wisia78 04.06.09, 21:38 Dziewczyny, macie jakies sprawdzone strony w necie, gdzie mozna kupic tansze perfumy niz w sklepie? Ja nigdy z netu nie kupowalam, a w sklepie sa tak strasznie drogie te, ktore mi sie podobaja. Pomozcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: perfumy z netu 04.06.09, 22:09 Najpierw poszukaj dobrze, bo było tutaj wiele wątków o perfumach z kupowanych w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowe2 Re: perfumy z netu 07.06.09, 14:02 ja kupilam 2 razy tu www.perfumy-perfumeria.pl wszystko bylo Ok Odpowiedz Link Zgłoś
cappuccio Re: perfumy z netu 07.06.09, 14:32 Ja coraz bardziej tracę wiarę w oryginalność perfum ze sklepów internetowych, choć życzyłabym sobie, żeby było inaczej, bo ceny tam są dużo niższe. Ale jeśli zapach perfum ulatnia się po godzinie, dwóch to budzi to moje zastrzeżenia i podejrzenia, niestety. Gdy kupuję w Sephorze jest inaczej. Wystarczy jedno spryskanie a zapach pozostaje na długo...Niby wszystko z perfumami z netu jest w porządku, opakowane i ofoliowane, butelka - wszystko oryginalne ale ta nietrwałość zapachu jest zastanawiająca... Odpowiedz Link Zgłoś
mile-na24 Re: perfumy z netu 06.07.09, 00:23 Ja kupiłam perfumy ze strony e-ZAPACHY i było wszystko OK. Wysokiej jakości są te perfumy i tańsze niż w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonika Re: perfumy z netu 07.07.09, 08:27 Ja zawsze kupuję kosmetyki na www.esentia.pl Perfumy zamawiałam 3 razy, ceny o wiele niższe niż w drogeriach i według mnie w 100% oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: perfumy z netu 07.07.09, 12:03 ja ostatnio kupuje tylko na merlin.pl co i rusz robia promocje na wybrane zapachy, lolite lempicka kupilam np za 120 zl zamiast za prawie 300. Odpowiedz Link Zgłoś
impresja_switu Re: perfumy z netu 07.07.09, 23:37 Ja już zamawiałam kilka razy zarówno dla siebie, jak i dla innych perfumy przez Internet i za każdym razem wszystko była jak najbardziej w porządku. Zamówienie przyszło szybko i bezproblemowo. Korzystałam z jednej stronki, poleconej już wcześniej przez znajomych. Dobrze wykorzystywać czyjeś opinię pod tym względem. To dodatkowa forma zabezpieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emi3city Re: perfumy z netu 14.07.09, 20:47 2x kupowalam. zapachy trzymaly sie zaledwie 2-3h. do tego pokusilam sie o rozebranie "psikacza" i mechanizmy okazaly sie calkiem inne od tych, ktore byly uzyte w perfumach (tych samych) zakupionych w sephora Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta2307 Re: perfumy z netu 15.07.09, 11:19 ja ostatnio kupuje na kremoteka.pl - zawsze dostarczają na czas, produkty są oryginalne, dobrej jakości no i z jakości obsługi też jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś