monikaxx5 14.06.04, 20:45 Czy jest ktos kto kupil mieszkanie od Mojego Domu przy Obornickiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fircyk Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 15.06.04, 13:04 Tak, my:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaxx5 Re: Moj Dom 15.06.04, 19:10 a mozna wiedziec które i kiedy? na jakich warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fircyk Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 16.06.04, 11:07 Kupiliśmy w maju, na normalnych warunkach (czyli nie z ta promocja TBM... hmm nawet swoja droga nam tego nie oferowali). A kupilismy mieszkanie narozne. A Ty co? kupilas juz czy sie przymierzasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaxx5 Re: Moj Dom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 22:36 kupilam w zeszlym roku. tez na normlanych warunkach. od milego sprzedawcy Gustawa- chyba juz nie pracuje.Kupiliscie moze garaz? Jka tak to za ile jelsi mozna wiedziec? codziennie ogladam jak sie mury pna w gore. ale ostatnio jak zobaczylam w tv te scene z niewpuszczaniem prezesa do siedziby firmy to sie mocno zaniepokoilam. w sumie budynkinieskonczone jescze, a takie rzeczy czesto niezbyt dobrze wroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firyck Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 17.06.04, 08:14 Nie, nie kupilismy garazu bo samochodu brak na razie:) Wlasnie niedawno dowiedzialam sie ze ponoc cos tam jest niedobrego z prezesem. Pociesza mnie to ze firma ma nadplynnosc finansowa i pewnie nie bedzie to mialo wplywu na to czy beda mieli kase na wykonczenie mieszkan. Takze mam nadzieje ze budowe skoncza w terminie. Zreszta nie oplaca im sie nie konczyc:) (to tez moje przypuszczenia:) Ciekawa jestem tylko ktora budowa jest dla nich priorytetem... Gaj czy Rozanka... bo obie maja oddawac do konca tego roku. O i tumoze byc pewne zaognienie, choc na gaju to juz chyba sa bardzije zaawansowani. Poki co pelna optymizmu i nie dopuszczajaca zanych pesymistycznych scenariuszy pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Moj Dom IP: 80.51.95.* 21.06.04, 23:51 Witam,ja tez kupiłam miazkanie na Obornickiej od Mojego Domu.Moje jest w klatce f,mam nadzieje ze kłopoty z prezesem o których dowiedziałam sie od Was nie odbiją się na naszych mieszkankach!Cieszę się że nawiązałam kontakt z przyszłymi sąsiadami.Mam nadzieje że bedziemy w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fircyk Re: Moj Dom IP: *.bankbps.wroclaw.pl / *.bankbps.wroclaw.pl 22.06.04, 08:11 Witam Fajna ta klatka F. Pewnie kupowalas jakis czas temu skoro jeszcze byly mieszkania z tej klatki w sprzedazy:) A co do tego prezesa.. to zdaje mi sie ze Moj Dom to spolka akcyjna wiec sa jeszcze inni akcjonariusze i mam nadzieje ze te przepychanki to po prostu jeden z akcjonariuszy juz nie chce byc zastepca prezesa i spycha prezesa dlatego:) Tak serioto nie wiem o co chodzi, ale oczywiscie nadzieje mam na korzystny dla nas obrot sprawy:) Aj, juz nie moge sie doczekac odbioru mieszkania wiec niech mnie nawet nie strasza:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś