Dodaj do ulubionych

AQUAPARK we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 11:30
Dlaczego we Wrocławiu nie ma Aquaparku? Może władze miasta sądzą, że "piękna"
fontanna wystarczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Turysta Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 18:18
      Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Dlaczego we Wrocławiu nie ma Aquaparku? Może władze miasta sądzą, że "piękna"
      > fontanna wystarczy?

Roberto, czy musisz wkurzać ludzi takimi tematami? Sam fakt braku aquaparku jest
      już sam w sobie wystarczająco wkurzający! Ma go Leszno, mają Polkowice, ma go
      nawet Bielawa!!, a my co? Żenada!! Krew mnie zalewa!
      Pozdrowienia. Turysta

• roberto65 Re: AQUAPARK we Wrocławiu 01.09.01, 01:03
      Roberto z Dialogu, czy mógłbyś używać innego nicka niż mój ?
      • Gość: MKK Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 15:56
        roberto65 napisał(a):

> Roberto z Dialogu, czy mógłbyś używać innego nicka niż mój ?

A już myślałam, że prowadzisz dialog sam ze sobą
        :)
      • Gość: Roberto Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.01, 22:54
        Stary nie badz smieszny jaki to twoj nick, jestes zabawny, albo zalosny!!!
        • Gość: Turysta Rozmawiamy o Aquaparku, czy o nickach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 22:40
          Zdecydujcie się! Pozdro. Turysta
          • roberto65 Re: Rozmawiamy o Aquaparku, czy o nickach? 08.09.01, 00:58
            Gość portalu: Turysta napisał(a):

> Zdecydujcie się! Pozdro. Turysta

O Aquaparku, ale gość używa mojego nicka...
            Pozdro !
        • roberto65 Re: AQUAPARK we Wrocławiu 08.09.01, 01:00

> Stary nie badz smieszny jaki to twoj nick, jestes zabawny, albo zalosny!

O ile pamięc mnie nie myli, to ja zaczęłem tu używać tego nicka, a nie mogłem go
          zarezerrwować, przy logowaniu się i zakłądaniu konta na portalu GD, bo taki nick
          zarezerwował sobie już jakiś Roberto z Warszawy!!

Pozdrawiam !

• Gość: guzik 12 Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 19:19
      w1999 pan zdrojewski sprzedał teren po byłej cukrowni klecina po 20 latach
      czekania sprzedał go pod budowe akwaparku firmie x z zobowiązaniem że zbuduje
      ona akfapark do 2002 roku jako że mieszkaM BLISKO CUKROWNI DOKŁADNIE 200 METRÓW
      OTWARCIE MOGE POWIEDZIEĆ ZE PRZ OKRES 3LAT PRUCZ zburzenia komina i wyśiedlenia
      30 RODZIN Z TEGO TERENU NIE ZMIENIŁO SIĄ NIC A PARE MIĘSIĘCY TEMU FIRMA
      SPRZEDAŁA TEREN INNEMU PRZEDSIEBIORCY TYM SAMYM NIE WYWIĄZUJĄC SIĘ Z UMOWY
      SORRY ZA GRAMATYKE ALE MAM DOPIERO 12 LAT
    • Gość: guzik 12 Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 19:19
      w1999 pan zdrojewski sprzedał teren po byłej cukrowni klecina po 20 latach
      czekania sprzedał go pod budowe akwaparku firmie x z zobowiązaniem że zbuduje
      ona akfapark do 2002 roku jako że mieszkaM BLISKO CUKROWNI DOKŁADNIE 200 METRÓW
      OTWARCIE MOGE POWIEDZIEĆ ZE PRZ OKRES 3LAT PRUCZ zburzenia komina i wyśiedlenia
      30 RODZIN Z TEGO TERENU NIE ZMIENIŁO SIĄ NIC A PARE MIĘSIĘCY TEMU FIRMA
      SPRZEDAŁA TEREN INNEMU PRZEDSIEBIORCY TYM SAMYM NIE WYWIĄZUJĄC SIĘ Z UMOWY
      SORRY ZA GRAMATYKE ALE MAM DOPIERO 12 LAT
    • Gość: arni Re: AQUAPARK we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 12:06

> Dlaczego we Wrocławiu nie ma Aquaparku? Może władze miasta sądzą, że "piękna"
      > fontanna wystarczy?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka