Dodaj do ulubionych

Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec

IP: 217.153.88.* 03.01.05, 09:14
witam,
czy znacie zaufanego, solidnego i oczywiscie taniego fachowca, ktory podjal
by sie instalacji kilku drzwi...

dziekuje za pomoc.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.05, 11:16
      jedno co tylko moge poradzic to zeby nie brac firmowych fachowcow z PORTY -
      maja takie dziwne wytyczne ktore kaza im zostawiac szpare miedzy drzwiami a
      oscieznica ktora potem silikonuja ( i to niekoniecznie silikonem dopasowanym
      kolorystycznie do wybarwienia drzwi).
      • Gość: topi Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 217.153.88.* 03.01.05, 16:17
        no wlasnie.. i do tego sa drodzy.. sprawdzalem. Chca od 120 - 160 zl za
        instalacje pojedynczych drzwi (regulowana oscieznica).
        To troche drogo !!
    • Gość: nn Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:41
      znam ludzi, którzy biorą 90 zł. za skrzydło - u mnie wszystko działa /już
      prawie rok/, a lubię sobie trzasnąć "niechcący" drzwiami...
    • Gość: tropi Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 217.153.88.* 13.01.05, 07:58
      Przekazuje swoje doświadczenie w tym temacie innym. Może się to przyda.

Otóż rozglądałem się za usługą instalacji drzwi przez firmy, które się
      ogłaszają. Ceny są naprawdę RÓŻNE !!! i w większości przesadzone, i to sporo.
      1) www.drzwi.pl - chcą ~250 PLN za jedne drzwi !!! ZGROZA.
      2) inni autoryzowani przez PORTA instalatorzy mają ceny: ~130 - 170 PLN/szt.
      tez ZGROZA !!

Optymalną cenę znalazłem przez sklep sprzedający PORTY, gdzie polecono mi Pana
      który jako tzw. "fuchę" zaoferował się za ok.100PLN/szt (pewnie jeszcze byśmy
      się dogadali).

Ja ostatecznie zapłaciłem 40PLN/szt. fachowcowi który pracuje u developera i na
      co dzień instaluje drzwi.

Jaki wniosek ? troche poszukać, bo z reguły poważnie nas OKRADAJĄ, gdzie się
      da. Wiem, że to nie nowina, ale chciałem się podzielić z Wami informacja jak
      bardzo można zaoszczędzić.. no i jakie są relacje cenowe przy w takim przypadku
      j.w.

Pozdrawiam,
      tropi
    • Gość: Róża Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:29
      Hej to może podasz namiary na tego pana od fuchy za 40 zł? Też szukam kogoś do
      wstawiania drzwi PORTA :)
      • Gość: tropi Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 217.153.88.* 13.01.05, 16:47
        mail prosze.
        • Gość: Grzegorz Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:53
          Hej,
          Też jestem zainteresowany namiarami na tego fachowca od drzwi. Z góry dzięki.
          Mail: bar_kod@poczta.onet.pl
    • Gość: Róża Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: *.adm.uni.wroc.pl 14.01.05, 09:50
      Proszę
      j.w.wrc@wp.pl :)
    • Gość: gość Re: Instalacja drzwi PORTA - potrzebny fachowiec IP: 80.50.30.* 16.03.05, 09:01
      Polecam autryzowanego instalatora Porty pan Żygadło 605208513. Montowali mi
      wczoraj 6 drzwi. Zrobili to szybko i solidnie w dobrej cenie. Dodatkowo mam
      podbitą gwarncje na drzwi 3 lata i na montaż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka