Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:38 Czy ktokolwiek zagląda tutaj z tych rejonów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: Wojnów - Strachocin IP: *.akron.wroc.pl 11.05.05, 17:20 jestem z biskupina ale mam kupuje mieszkanie na os.truskawkowym na wojnowie,szukam przyszłych sasiadów i jak narazie 0!odpowiedzi...a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Wojnów - Strachocin IP: *.wroclaw.mm.pl 11.05.05, 17:58 Hej Marku! Jestem studentką i wynajmuje pokoik na Strachocinie. Nie znam zbytnio nikogo z tych rejonów... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wojnów - Strachocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:11 A aj jestem Marek. Mieszkam tu od zawsze, czyli 19 latek. Mieszkam na samym końcu wojnowa. Z mojego okna widze rosnące osiedle truskawkowe, miło będzie kogokolwiek znać z tamtąd bo ostatnio zauważyłem ze coraz więcej ludzi tu sie sprowadza, a ja coraz mniej znam, smutno sie robi gdy sie człowiek na własnym osiedlu obco czuje. Cieszy mnie ze jednak wojnów nie jest tak zacofanym osiedlem i ze ktokolwiek uzywa tu internetu nei tylko do GG :) Pozdro marek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirka75 Re: Wojnów - Strachocin 07.01.06, 18:39 Moja koleżanka z Biskupina przenosi się na Truskawkowe (Gitarowa) - może się spotkacie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
19gocha73 Re: Wojnów - Strachocin 18.05.05, 16:28 Hej, a ja jestem Gocha i zamierzam kupić co nieco na Os.Truskawkowym :-) Mam nadzieję, że internecik to tam będę miała... Pozdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Wojnów - Strachocin IP: *.akron.wroc.pl 24.05.05, 18:40 czesc gocha!to może bedziesz moją przyszła sąsiadką??? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wojnów - Strachocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 14:38 Tylko Tyle ludzi tu z wojnowa zaglada?:( Odpowiedz Link Zgłoś
r2s Re: Wojnów - Strachocin 19.01.06, 22:07 Hej, rowniez zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na truskawkowym ... Moze wypowie sie ktos kto tu juz mieszka, jak sie mieszka? Jak spisal sie deweloper? Co sadzicie o komunikacji? Czy nie przeszkadza Wam, ze jest tylko jeden autobus? Odpowiedz Link Zgłoś