Dodaj do ulubionych

Jest może ktoś z RÓŻANKI??

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.05.05, 12:06
jw
Obserwuj wątek
    • Gość: wk Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: 195.20.110.* 09.05.05, 12:41
      ja

wk
      • Gość: ak Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.05.05, 20:10
        ja też ;))
        • Gość: Analityk Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.deitermann.pl / *.deitermann.pl 10.05.05, 07:19
          i ja ;)

• ibulka Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 12.05.05, 16:44
            Ja jestem z Różanki :) I mam 14 letnią siostrzenicę na Różance - 7797318 jej
            gg :)) A jakie ulice macie? :D Ona jest z Chorwackiej ;)
            • Gość: Analityk Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.deitermann.pl / *.deitermann.pl 16.05.05, 07:50
              • Gość: Analityk Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? IP: *.deitermann.pl / *.deitermann.pl 16.05.05, 07:51
                Ja mieszkałem 1/4 wieku na Chorwackiej a teraz przprowadziłęm się (właściwie to
                przespaderowałem;) na Obornicką (ten nowy budynek) ;)
                • ibulka Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 01.08.05, 16:44
                  Ja mieszkam na Chrowackiej, a ten nowy budynek widzę z okna, tylko nie wiem o
                  który chodzi - ten taki kolorowy, czy ten z niebieskimi balkonami? W tym
                  pierwszym ja miałam mieszkać, ale mama znalazła mieszkanie w bloku obok
                  naszego, a w tym drugim mieszka moja koleżanka i kuzyn =)
                  7797318 jakby co gg.
                  • jaszczurka14 Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 01.08.05, 16:48
                    Pragnę powiedzieć, że post który widnieje nad tym, podpisany nickiem "ibulka",
                    nie jest mojego autorstwa. Moja siostrzenica pomyliła okienka internetu i
                    zamiast na swoim zalogowanym napisała posta na moim =) Jej login to
                    jaszczurka14. Przepraszamy za błąd.
                  • verucca Re: Jest może ktoś z RÓŻANKI?? 02.08.05, 11:47
                    planuję kupić mieszkanie na Różance na praterze. Czy ta dzielnica jest bezpieczna?
                    Pozdrowienia dla wszystkich mieszkańców
                    • Gość: M Różanka rulezzz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.08.05, 21:58
                      no baa.... goraco polecam to osiedle! jest spokojne, przytulne... jak zadne
                      inne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka