Dodaj do ulubionych

Skytower - ile realnie?

04.03.13, 18:29
ostatnio zaczęło palić się wiecej świateł w Skytowerze, czy to jeszcze wykończenie czy już nowi mieszkańcy?
Ostatnio naliczyłem na ich stronie 23 niesprzedane mieszkania, niestety nigdzie nie ma dostępu do cen. Jak myślicie za ile realnie można tam coś kupić? Kiedy zaczną się oferty z rynku wtórnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwer Re: Skytower - ile realnie? IP: *.internetunion.pl 06.03.13, 19:47
      zamiast pytać na tym forum dlaczego po prostu do nich nie zadzwonisz?
      • Gość: re Re: Skytower - ile realnie? IP: *.internetia.net.pl 06.03.13, 20:26
        co mogłeś naliczyć skoro takich danych nie upublicznili
        sprzedanych mniej niż połowa
      • allerune Re: Skytower - ile realnie? 02.04.13, 09:25
        > zamiast pytać na tym forum dlaczego po prostu do nich nie zadzwonisz?

z takiego samego powodu dla jakiego nie podałem swoich danych w link 44 gdy prosiłem o wycenę ubezpieczenia, moje dane, mój telefon itd. do niczego im nie są potrzebne, a bez tego nie udzielą mi żadnych informacji
    • karlos44 Re: Skytower - ile realnie? 07.03.13, 21:14
      A kto chciałby mieszkać a bloku o wyglądzie męskiego przyrodzenia ? chyba tylko dewianci...
      • Gość: Bolo Re: Skytower - ile realnie? IP: *.30.23.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.13, 09:08
        Świeci sie w części biurowej, która właśnie jest wykanczana
      • allerune Re: Skytower - ile realnie? 02.04.13, 09:25
        > A kto chciałby mieszkać a bloku o wyglądzie męskiego przyrodzenia ? chyba tylko
        > dewianci...

nie o to pytałem
    • Gość: Majka Skytower - marzenie ,aby tam zamieszkać! IP: 82.177.102.* 09.03.13, 15:59
      Żałośni jesteście !
      Zacznę od tego ,że wcale was nie stać na zamieszkanie w tym budynku ,a najwięcej krytykujecie ,czego to byście nie chcieli ,jakie to miejsce jest okropne i takie tam ble ble ble .Słowem wrocławscy malkontenci ,sami nic nie zrobili ,a cudze krytykują ,no co im więcej zostało ?
      Nie kupisz tam mieszkania ,to po co Ci wiedzieć ile kosztuje metr ? To jest chyba najlepszy sposób na takich właśnie nieudaczników życiowych ,żeby podjudzać innych ,wyśmiewać ,bo sam nigdy tam nie zamieszka .
      Za samą panoramę miasta warto byłoby tam zapuścić korzenie ,dzisiaj ,gdy Wrocław był spowity mgłą połowy wieżowca nie było widać,to jest dopiero miejsce ,miejsce prawie bezludnej wyspy w samym centrum stolicy Dolnego Śląska .
      • karlos44 Re: Skytower - marzenie ,aby tam zamieszkać! 09.03.13, 16:06
        Widzisz nie wszyscy potrzebują się dowartościować mieszkaniem w takiej wieży która pasuje do Wrocławia jak nie powiem co....
        • Gość: re Re: Skytower - marzenie ,aby tam zamieszkać! IP: *.internetia.net.pl 09.03.13, 16:45
          mnie stać ale wolę dom
          poza tym nie chciałbym mieć za sąsiadów bufonów z mordami wyżej niż się ....
          ot i wszystko , kapujesz
          • Gość: Mike Re: Skytower - marzenie ,aby tam zamieszkać! IP: *.emea.ibm.com 13.03.13, 11:28
            chyba masz przykre doświadczenia z ludźmi ... czesc przyszłych mieszkańców to bardzo porządni ludzie , nie każdy kto ma troche więcej money jest bufonem,
            równie dobrze mogę napisać że chciałbym uciec od buraków i prostaków których mam w swoim bloku, mimo że blok kameralny, kilkuletni na Krzykach, ale buraków i prostaków jest u nas tylko 3 na 15 mieszkań (śmieci buty na korytarzu, głosne zachowanie, przeklinanie na dzieci, nie mówienie dzieńdobry, brud w garażu .... tacy właśnie uprzykrzają życie)
            W Sky Tower 56 metrowy apartament wykończony w standardzie 1 ("podstawowy") na 30 piętrze po stronie południowej z 1 miejscem parkingowym kosztuje 720 tys. W wersju bardziej luksusowej prawie 100k więcej. Wydaje mi się że jeszcze 5% mozna utargować przy negocjacjach. Cena ostateczna jest poufna więc nikt dokładnie jej nie poda.
            • allerune Re: Skytower - marzenie ,aby tam zamieszkać! 02.04.13, 09:35
              > chyba masz przykre doświadczenia z ludźmi ... czesc przyszłych mieszkańców to b
              > ardzo porządni ludzie , nie każdy kto ma troche więcej money jest bufonem,

większość jest bufonami bo po prostu próbują odciąć się od atakujących ich zazdrośników :-/

> W Sky Tower 56 metrowy apartament wykończony w standardzie 1 ("podstawowy") na
              > 30 piętrze po stronie południowej z 1 miejscem parkingowym kosztuje 720 tys. W
              > wersju bardziej luksusowej prawie 100k więcej. Wydaje mi się że jeszcze 5% mozn
              > a utargować przy negocjacjach. Cena ostateczna jest poufna więc nikt dokładnie
              > jej nie poda.

dzięki, o to mi chodziło !!! :) czyli ceny raczej nie odstają od tych zapowiadanych kiedyś, kryzys nie dał się we znaki LC tak jak na początku myślałem
      • Gość: Romuś Re: Skytower - marzenie ,aby tam zamieszkać! IP: *.internetia.net.pl 09.03.13, 17:05
        Cieplej się zrobiło w serduszku jak trochę się na plebs ryjka podarło? Czemu taki stresik dopadł? Biedota dzisiaj uprzykrzyła życie królowej, czy globus dał o sobie znać?
      • allerune Re: Skytower - marzenie ,aby tam zamieszkać! 02.04.13, 09:26
        > Żałośni jesteście !

przeczytaj swojego posta i zastanów się dwa razy kto jest żałosny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka