Gość: Roberto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 11:30 Dlaczego we Wrocławiu nie ma Aquaparku? Może władze miasta sądzą, że "piękna" fontanna wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Turysta Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 18:18 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Dlaczego we Wrocławiu nie ma Aquaparku? Może władze miasta sądzą, że "piękna" > fontanna wystarczy? Roberto, czy musisz wkurzać ludzi takimi tematami? Sam fakt braku aquaparku jest już sam w sobie wystarczająco wkurzający! Ma go Leszno, mają Polkowice, ma go nawet Bielawa!!, a my co? Żenada!! Krew mnie zalewa! Pozdrowienia. Turysta Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: AQUAPARK we Wrocławiu 01.09.01, 01:03 Roberto z Dialogu, czy mógłbyś używać innego nicka niż mój ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 15:56 roberto65 napisał(a): > Roberto z Dialogu, czy mógłbyś używać innego nicka niż mój ? A już myślałam, że prowadzisz dialog sam ze sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.01, 22:54 Stary nie badz smieszny jaki to twoj nick, jestes zabawny, albo zalosny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Rozmawiamy o Aquaparku, czy o nickach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 22:40 Zdecydujcie się! Pozdro. Turysta Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Rozmawiamy o Aquaparku, czy o nickach? 08.09.01, 00:58 Gość portalu: Turysta napisał(a): > Zdecydujcie się! Pozdro. Turysta O Aquaparku, ale gość używa mojego nicka... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: AQUAPARK we Wrocławiu 08.09.01, 01:00 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Stary nie badz smieszny jaki to twoj nick, jestes zabawny, albo zalosny! O ile pamięc mnie nie myli, to ja zaczęłem tu używać tego nicka, a nie mogłem go zarezerrwować, przy logowaniu się i zakłądaniu konta na portalu GD, bo taki nick zarezerwował sobie już jakiś Roberto z Warszawy!! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik 12 Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 19:19 w1999 pan zdrojewski sprzedał teren po byłej cukrowni klecina po 20 latach czekania sprzedał go pod budowe akwaparku firmie x z zobowiązaniem że zbuduje ona akfapark do 2002 roku jako że mieszkaM BLISKO CUKROWNI DOKŁADNIE 200 METRÓW OTWARCIE MOGE POWIEDZIEĆ ZE PRZ OKRES 3LAT PRUCZ zburzenia komina i wyśiedlenia 30 RODZIN Z TEGO TERENU NIE ZMIENIŁO SIĄ NIC A PARE MIĘSIĘCY TEMU FIRMA SPRZEDAŁA TEREN INNEMU PRZEDSIEBIORCY TYM SAMYM NIE WYWIĄZUJĄC SIĘ Z UMOWY SORRY ZA GRAMATYKE ALE MAM DOPIERO 12 LAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik 12 Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 19:19 w1999 pan zdrojewski sprzedał teren po byłej cukrowni klecina po 20 latach czekania sprzedał go pod budowe akwaparku firmie x z zobowiązaniem że zbuduje ona akfapark do 2002 roku jako że mieszkaM BLISKO CUKROWNI DOKŁADNIE 200 METRÓW OTWARCIE MOGE POWIEDZIEĆ ZE PRZ OKRES 3LAT PRUCZ zburzenia komina i wyśiedlenia 30 RODZIN Z TEGO TERENU NIE ZMIENIŁO SIĄ NIC A PARE MIĘSIĘCY TEMU FIRMA SPRZEDAŁA TEREN INNEMU PRZEDSIEBIORCY TYM SAMYM NIE WYWIĄZUJĄC SIĘ Z UMOWY SORRY ZA GRAMATYKE ALE MAM DOPIERO 12 LAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 12:06 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Dlaczego we Wrocławiu nie ma Aquaparku? Może władze miasta sądzą, że "piękna" > fontanna wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś