Gość: tropi IP: 217.153.88.* 03.01.05, 09:14 witam, czy znacie zaufanego, solidnego i oczywiscie taniego fachowca, ktory podjal by sie instalacji kilku drzwi... dziekuje za pomoc. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 11:16 jedno co tylko moge poradzic to zeby nie brac firmowych fachowcow z PORTY - maja takie dziwne wytyczne ktore kaza im zostawiac szpare miedzy drzwiami a oscieznica ktora potem silikonuja ( i to niekoniecznie silikonem dopasowanym kolorystycznie do wybarwienia drzwi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topi Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 217.153.88.* 03.01.05, 16:17 no wlasnie.. i do tego sa drodzy.. sprawdzalem. Chca od 120 - 160 zl za instalacje pojedynczych drzwi (regulowana oscieznica). To troche drogo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:41 znam ludzi, którzy biorą 90 zł. za skrzydło - u mnie wszystko działa /już prawie rok/, a lubię sobie trzasnąć "niechcący" drzwiami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropi Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 217.153.88.* 13.01.05, 07:58 Przekazuje swoje doświadczenie w tym temacie innym. Może się to przyda. Otóż rozglądałem się za usługą instalacji drzwi przez firmy, które się ogłaszają. Ceny są naprawdę RÓŻNE !!! i w większości przesadzone, i to sporo. 1) www.drzwi.pl - chcą ~250 PLN za jedne drzwi !!! ZGROZA. 2) inni autoryzowani przez PORTA instalatorzy mają ceny: ~130 - 170 PLN/szt. tez ZGROZA !! Optymalną cenę znalazłem przez sklep sprzedający PORTY, gdzie polecono mi Pana który jako tzw. "fuchę" zaoferował się za ok.100PLN/szt (pewnie jeszcze byśmy się dogadali). Ja ostatecznie zapłaciłem 40PLN/szt. fachowcowi który pracuje u developera i na co dzień instaluje drzwi. Jaki wniosek ? troche poszukać, bo z reguły poważnie nas OKRADAJĄ, gdzie się da. Wiem, że to nie nowina, ale chciałem się podzielić z Wami informacja jak bardzo można zaoszczędzić.. no i jakie są relacje cenowe przy w takim przypadku j.w. Pozdrawiam, tropi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:29 Hej to może podasz namiary na tego pana od fuchy za 40 zł? Też szukam kogoś do wstawiania drzwi PORTA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropi Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 217.153.88.* 13.01.05, 16:47 mail prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:53 Hej, Też jestem zainteresowany namiarami na tego fachowca od drzwi. Z góry dzięki. Mail: bar_kod@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.adm.uni.wroc.pl 14.01.05, 09:50 Proszę j.w.wrc@wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 80.50.30.* 16.03.05, 09:01 Polecam autryzowanego instalatora Porty pan Żygadło 605208513. Montowali mi wczoraj 6 drzwi. Zrobili to szybko i solidnie w dobrej cenie. Dodatkowo mam podbitą gwarncje na drzwi 3 lata i na montaż. Odpowiedz Link Zgłoś