Dodaj do ulubionych

DRM Partner - domy w Chrząstawie Małej

02.05.12, 20:00
Natrafiłam ostatnio na reklamę domu w Chrząstawie Małej z firmy DRM Partner z Wrocławia. Na ich stronie widzę, że zajmują się głównie usługami budowlanymi, ale mają w ofercie też gotowe domy na sprzedaż. Bardzo pasuje mi lokalizacja, domy wyglądają naprawdę ładnie i cena jest atrakcyjna, ale czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia we współpracy z tą firmą? www.drmpartner.pl/oferta/nasze-uslugi/
Obserwuj wątek
    • gerald123 Re: DRM Partner - domy w Chrząstawie Małej 03.05.12, 16:01
      Witam, firma DRM Partner budowała dla nas dom w zeszłym roku - wszystkie prace koordynował Pan Mariusz. Budowa przebiegała bez zarzutu, Pan Mariusz zna się na rzeczy i doradzał nam w doborze materiałów, rozliczenie budowy również było w porządku, a nawet jeśli coś tam po drodze się działo, to Pan Mariusz był zawsze dostępny, więc nie było w zasadzie problemów. Jeśli chodzi o mnie, to jestem zadowolony i mogę spokojnie polecić DRM Partner. A jeśli chodzi o te domy w Chrząstawie, to nawet nie wiedziałem, że budują tam domy, nasz domek budował się w Rękowie:)
      Pozdrawiam, Grzegorz
      • Gość: ;) Re: DRM Partner - domy w Chrząstawie Małej IP: *.static.korbank.pl 03.05.12, 19:32
        Dzień dobry, panie Mariuszu:))))))
    • marietha213 Re: DRM Partner - domy w Chrząstawie Małej 04.05.12, 13:43
      My mieszkamy od ponad roku w Chrząstawie wlasnie w jednym z domow budowanych przez DRM PARTNER. Jesli chodzi o wspolprace z nimi, to prosze sie nie obawiac, solidna choc nieduza firma. My tez poczatkowo sie zastanawialismy, bo oni sie nie reklamują, ale chyba działają bardziej z polecenia. Nam też polecił ich znajomy:) W naszym domu mieszkamy ponad rok, wszystko jest w porządku, wszystkie warunki umowy zostały dotrzymane. Moze troche male opóźnieie było, ale w porównaniu z innymi deweloperami, to nie takie duże. Nami też zajmował się Pan Mariusz, zaufaliśmy mu i się nie zawiedliśmy. Dziekuje i pozdrawiam jesli to przeczyta:) M.
      • rena157 Re: DRM Partner - domy w Chrząstawie Małej 06.05.12, 10:03
        Dziekuję za informacje. Może się zdecydujemy, bo domek jest naprawdę ładny i okolica też super. Pozdrawiam wszystkich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka