jado11 27.11.04, 21:11 Chcę kupić mieszkanie od SM Stoczniowiec na Maślicach przy Królewieckiej. Ktoś coś może wie o tej spółdzielni i tej inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: SM Stoczniowiec IP: *.probit.org / *.probit.wroc.pl 29.11.04, 09:40 Wiem tylko tyle (z własnych obserwacji), że nie idzie im robota zbyt szybko, ja kupiłam w Energopremie obok i prace idą kilka razy szybciej - a może by tak tam - bedziemy sąsiadami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jado11 Re: SM Stoczniowiec 29.11.04, 22:25 Nie jest z nimi tak źle. Oddanie budynku przewidziane na III/IV kwartał 2005, a mówią, że może nawet być na koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Re: SM Stoczniowiec IP: *.magma-net.pl 30.11.04, 21:02 O SM Stoczniowiec niewiele moge napisac. Kiedys myslałem o kupnie w SM Maslice obok i byłem tylko na klatce schodowej budynku SM Stoczniowiec - zrobiła korzystne wrazenie. Natomiast co mnie mnie zniechęciło do lokalizacji to planowana budowa obwodnicy autostradowej w poblizu (Rędzińska). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś