalA cacy, napisalA. Jak mozesz jeszcze nie wiedziec, zem ja kobieta pelna
              > geba ?!!!!!!. (Moze
              Achhhhhh......... jak to milo ze nie tylko ja sie czepiam;-)))))))) V2
              wybacz..... ale to nie ja nie wiem zes kobieta..... tylko automat z gazety....
              nie do mnie te zazalenia tylko do gazety...;-)))) oczywiscie zaraz powiesz ze
              moglem to zmienic..... ale k'mam byc szczery nie chcialo mi sie;-))))
              Pozdrawiam (i przepraszam, ze poczulas sie urazona;-)))
              Cacy
          • itsme Re: KGO można tylko kochać 04.02.02, 12:26
            cacy napisał(a):

> Gość portalu: v2 napisał(a):
            >
            > > Chcialabym tylko dodac, ze KGO jest rowniez do wspolnego zajadania sie pta
            > sim m
            > > leczkiem. Mniam, mniam.
            > Albo jajkami w occie....... ;-))) tak swoja droga to calkiem niezle byly....
            > dzieki V2;-)))))))
            >

Ja sie juz gubie...Otreb, to jak z tymi jajkami? W occie czy formalinie? ;)))
    • cacy Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 03.02.02, 00:40
      Gość portalu: gepHart napisał(a):
      > więc apeluje ..Warszawo op(amietaj się ) i ludzie ..bądzcie dla
      > siebie mili nie plotkujcie za plecami innych .
      Geph......... hmmm... jako mieszkajacy w Warszawie tez mam sie opamietac??
      Cos mi sie wydaje ze za bardzo splyciles problem.... to ludzie sa tacy a nie
      inni.... to ludzie robia tak a nie inaczej..... a nie Warszawa czy Krakow.....
      jakbys zapomnial to jestem z Warszawy....
      KGO jest otwartą grupą, więc się nie kłóci i lubi wszystkich i nie wrowadza jakis
      dziwnych podzialow typu "Warszawo opamietaj sie";-))))..... a jak ktos nas nie
      lubi..... to kij mu w ucho.... pogrzebacz na droge...... jego sprawa.....;-)))
      Pozdrawiam
      Cacy

• apsara Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 03.02.02, 01:49
        A wiecie co? Ja to się zachwyciłam tymi przemiłymi postami nt KGO:-)))) Bo
        przecież (jak to już chyba Małgorzata napisała) powstało tak sobie, bo wieczór
        był miły, i chcieliśmy jakoś usankcjonować to, że tak nam przyjemnie się razem
        czas spędza, i zaklepać to sobie na przyszłość;-)). I osobiście twierdzę, że im
        nas więcej, tym może być fajniej:-) Dlatego też się nazwaliśmy otwartą grupą
        właśnie. Co oznacza, że kto chce się bawić razem z nami, to niech się bawi z
        nami, a nie... a nie nic innego;-)
        A już zupełnie mi się podoba, że dla "tej sprawy" można się przyznać do tego,
        że się jest z Warszawy, choć na codzień uporczywie się twierdzi, że się
        jest "spod";-))))(cacy :-******)
        No, to chyba tyle miałam do powiedzenia.. wiem, niewiele, jak zwykle;-)
        Więc tego, no.. hmmm... trzask! :-))))
    • nonstop Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 03.02.02, 15:16
      Nie ma co gepH i przemiła reszta KGO, należy jak najszybciej osankcjonować też
      PGBO (B od Bardzo!) :-)))
      Heh, wcale zreszta nie po to, aby jakieś podziały czynić!
      To tylko tzw. "samoorganizujące się społeczeństwo" :-)))
      Pozdrawiam gorrrrąco!
      non
    • orissa Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 03.02.02, 16:17
      Hihi, a co to jest KGO?
    • talila Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 03.02.02, 17:23
      :)))))
      Ile miłych słów dla KGO!:)) Co do podziałów, to ich nie ma, przecież członkowie
      stowarzyszeni nasi rozsiani są po całej Polsce, a wręcz po świecie (V2 -
      siostro - to o Tobie:))) Więc - cosmito i cacy, nie dzielimy, nie, to tak było
      na marginesie tych najróżniejszych plotek, które buzują tu i ówdzie. Zapraszamy
      sympatyków i "z" i "spod" i zewsząd...
      Małgorzata (wciąż odważnie całująca Was) :)))))
    • otreb Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 03.02.02, 19:58
      Wlasciwie mialem nie zabierac glosu (z zasady), ale skoro sprawa dotyczy mnie
      osobiscie, a takze KGO, ktorego mam zaszczyt byc czlonkiem i zalozycielem...
      Jak juz wspomniala apsara, grupa nasza zalozona zostala w bardzo milej
      atmosferze, calkowicie spontanicznie, nie w celu tworzenia podzialow - wrecz
      przeciwnie, w celu integracji calego srodowiska czatowego. Powstawanie innych
      podobnych "organizacji" (TGO, WGO) swiadczy o tym, ze pomysl byl trafiony i
      spodobal sie takze w innych miastach. Dlatego nie wiem, komu zalezy na
      obsmarowaniu nas. Mam nadzieje, ze byl to tylko jednostkowy przypadek i wiecej
      sie nie powtorzy.
      Konczac, zapraszam wszystkich chetnych do naszej otwartej grupy, pozdrawiam
      wszystkich - KGO'wcow oczywiscie w szczegolnosci :)))))))
    • Gość: Sija Re: ktoś nie lubi KGO???!!! IP: *.tkb.net.pl 03.02.02, 22:44
      :-))))))) cieszę się że wszyscy się lubimuy a plotki... no cóż tak jak były
      tak bedą:-))))))) A KGO - jest niesamowite i kochane:-) pozdrawiam wszystkich
      sijka
    • Gość: Medi2002 Re: ktoś nie lubi KGO???!!! IP: *.dex.tpnet.pl 04.02.02, 08:25
      Popieram Gepharda, nie wazcie sie czynic zadnych rozlamow wawo, bo cala Polska
      na was patrzy heheh, lubie was wszystkich
      Medi
    • itsme Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 04.02.02, 12:40
      Otreb i gep oblapiajacy choc nieobecni, Malgosia podbijajaca slepia, tajemniczy
      panowie w czerni wabiacy niewinne niewiasty pod pretekstem spotkania KGO....
      toz to wszystko brzmi, jakby wziete z archiwum X :))) Ja sie chyba do Was
      zapisze :))) Moge? ;)))
      A powaznie, to nie dajmy sie wszyscy zwariowac. Ktos na tym czacie najwyrazniej
      sie nudzi i to niemozliwie. Wspolczuc tylko.
      Pozdrawiam cale KGO
      ps. a IMP i tak gora jest, bylo i bedzie ;)))
    • talila Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 04.02.02, 17:11
      Its sie do nas zapisuje:)))!!! No nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!
      Całuję optymistycznie! :))
      Małgorzata
    • Gość: sija Re: ktoś nie lubi KGO???!!! IP: *.tkb.net.pl 04.02.02, 19:54
      No cóż mi brak jakiejś grupy do której moge należeć - albo jestem za młoda albo
