Dodaj do ulubionych

Internet na KOZANOWIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:18
Właśnie wprowadzam się na Kozanów, dokładnie na ulicę Dokerską. W jaki sposób
można tam najłatwiej i najtaniej podpiąć się do netu? Jest jakaś lokalna sieć?
Może drogą radiową?
Czekam na jakieś wskazówki.
Obserwuj wątek
    • delfina25 Re: Internet na KOZANOWIE 29.09.04, 08:58
      ja tesh szukam providerow.polecono mi www.kom-net.pl i www.semitech.pl,podobno
      dzialaja na kozanowie
      • Gość: farah Re: Internet na KOZANOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:33
        O żesz, strona semitech w ogóle nie chce się zalogować...
        • Gość: nieznajomy Internet na KOZANOWIE IP: *.e-wroc.com 29.09.04, 15:22
          hej ja rowniez mieszkam na kozanowie, siec mam w firmie Telekam, niby czesc
          narzeka ale ja jestes zadowolony. ena: 50zł.
          Oto adres sieci: www.e-wroc.com/, masz tam telefony i mozesz sie
          dowiedziec co i jak, odezwij sie jak czegos sie dowiesz, pozdrawiam...
    • almac Re: Internet na KOZANOWIE 03.10.04, 13:26
      Gość portalu: farah napisał(a):

> Właśnie wprowadzam się na Kozanów, dokładnie na ulicę Dokerską. W jaki sposób
      > można tam najłatwiej i najtaniej podpiąć się do netu? Jest jakaś lokalna sieć?
      > Może drogą radiową?
      > Czekam na jakieś wskazówki.

www.e-wroc.com/
      www.tvk.wroc.pl/
      www.e-wro.pl/?lang=pol&str=zasieg - w planach
    • Gość: kozanofile Re: Internet na KOZANOWIE IP: *.e-wroc.com 09.10.04, 22:30
      My też mamy w telekamie i bardzo polecamy; wogóle nie narzekamy bo działa bez
      zarzutu
    • Gość: Aga Re: Internet na KOZANOWIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 13:16
      mieszkam na kozanowie od roku, i to na Dokerskiej. Internet mamy na 3 komputery
      w domu założone przez TVK z ulicy Kozanowskiej bodajże. Najcieżej jest założyc-
      rok temu to był koszt ok 400zł nie wiem jak jest teraz. Za to abonament za 3
      komputery już razem to 85zł wiec wychodzi po niecałę 30zł od osoby. Jest to
      łącze stałe oczywiscie i całkiem niezłe- np do ściągania filmów i muzyczki:-))
      • Gość: farah Re: Internet na KOZANOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:58
        Mamy podobną sytuację, też opłaty miałyby byc dzielone na trzy komputery.
        Problem pojawia się przy opłacie za instalację.
        Wtedy na placu boju zostaje jedna osoba...
        Dodam, ze jest to mieszkanie wynajmowane i właściciel nie zdecyduje się na
        pokrycie kosztów instalacji z własnej kieszeni.
        Ot, życie..
        • Gość: Aga Re: Internet na KOZANOWIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 14:40
          No my też wynajmujemy i wlasciciel nic nie pokrywal... Kazda z nas sie składała-
          trudno sie mowi. Albo sie chce internet albo nie:((( chcoaiz ta kwota to sporo
          i ciezko wysuplac tyle kasy:(
      • almac Re: Internet na KOZANOWIE 17.10.04, 18:36
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> mieszkam na kozanowie od roku, i to na Dokerskiej. Internet mamy na 3
        komputery
        >
        > w domu założone przez TVK z ulicy Kozanowskiej bodajże

Z Kolistej

. Najcieżej jest założyc-
        >
        > rok temu to był koszt ok 400zł nie wiem jak jest teraz. Za to abonament za 3
        > komputery już razem to 85zł wiec wychodzi po niecałę 30zł od osoby. Jest to
        > łącze stałe oczywiscie i całkiem niezłe- np do ściągania filmów i muzyczki:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka