Gość: nierudy IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 16:39 Czy komuś udało się odzyskać zaliczkę wpłaconą na budowę - dotyczy osiedla Swojczyce i osiedla K8 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: środa Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.12, 13:06 Nam nie oddał ani złotówki z wpłaconej zaliczki (Swojczyce) :// Sprawa w Sądzie, komornik itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.internetia.net.pl 05.09.12, 16:52 komornik buhahahah spróbuj podskoczyć łąjzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.12, 21:14 slyszałem ze juz wszystko co wartościowsze przepisane juz po rodzine, wykonawcy także nie zaplacił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.heron.pl 06.09.12, 08:00 co ty bredzisz chlopie jakie wartościowsze jakie przepisane idź do szkoły książki czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.12, 14:10 Trzeba zrobić moze pozew grupowy, ja także wtopiłem, Religa ogłosił upadłość i teraz kto pierwszy ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.superkabel.de 18.10.12, 18:14 Halo, czy naprawde nie ma chętnych na odzyskanie pieniedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.man.tk-internet.pl 18.10.12, 19:57 napie... się każdy na własną rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcello Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 15:52 Myśli Pan o pozwie grupowym? Proszę o kontakt: porcello@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.heron.pl 08.11.12, 10:21 jaki pozew , jest upadłość matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcello Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.12, 11:07 Wtedy jeszcze nie widziałem. Myślałem, żeby ludzi skrzyknąć, bo pieniądze tam wtopiłem, a czytałem ustawę o pozwach i prawnik mnie zachęcał, ale teraz jest już po zupie. I nie pisz prosę do mnie matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.internetia.net.pl 08.11.12, 17:12 przepraszam , ale dla mnie to dziwne brak reakcji teraz tylko wierzyciele hipoteczni są w "domu " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: oszukani przez Religa Developer - Swojczyce / IP: *.heron.pl 12.11.12, 11:31 darek religa ma przejściowe problemy hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś