Gość: amos IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 14:08 Moze ktoś wie, czy na Psim Polu w okolicach Kiełczowskiej, Litewskiej jest jakis dostawca usług internetowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vea Re: Kiełczowska - internet IP: 80.51.98.* 15.02.05, 15:41 Tak www.finemedia.pl zobacz oni chyba tam siegaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 16:11 Dzieki za info. Na ich stronie nic nie ma o zasiegu, wiec wyslalem maila z pytaniem o zasieg. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 08:29 Dzięki - już do nich dotarłem. Trochę drogo chcą za instalację. A możesz coś powiedzieć o jakości ich usług? Będę bardzo wdzięczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc-alfa Re: Kiełczowska - internet IP: *.am.wroc.pl 23.02.05, 21:30 Ja Ci nieco powiem o jakości.. od poczatku chodził wolno a w miarę przyłaczania kolejnych klientów jeszcze zwolnił... W godzinach miedzy 18- 24- ta nie masz w zasadzie szans na otworzenie strony. Przecietnie 2-3 x w tygodniu wogole nie chodzi po kilka godzin.. najczęściej okazuje sie to wtedy, gdy pilnie potrzebujesz.. Ale zycze powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 09:05 No tak - tak myślałem. Przeważnie tak jest z tymi osiedlowymi sieciami - na początku obiecują, że pasmo bedzie taaaakie duże i internet będzie chodził wspaniale, a pożniej się okazuję, że to nie takie proste jak się ma marne łącze. Ale widzę, że mimo godzin wieczornych Tobie się udało połączyć z internetem... czyli może nie jest tak źle, a na podłączeniu kolejnego abonenta do wspolnego źródełka wcale Ci nie na rękę ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartie Re: Kiełczowska - internet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.05, 01:53 oprocz media4 jest tez dialog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amos Re: Kiełczowska - internet IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.05, 09:03 TP SA tez jest, ale mi chodzilo raczej o sieci osiedlowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: Kiełczowska - internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:39 a czy tam przypadkiem nie działa skorpion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: Kiełczowska - internet IP: *.os.kn.pl 27.04.05, 14:38 zaletą osiedlowej sieci jest mozliwosc wymiany plikoów (hub DC++ ) wiec warto podlączyc sie chocby z tego powodu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś