Gość: ... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.05.05, 12:06 jw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.05.05, 20:10 ja też ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.deitermann.pl / *.deitermann.pl 10.05.05, 07:19 i ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 12.05.05, 16:44 Ja jestem z Różanki :) I mam 14 letnią siostrzenicę na Różance - 7797318 jej gg :)) A jakie ulice macie? :D Ona jest z Chorwackiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.deitermann.pl / *.deitermann.pl 16.05.05, 07:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.deitermann.pl / *.deitermann.pl 16.05.05, 07:51 Ja mieszkałem 1/4 wieku na Chorwackiej a teraz przprowadziłęm się (właściwie to przespaderowałem;) na Obornicką (ten nowy budynek) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 01.08.05, 16:44 Ja mieszkam na Chrowackiej, a ten nowy budynek widzę z okna, tylko nie wiem o który chodzi - ten taki kolorowy, czy ten z niebieskimi balkonami? W tym pierwszym ja miałam mieszkać, ale mama znalazła mieszkanie w bloku obok naszego, a w tym drugim mieszka moja koleżanka i kuzyn =) 7797318 jakby co gg. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczurka14 Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 01.08.05, 16:48 Pragnę powiedzieć, że post który widnieje nad tym, podpisany nickiem "ibulka", nie jest mojego autorstwa. Moja siostrzenica pomyliła okienka internetu i zamiast na swoim zalogowanym napisała posta na moim =) Jej login to jaszczurka14. Przepraszamy za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
verucca Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 02.08.05, 11:47 planuję kupić mieszkanie na Różance na praterze. Czy ta dzielnica jest bezpieczna? Pozdrowienia dla wszystkich mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Różanka rulezzz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.08.05, 21:58 no baa.... goraco polecam to osiedle! jest spokojne, przytulne... jak zadne inne! Odpowiedz Link Zgłoś