ron5 07.05.05, 06:47 Jakie macie doswiadczenia z tym developerem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mucha2 Re: Inkom-developer 26.07.05, 15:49 Dobre do momentu podpisania umowy i wpłacenia kasy. Potem niestety zaczęło wychodzić "szydło z worka". Każdy developer ma coś na sumieniu, ale ten cwaniactwem bije wszystkich na łeb. Zanim kupisz cokolwiek u nich radzę porozmawiać z ich klientami (kilku z kazdej nieruchomości, żebyś mógł wyciagnąć własne wnioski). Niestety nie spodziewam się pozytwynych Twoich wniosków. Daj znać na forum co wywnioskowałeś po przeprowadzonych wizytach i rozmowach. Odpowiedz Link Zgłoś
steras Re: Inkom-developer 30.07.05, 15:39 Każdy próbuje coś załatwić i przeciągnąć korzyść na swoją stronę, to zupełnie normalne.Nie bronię INKOMU, każdy ma swoje wady.Pamiętacie to?? "niech rzuci kamień pierwszy ten który jest bez grzechu" Z każdą firmą deweloperską trzeba umieć rozmawawiać i nie brać się za kupowanie mieszkania czy domu bez znajomości choćby odrobiny przepisów prawa.W świetle innych takich firm, INKOM wypada wg mnie nieźle, może nie buduje wielkich osiedli full wypas,ale ludzie którzy kupili od nich mieszkania, mieszkają w nich i nie boją się że zostaną wyrzuceni czy coś tam jescze innego. Teoretycznie każdego można zrobić w konia i gdyby jakaś firma chciałą bezwzględnie realizować zapisy umów, które podpisują czasami ludzie, to nie wiem co bo było dalej.A ludzie, jak to ludzie, czepiają się, że nie mają koszone codziennie, że sprzątaczka zostawia pajęczyny, że miał być wielki taras a nie ma, że głośno w domu, że 100 różnych ale....Ja nie kupiłbym mieszkania u dewelopera tylko dlatego, że zbieram kasę żeby wybudować dom, normalny wolnostojący dom.Jestem budowlańcem i umiem sam wszystko załatwić. Po drugie wiem, że nigdy nie da się deweloperowi wszystkim dogodzić, nigdy. Czasami ludzie dzwonią po to żeby się wypłakać na słuchawce, wyżyć się na kimś. A czy są ludzie, których deweloperzy oszukali na prawdziwą kasę?? nie na jakieś durne odsetki,kary, czy tam, że czegoś nie było w standardzie, tylko na prawdziwą kasę???Może jeden na 1000 osób...Osobiście uważam, że bardziej naciągają mechanicy samochodowi niż deweloperzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Inkom-developer IP: 195.205.73.* 30.08.05, 08:40 czlowieku zastanow sie co piszesz skoro kradnie jeden to drugiemu tez mam dac na to przyzwolenie kupowales cos od nich? jesli tak to napisz jak nie to sie nie wymadrzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Inkom-developer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 01:30 Witam, bylem klientem inkomu i powiem tak: tragedii u nich nie ma, ale znam z opowiadan znajomych developerów, którzy mają lepsze podejście do klienta niz inkom. Moim zdaniem nalezy zawsze pamietac kto jest wykonawca inwestycji, bo to oni prowadza cale prace budowlane a nie developer, ktory jest tak naprawde posrednikiem(inwestorem),lepszym lub gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Inkom-developer IP: *.eranet.pl 04.09.05, 10:49 Przeszukaj archiwum (od poczatku roku bylo kilka watkow). Znajomi mieszkaja na Skarbowcow. Generalnie tragedia Odpowiedz Link Zgłoś