82qwerty 22.02.14, 22:19 Zielone, ciekawe osiedle więc rozpoczynam nowy temat. Ktoś już oglądał mieszkania na żywo? www.archicom.pl/inwestycje-mieszkaniowe/opis-inwestycji/selenza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Złośliwy Re: Selenza - Inwestycja Archicomu, Park Klecińsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 11:07 Jak już wiesz, że zielono, pięknie, to po co pytasz pisarzu z Archicomu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złosliwy 2 Re: Selenza - Inwestycja Archicomu, Park Klecińsk IP: 78.9.7.* 24.02.14, 08:57 Szanowny Panie/Pani z Archicomu. Proszę poinformować swój Zarząd, że lepiej oferować taniej mieszkania na rynku (bardziej konkurencyjny projekt do konkurencyjnych), niż z własnego pracownika robić idiotę, czyt. z własnej firmy, czyt. z siebie. Jak zapewne Pan/Pani wie, Krzyki, czyt. Klecina, to jedna z lokalizacji, gdzie jest najwięcej ofert z nowymi mieszkaniami, zatem trzeba było nie kupować tej działki, skoro nabrzmiałymi cenami i idiotycznymi wpisami, chce Pan/Pani pozyskać potencjalnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złośliwy 3 Re: Selenza - Inwestycja Archicomu, Park Klecińsk IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 20:13 byłem, zobaczyłem i ... odpuściłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukującyrobert Re: Selenza - Inwestycja Archicomu, Park Klecińsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 18:04 na razie o tam nie ma co oglądać i z taką ceną to mogą pomarzyć o sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
82qwerty Re: Selenza - Inwestycja Archicomu, Park Klecińsk 06.07.14, 21:26 nie rozumiem troche ataku kolegi z wyzszych postów. Po co w takim razie powstał ten dział na forum jak nie po to, zeby pogaadc o inwestycjach? Odpowiedz Link Zgłoś