Dodaj do ulubionych

AMBER Developer-Osiedle Ventavia, Dąbrowa Oleśnia

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.11, 10:41
Witam
planuję zakup tam jednego z segmentów, ale martwią mnie opinie na temat develeopera.
Czy ktoś już kupił tam mieszkanie?
Jak to oceniacie?

www.ventavia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: sofad Re: AMBER Developer-Osiedle Ventavia, Dąbrowa Ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 20:24
      buduje tam dom. Trzeba przyznać, że amber ma super gości od prezentacji...
    • Gość: Fredzio Re: AMBER Developer-Osiedle Ventavia, Dąbrowa Ole IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.06.12, 09:17
      Popytaj mieszkańców poprzedniej inwestycji tego pseudo developera Poniatowice Park. Odechce Ci się zakupu.
      • Gość: Vivs Re: AMBER Developer-Osiedle Ventavia, Dąbrowa Ole IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 02.07.12, 21:45
        Dzięki za ostrzeżenia. Uciekam od tego developera jak najdalej. Innym też radzę.
        • Gość: Obserwator Re: AMBER Developer-Osiedle Ventavia, Dąbrowa Ole IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 11.07.12, 10:35
          Ja miałem przyjemność porozmawiania z nabywcami nieruchomości od tej firmy. Na akta czekali ponad rok. Nieodbieranie telefonów. Firma zarejestrowana na starą matkę. Wszystko to się kupy nie trzyma.
        • Gość: Zenek Re: AMBER Developer-Osiedle Ventavia, Dąbrowa Ole IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 27.08.12, 17:06
          Synuś tytułuje się w necie jako prezes czy właściciel, a formalnie wszystko jest na emerytkę nauczycielkę matkę. Coś tu chyba nie tak???? Poza tym synuś ma na koncie kilka wyroków karnych . Miałem przyjemność z nim rozmawiać, dziwny gość i dziwne to wszystko.
          • Gość: Zanek Re: AMBER Developer-Osiedle Ventavia, Dąbrowa Ole IP: *.197.88.97.edial.pl 20.10.12, 12:53
            Opóźnienia, to chyba nagminność tego gościa. Wpłacasz kasę w całości, a potem czekasz i czekasz. Telefonu nie odbiera, porszakiem się rozbija i klientów ma gdzieś. W końcu AMBER... coś to mówi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka