aspinia 19.08.14, 17:54 www.mieszkania.wrobud.pl/oferta.html co sadziecie o cenie, lokalizacji, deweloperze itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colina9 Re: nowy etap Gaj Wrobud 28.05.15, 09:18 Osobiście kontaktu z firmą Wrobud nie miałam jednak moja koleżanka z mężem kupili u nich mieszkanie kilka lat temu. Byli mega ostrożni gdyż już raz się nabrali na nieuczciwego dewelopera i przez to troche popłynęli finansowo. Konsultowali się nawet z prawnikiem i radzili rzeszy specjalistów. Podobno umowa OK została podpisana sprawnie wszystko poszło w miarę gładko. Od kilku lat cieszą się swoim mieszkankiem i nigdy żadnych większych problemów z nim nie mieli, mówią że mieli jakieś usterki, ale zawsze zgłaszają i w miare możliwości wszystko jest usuwane. Sama im czasem zazdroszczę bo u mnie to pożal się boże administracja i niczego nie można się doprosić. Także Wrobud raczej polecają Odpowiedz Link Zgłoś
fynth Re: nowy etap Gaj Wrobud 16.06.15, 13:29 Mieszkam od roku w budynku Wrobudu i na razie żadnych wad wychodzących po czasie nie widać, na jakość wykończenia nie narzekam. Do samego dewelopera nie mam żadnych zastrzeżeń, a na samym osiedlu miło i spokojnie, dobrze się tu mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aspinia Re: nowy etap Gaj Wrobud 16.06.15, 18:35 a jak z parkowaniem bo nowa inwestycja jest bez garazu podziemnego Odpowiedz Link Zgłoś
maxima_meble Re: nowy etap Gaj Wrobud 16.06.15, 20:37 Przy zakupie nowego mieszkania zapraszam do kontaktu www.maxima-meble.pl 512149444 współpracujemy z wieloma deweloperami. Wykonujemy meble na zamówienie kuchnie szafy i wiele innych na państwa zamówienie otrzymacie 20 % RABATU. - Pomiar - Projekt - Wycena - Bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
flysky75 Re: nowy etap Gaj Wrobud 27.07.15, 10:15 Co do jakości wykonania to z pewnością lepiej niż u innych deweloperów, u których oglądałem mieszkania. Nikt nie jest idealny więc jakieś usterki były ale Wrobud wykazał się zaangażowaniem w temat. Wszystko fachowo naprawione. Nie mam się do czego przyczepić więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kukula49 Re: nowy etap Gaj Wrobud 17.08.15, 11:26 Ktoś mi poradził, żebym szukając mieszkania poszedł na targi mieszkaniowe do hali. Tam są wszyscy sensowni deweloperzy naraz w jednym miejscu. Osiedle cichy gaj od razu wpadło mi w oko. Poźniej sprawdzilem samego dewelopera i ostatecznie podjąłem decyzję o zakupie od Wrobudu. Własna chata. Świetne uczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
activeagrestowa Re: nowy etap Gaj Wrobud 08.12.15, 20:31 Wy naprawde placice 410tysiecy za 66m2 w zwyklym blokowisku? 2 watki nizej macie szeregowke z 3 miejscami parkingowymi i kupa miejsca do zycia za niewiele wiecej. Praktycznie nie realne by sasiad wam halasowal tak bardzo jak moze w takim blokowisku. Masakra :) Odpowiedz Link Zgłoś
polawola Re: nowy etap Gaj Wrobud 29.03.16, 16:14 ja znam firmę i polecam :) kontakt bardzo miły :) Polecam jednak odwiedzenie targów nieruchomości w hali Orbita już 9 i 10 kwietnia, tam znajdziecie całą masę atrakcyjnych inwestycji mieszkaniowych :) targi-naswoim.pl/wroclaw/ Odpowiedz Link Zgłoś
sagita08 Re: nowy etap Gaj Wrobud 17.06.16, 22:42 Witam, mieszkanie wybudowane przez Wrobud zakupiłam kilka lat temu i niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii temu deweloperowi. Właściwie od początku zmagamy się z licznymi usterkami, zarówno w naszym mieszkaniu, jak i w budynku. Właściwie mogłabym napisać tu esej na temat wad naszego budynku. Krótko powiem również, że współpraca w kwestii napraw, czy usuwania wad pozostawia wiele do życzenia. W lawinie tych dobrych opinii, zapewne moja gdzieś zginie, jednak w celu potwierdzenia mojej opinii zapraszam zainteresowanych na Zielone Wzgórze etap 3 i również 2, wystarczy jedynie zejść na poziom -1 i samemu ocenić stan przenikania wilgoci do budynku (nie wspomniałam, że to nasz największy problem). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gerald12 Re: nowy etap Gaj Wrobud 19.07.16, 12:44 Bardzo polecam dewelopera Wrobud świetnie dbają o klienta. Po zapoznaniu się z innymi propozycjami deweloperskimi nie mieliśmy już wątpliwości. Pełny profesjonalizm i szybkie załatwienie spraw. Mamy teraz piękne mieszkanie i czujemy się świetnie! Serdecznie polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
saasdasdasdasda Re: nowy etap Gaj Wrobud 31.08.16, 10:29 Zapraszam na forum mieszkańców osiedla www.cichygaj.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
saasdasdasdasda Re: nowy etap Gaj Wrobud 31.08.16, 10:30 Zapraszam na forum mieszkańców www.cichygaj.fora.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
robson_75 Re: nowy etap Gaj Wrobud 08.09.16, 17:08 Zastanawiałem się nad tą opcją i ogólnie jest spoko tylko jak dla mnie za duże blokowisko. Zastanawiam się teraz nad 7d development. Nieduży blok i tanie mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś