Dodaj do ulubionych

Księcia Witolda 43 Wrocław

19.03.17, 11:35
Witam
W ubiegłym roku kupiliśmy w tym obiekcie mieszkanie. Podczas niedawnej wizyty z ogromnym rozczarowaniem poznaliśmy niegodziwe i nieuczciwe praktyki tego inwestora! Jednym z powodów podjęcia przez nas decyzji o zakupie był wspólny taras na ostatnim piętrze. Reklamowany we wszystkich materiałach marketingowych, sprzedażowych łącznie z projektem budowlanym jako element wyjątkowy z piękną szklaną, ażurową balustradą. Niestety to co nas przekonało, okazuje się sztuczką dewelopera...Po co sprzedawać coś co się obiecuje jak można wcisnąć tani i badziewiasty zamiennik...? Klienci kupili, zapłacili to można kombinować...Zamiast szklanej balustrady mamy teraz ordynarną kratownicę, która nie jest ani ażurowa, ani estetyczna co najwyżej znacznie tańsza!!! Mamy jednak przepisy i prawo a w związku z tym zapraszam wszystkich nabywców, którzy nie akceptują takich praktyk o kontakt mailowy. Wychodzę z założenia, że słowa trzeba dotrzymywać i jeśli obiecuje się jedno to nie można bez konsultacji z drugą stroną dokonywać zmian i oferować coś zupełnie innego!!! Mam nadzieję, że wielu z Państwa podzieli moją opinię

z poważaniem
Adam Gilowski

adamoss1201@gmail.com
Obserwuj wątek
    • th43dk Re: Księcia Witolda 43 Wrocław 20.03.17, 19:43
      Słabe to... cwaniactwo i naciągactwo!!.. dobrze wiedzieć, ze jest nas więcej, będzie łatwiej wyegzekwować standard zgodny z projektem. Zresztą nie brakuje instytucji i organów, które są pomocne i skuteczne. Wysłałem Panu prywatną wiadomość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka