amr7 Re: Bochnia 16.01.05, 22:31 dr Zgud. Co prawda jest to lekarz z Krakowa, ale przyjmuje też w Bochni. Sama chodzę do niego i mogę go polecić. Link
turkus6 Re: Bochnia 28.02.05, 21:55 W Bochni polecam panią doktor B.Leśniak,straszne do niej kolejki ,ale warto. Link
agnieszka_111 Re: Bochnia Remedium 31.05.05, 22:13 bursztynek86 napisała: > A znacie kogos z Remedium??? 1. dr Klasa - jest przemiły tylko trochę mało rozmowny jak na mój osobisty gust (nie wdaje się w szczegóły - trzeba dużo pytać) 2. koleżanka chodzi do doktora Czekańskiego i jest bardzo zadowolona (nawet rodzić pojechała z Bochni do Tuchowa gdzie ten pracuje w szpitalu) pozdrawiam Link
mariolka11 Re: Bochnia 26.06.06, 23:53 Ja jestem z Bochni ale jeżdżę od 4-ech lat do Brzeska do dr.Ryszarda Golińskiego.Polecam wszystkim. Link
edyta805 Re: Bochnia 31.07.06, 15:42 Polecam bardzo dr Czekańskiego z Remedium, bardzo miły konkretny pomógl wielu znajomym, mi niestety nie gdyż u mnie jest poważniejszy problem ale przynjamniej nakierował mnie co mam robic dalej i gdzie się leczyć. Pozdrawiam wszystkie Bochnianki!!! Link
marra19 Re: gdzie przyjmuje dr B.Lesniak? 04.12.06, 17:32 Przyjmuje za ZUS-em pierwsza ulica w lewo jadąc w stronę Krakowa, nie pamiętam nazwy. Link
89natka Re: Bochnia 23.09.07, 22:50 A czy w bocheńskim szpitalu jest jakiś dobry i miły ginekolog? To będzie moja pierwsza wizyta i nie wiem do kogo mogłabym pójść... Link
lakoniaa a co sadzicie o Barbarze Walusiak? 14.10.07, 14:42 Ma dosc duzo dyzurow w remedium i tez najtansze...nie wiem czy sie do niej wybrac czy nie. Link
asiek.la Re: Bochnia 26.09.08, 09:03 A dr.Tlałka- Piotrowska? Przyjmuje prywatnie tylko 2 razy w tygodniu, nie zapisuje na godziny, a kolejki do niej nie mają końca. Nic nie wiem na temat tej lekarki, ale ilość pacjentek przemawia do mnie. Czy jest warta polecenia i czy zawsze trzeba czekać godzinami w kolejce? Link