      za stara:-))))) czy tutaj trzeba spełniac jakieś warunki - bo ja się chetnie do
      kogoś przykleję:-)))) Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz bardzo serdecznie
      bezdomna sijka:-)))) ihihihih cmok
      • talila Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 04.02.02, 20:30
        Sijko!
        A Ty jeszcze nie jesteś w KGO??;))) Zapraszamy.
        Małgorzata :)))
        • Gość: sija Re: ktoś nie lubi KGO???!!! IP: *.tkb.net.pl 05.02.02, 12:43
          :-))))))))) cmooooooook
    • galeria_ac_art Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 04.02.02, 21:05
      Nie lubię, bo chcą bym nielubił. Np. niecierpię S.L.D. ( 666 ). Odwiedź:
      www.republika.pl/galeria_ac_art/ i zerknij na podstronę Galeria słowa.
      Pozatym wszystkich kocham. HEJ !!!
    • annuszka Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 06.02.02, 13:49
      Bardzo mile te wszystkie przychylne KGO posty,zastanawiam sie tylko,czy pasuja
      do tytulu watku,a moze to sam tytul powinien inaczej brzmiec?
      Plotki,aresja,nieudolne klony(anuszko#,czy kiedykolwiek widzialas mnie smiejaca
      sie,cyt:"hi,hi"?-pozdrawiam)...to juz troche smutniejsze;(
      A przeciez tyle jest sposobow na zabicie czasu,bardziej konstruktywnych niz
      ranienie innych(czy tylko bezmyslne dokuczanie)-mozna chocby rozejrzec sie za
      sladami wiosny,nakarmic labedzie,wygrabic trawnik,napisac mily list,zaprosic
      przyjaciol na kolacje,przebiec sie po lesie-(wyprodukowane endorfiny uczynia
      swiat przyjaznym i pieknym miejscem,agresja zniknie wraz z adrenalina).
      A tak naprawde to sa tylko 2 powody do zmartwienia-Irlandczycy wiedza o tym
      najlepiej;))).
      Pozdrawiam cieplutko i przepraszam,ze znow bylo nie na temat i w dodatku
      balagan;)
      • nonstop Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 06.02.02, 15:04
        Witaj annuszko (oczywiście z KGO) :-))
        Z Twojego postu wnoszę, iż uważasz zwrot (bądź onomatopeję raczej) cyt. "hi,
        hi" za kompletnie pozbawiony uroku i bezwględnie kretyński?
        Hmm, szkoda, że wcześniej tego nie mówiłaś...
        pozdrawiam serdecznie,
        non
        • Gość: annuszka Re: ktoś nie lubi KGO???!!! IP: *.supernet.com.pl 06.02.02, 21:19
          nonstopie mily;))
          gdzie przeczytales,ze uwazam onomatopeje -hihihi- za "kompletnie kretynska"?
          Uwazam,ze ma ona w sobie wiele uroku,pod warunkiem,ze nie uzywa jej moj klon
          oczywiscie.
          Pozdrawiam;))
          • melancho Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 13.02.02, 18:41
            Informuje ze bardzo cenie, szczegolnie zas czlonk KGO acz podkreslam ze WWWWW
            nie spi acz zyczliwie spoglada na grod Kraka
            • Gość: srp Re: ktoś nie lubi KGO???!!! IP: *.nawi.uni-wh.de 02.03.02, 17:28
              itka ma racje to jest lepsze niz niejeden oscarowy film, siedze tu dzisiaj, pada deszcz i przegladam te cale historie
              i zeby tylko posrtal lepiej dzialal to mialabym niezly film animowany....jestescie moim zdaniem nie do pobicia....jakby
              tak ksiazke o tym napisac jak jedna osoba napisala o icq to moze by z tego niezle pieniadze byly.......tylko
              obawaiam sie ze watkow mogloby byc zbyt duzo.....jezu tylko mnie po tej wypowiedzi nie pobijcie
              • talila Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 02.03.02, 20:05
                Stanowczo zaprzeczam jakoby KGO kogokolwiek kiedykolwiek mialo bić :))))
                Pozdrawiam,
                Małgorzata
                • mimika Re: ktoś nie lubi KGO???!!! 04.03.02, 13:00
                  wystarczy tylko... "byc";)
    • ireo Re: "ktoś nie lubi KGO"... 05.03.02, 16:43
      To jest ogromnie interesujace, ale moze ktos by mi powiedzial, o czym to wszystko
      jest?
      Cacy, ja tez sie nie moge zdecydowac, czy jestem z Wawy, czy spod, bo jak
      niektórym wiadomo mieszkam na wsi, ale poniewaz jak widac nie przeszkadza mi to
      bywac na KGO, to i nie zamierzam sie za bardzo przejmowac.
      A gdyby ktos Wam opowiadal, ze ireo publicznie sie calowal albo kogos bil, to nie
      wierzcie, nie wierzcie! Bijam tylko prywatnie i to wylacznie tak, ze potem juz
      nic nie mozna nikomu opowiedziec :-)) ze o calowaniu nie wspomne.
      Pozdrowienia ze wsi i/lub stolycy :-)
      ireo

Gość portalu: gepHart napisał(a):

> Witam wszystkich obecnych i przechodzę do sedna sprawy:
      > 1. Dementuję wszelkie pogłoski jakie się pojawiły na chacie, kgo nie było po
      > raz drugi w Warszawie ..(była i to póżniej Apsa i oficjalnie i z wielkim
      > powodzeniem "nas" reprezentowała wspierana przez drugiego jakże ważnego członka
      >
      > cacy'ego), wiec oświadczam wszystkim że nie obłapiałem nikogo na tym spotkaniu
      >
      > w Patricku i Otremb też nikogo nie obłapiał...bo nas tam nie było ..nie
      > wykluczam ..hehehe że bym kogoś obłapiał jak bym był ale nie było mi to dane a
      > przyczyną jak już wcześniej wspomniałem była moja., nasza absencja
      > 2.Chciałem też obalić drugą plotkę która się pojawiła na czacie.. Małgosia (
      > Małgorzata_Bez_Mistrza) nikomu nie podbiła oka na soptkaniu kgo w Krakowie..
      > ktoe także nie miało miejsca, opowieści dziwnej treści zstały spreparowany li
      > tylko wyłącznie przez osobniczkę o nicku agula.to.ja.. ale nie chcę przesądzac
      > czy to ona wymyśliła całą ta historię czy rzeczywiście ..(słuchajcie to jest
      > dobre hihi)...jakiś chłopak z osiedla ją "zrobił w konia" i zaprosił do
      > Krakowa!!!! na spotkanie , które sam zaaranżował gdzie podstawił kilka osób
      > zamiast prawdziwych członków kgo..hhahahah ..sorry ale jakoś mi trudno w to
      > uwierzyć.. Wam drodzy chaterianie pewnie też..
      > 3. Oglaszam wszem i wobec, że przepychanki Warszawskie mnie i "nas" kgo
      > zupełnie nie dotyczą i zupełnie nie obchodzą ...rozwazanie tego typu kto kogo i
      >
      > do kogo obmówił, oczernił i za co i kto jest dobrym a kto złym opem ..na prawdę
      >
      > nie mają sensu,więc apeluje ..Warszawo op(amietaj się ) i ludzie ..bądzcie dla
      > siebie mili nie plotkujcie za plecami innych .a operatorzy niech traktują
      > wszystkich w równym wzgledzie..tu piszę ogólnie bez żednych domyssłów czy aluzj
      > i
      > 4. Chciałem nadmienic że czat "nasz" się troche rozrasta , jak to
      > stwierdziliśmy wczoraj wieczoerm wspólnie .ewoluuje.. nie wiem czy w dobrym
      > kierunq ale pokój ogólny staje się powoli miejscem tylko powitań i pożegnań,
      > coraz rzadziej można natrafić na ogłnym na jakiś ciekawy temat..ale jescze
      > można i dziękować istotą nadprzyrodzonym ..że sa jeszczse teki osoby jak
      > rachelka , realista , Apsa, wisia i wiele inncych których dysqsja jeszcze
      > wciąga i potrafią ja rozwijać we wspaniały sposób...
      > Pozdrowienia.. nie dajcie się zmarnować plotkom i pomówieniom ...i nie
      > traktujcie ich poważnie chyba że rozsyłają je wasi przyjaciele ..
      > GepH.kgo

• nonstop Re: 06.03.02, 08:50
        ireo, to jak, prywatnie bijasz, czy języki wyrywasz?
        hyhyhy
        pzdr
        non

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka