Gość: aaa IP: *.joanitow.finemedia.pl 15.09.09, 12:13 Szukam przyszłych mieszkańców TBS na Brochowie, buduje chyba inter- system. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa i Misiek Re: TBS brochów IP: *.finemedia.pl 19.11.09, 21:15 Przyszła ulica Cedrowa wita :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2+1 Re: TBS brochów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 11:58 witam, cedrowa 12 - wita i pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ceny Re: TBS brochów IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 13:14 A jakie sa ceny mieszkan w tym TBS-ie na Brochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2+1 Re: TBS brochów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 13:14 wejdź na stronę tbs wrocław i tam są informacje i nr telefonów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: TBS brochów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 15:48 Witam serdecznie:) Ja i mój narzeczony w poniedziałek odbieramy klucze do mieszkanka. Słyszeliśmy, że istnieje forum mieszkańców tbs Brochów. Możemy prosić o adres tego forum? Pozdrawiamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
2brys123 Re: TBS brochów 29.12.09, 12:50 witam przyszlych sasiadow cedrowa sie klania moze jakies ciekawe spostrzezenia o naszych mieszkankach jak myslicie kiedy sie wprowadzimy moze na wielkanoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2+1 Re: TBS brochów IP: *.centertel.pl 17.01.10, 17:42 itam, Będąc około 2 tygodnie temu widziałem, że prace trwają (nawet już w przyszłej własnej kuchni, panowie budowlańcy raczyli się papieroskami na zdrowie swoje i niestety skaranie moje). Niepokojące wydają się informacje jakie znajdują się na forum mieszkańców oddanej niedawno inwestycji TBS - realizowanej przez tę samą firmę. jest sporo usterek i kompletny chaos organizacyjny w tbs 9trochę przypomina to problemu z poprzedniej epoki niestety - można miec nadzieję ,ze tbs się organizacyjnie poprawi bo na brochowie wprowadzi sie 3X tyle ludzie ile na lesnice - a już tam sobie radza oględnie mówiąc tak sobie (chyba że sami krzykacze i problemowi lokatorzy sie żala na owym forum). może też mozna by założyc własne forum bo później razem więcej możemy załatwić niż działając w pojedynkę. a co do terminu zasiedlenia to za każdym razem snne informacje pojawiaja się - począwszy od marca a kończąc na wekendzie majowym.. pozdrawiam cedrowa 12 - parter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: TBS brochów IP: *.joanitow.finemedia.pl 20.01.10, 10:50 Zapraszam do wizyty na forum TBS Brochów, www.tbs.nowalu.pl Forum narazie puste, ale od czegoś trzeba zacząć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWE FORUM Re: TBS brochów IP: *.joanitow.finemedia.pl 22.01.10, 17:39 WWW.TBS.NOWALU.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TBS brochów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 14:08 Miałem tam kiedyś mieszkać, ale to położenie - między rurą gazową i torami kolejowymi, było dla mnie odpychające. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś