Dodaj do ulubionych

uwaga na naganiaczy developerów

IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.11, 19:44
ostatnio pojawia sie zadzwiająco wiele wątków o Piecowicach, Kiełczowie i Bielanach. Dziwne prawda? Odpowiedz jest prosta: przedstawiciele developerów, widząc, że fatalnie idzie sprzedaż mieszkań, postanowili zrobić sztuczne zainteresowanie tymi inwestycjami. Naganiają niemal jednocześnie w kilku wątkach.
Apelujmy do administratorów forum o monitorowanie takich wątków a czytelników o nieuleganie nagonce.
Developerzy liczyli, ze kupując tanio marne lokalizacje szybko na nich zarobią, srodze się zawiedli. Stąd ta akcja. Bądźmy czujni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przenikliwy Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.11, 10:09
      Bela , ty zjebie genetyczny ;-D
    • bellassij Uwaga na Belę, naganiaczkę własnego ego 07.01.11, 13:04
      .
      • Gość: bbbhulk Re: Uwaga na Belę, naganiaczkę własnego ego IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 01:52
        Bela do roboty niewyszczekany psie
        • Gość: Bela Re: Uwaga na Belę, naganiaczkę własnego ego IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.11, 09:07
          oho, developerek poczuł sie zagrożony to szczeka:)
    • Gość: kakadupapuga Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: 80.50.131.* 07.01.11, 13:36
      Belciu, jestem pod wrażeniem! Co za intelekt! Co za przenikliwość! A jakie zdolności analityczne!! Już miałem kupić w bielanach, ale dziękuję Bogu, że przeczytałem Twój post. Bądźmy czujni, ONI są wśród nas!
      • Gość: maslice Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 15:35
        Bela jest pracownikiem spółdzielni mieszkaniowej Maślice !!! I wszystko jasne teraz :)
        • Gość: Bela Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: *.wroclaw.mm.pl 09.01.11, 00:57
          ależ nie:) jest pracownicą spółdzielni naganiaczy Kiełczów:)))
          • Gość: Pytający-szukający Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: *.bluel.net 23.01.11, 18:40
            Bela, mieszkam na Psim Polu i chcę kupić nieduży szereg w okolicy. Najbliżej mam Kiełczów. Napisz, którzy deweloperzy wg ciebie najbardziej naganiają w Kiełczowie a są fatalni, a których można polecić. Chyba znasz wszystkich ?
            • Gość: Bela Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.11, 10:43
              na Kiełczow wszyscy naganiają, bo tam nikt normalnie nie zamieszka przecież. Zobacz ile tu wątków o Kiełczowie, zakładanych przez tych, co kupili i są szczęśliwi:)))
    • Gość: spostrzegawcza Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 07:45
      Pani bello widać Panią,na każdym forum w opisie każdego dewelopera
      Płacą Pani za bezkarne obrzucanie błotem deweloperów
      Fajnie tak sobie wejść i anonimowo jechać po człowieku nie?
      Ale to POLSKA
      umiemy tylko narzekać prawda?
      • Gość: oh Karol Re: uwaga na naganiaczy developerów IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 13:41
        ja kupiłem w Kiełczowie i mam cie bela daleko w d...e
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka