Dodaj do ulubionych

oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / K8

IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 16:39
Czy komuś udało się odzyskać zaliczkę wpłaconą na budowę - dotyczy osiedla Swojczyce i osiedla K8 ?
Obserwuj wątek
    • Gość: środa Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.12, 13:06
      Nam nie oddał ani złotówki z wpłaconej zaliczki (Swojczyce) :// Sprawa w Sądzie, komornik itd.
      • Gość: ... Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.internetia.net.pl 05.09.12, 16:52
        komornik buhahahah spróbuj podskoczyć łąjzo
      • Gość: piotrus Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.12, 21:14
        slyszałem ze juz wszystko co wartościowsze przepisane juz po rodzine, wykonawcy także nie zaplacił
        • Gość: ... Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.heron.pl 06.09.12, 08:00
          co ty bredzisz chlopie jakie wartościowsze jakie przepisane idź do szkoły książki czytać
          • Gość: piotrus Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.12, 14:10
            Trzeba zrobić moze pozew grupowy, ja także wtopiłem, Religa ogłosił upadłość i teraz kto pierwszy ten lepszy
            • Gość: piter Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.superkabel.de 18.10.12, 18:14
              Halo, czy naprawde nie ma chętnych na odzyskanie pieniedzy?
              • Gość: al Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.man.tk-internet.pl 18.10.12, 19:57
                napie... się każdy na własną rękę
            • Gość: porcello Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 15:52
              Myśli Pan o pozwie grupowym? Proszę o kontakt: porcello@vp.pl
              • Gość: re Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.heron.pl 08.11.12, 10:21
                jaki pozew , jest upadłość matole
                • Gość: porcello Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.12, 11:07
                  Wtedy jeszcze nie widziałem. Myślałem, żeby ludzi skrzyknąć, bo pieniądze tam wtopiłem, a czytałem ustawę o pozwach i prawnik mnie zachęcał, ale teraz jest już po zupie. I nie pisz prosę do mnie matole.
                  • Gość: re Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.internetia.net.pl 08.11.12, 17:12
                    przepraszam , ale dla mnie to dziwne brak reakcji
                    teraz tylko wierzyciele hipoteczni są w "domu "
                    • Gość: rudy Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.heron.pl 12.11.12, 11:31
                      darek religa ma przejściowe problemy hehehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka