14.06.04, 20:45
Czy jest ktos kto kupil mieszkanie od Mojego Domu przy Obornickiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fircyk Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 15.06.04, 13:04
      Tak, my:)
      Pozdrawiam
    • monikaxx5 Re: Moj Dom 15.06.04, 19:10
      a mozna wiedziec które i kiedy? na jakich warunkach?
      • Gość: Fircyk Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 16.06.04, 11:07
        Kupiliśmy w maju, na normalnych warunkach (czyli nie z ta promocja TBM... hmm
        nawet swoja droga nam tego nie oferowali).
        A kupilismy mieszkanie narozne.
        A Ty co? kupilas juz czy sie przymierzasz?
        Pozdrawiam
    • Gość: monikaxx5 Re: Moj Dom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 22:36
      kupilam w zeszlym roku. tez na normlanych warunkach. od milego sprzedawcy
      Gustawa- chyba juz nie pracuje.Kupiliscie moze garaz? Jka tak to za ile jelsi
      mozna wiedziec?
      codziennie ogladam jak sie mury pna w gore.
      ale ostatnio jak zobaczylam w tv te scene z niewpuszczaniem prezesa do siedziby
      firmy to sie mocno zaniepokoilam.
      w sumie budynkinieskonczone jescze, a takie rzeczy czesto niezbyt dobrze wroza.
      • Gość: Firyck Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 17.06.04, 08:14
        Nie, nie kupilismy garazu bo samochodu brak na razie:)
        Wlasnie niedawno dowiedzialam sie ze ponoc cos tam jest niedobrego z prezesem.
        Pociesza mnie to ze firma ma nadplynnosc finansowa i pewnie nie bedzie to mialo
        wplywu na to czy beda mieli kase na wykonczenie mieszkan. Takze mam nadzieje ze
        budowe skoncza w terminie. Zreszta nie oplaca im sie nie konczyc:) (to tez moje
        przypuszczenia:)
        Ciekawa jestem tylko ktora budowa jest dla nich priorytetem... Gaj czy
        Rozanka... bo obie maja oddawac do konca tego roku. O i tumoze byc pewne
        zaognienie, choc na gaju to juz chyba sa bardzije zaawansowani.
        Poki co pelna optymizmu i nie dopuszczajaca zanych pesymistycznych scenariuszy
        pozdrawiam:)
    • Gość: renka Re: Moj Dom IP: 80.51.95.* 21.06.04, 23:51
      Witam,ja tez kupiłam miazkanie na Obornickiej od Mojego Domu.Moje jest w klatce
      f,mam nadzieje ze kłopoty z prezesem o których dowiedziałam sie od Was nie
      odbiją się na naszych mieszkankach!Cieszę się że nawiązałam kontakt z
      przyszłymi sąsiadami.Mam nadzieje że bedziemy w kontakcie.
      • Gość: Fircyk Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 22.06.04, 08:11
        Witam
        Fajna ta klatka F. Pewnie kupowalas jakis czas temu skoro jeszcze byly
        mieszkania z tej klatki w sprzedazy:)
        A co do tego prezesa.. to zdaje mi sie ze Moj Dom to spolka akcyjna wiec sa
        jeszcze inni akcjonariusze i mam nadzieje ze te przepychanki to po prostu jeden
        z akcjonariuszy juz nie chce byc zastepca prezesa i spycha prezesa dlatego:)
        Tak serioto nie wiem o co chodzi, ale oczywiscie nadzieje mam na korzystny dla
        nas obrot sprawy:)
        Aj, juz nie moge sie doczekac odbioru mieszkania wiec niech mnie nawet nie
        strasza:)
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka