Dodaj do ulubionych

Do wynajęcia kawalerka

06.07.05, 17:34
Wynajmę kawalerkę w Śródmieściu, 42m2, AGD (pralka i lodówka), 800 zł +
liczniki (gaz i prąd). Jednorazowa, zwrotna kaucja 800 zł.
Kontakt: monika_k@o2.pl, tel. 607 68 54 53
Obserwuj wątek
    • lkc Re: Do wynajęcia kawalerka 08.07.05, 12:25
      Mam pytanko teoretyczne - udało się wynająć przez to forum? Też mam taką
      kawalerkę (czyli jestem konkurencja) ale będę chyba wynajmowała przez agencję,
      bo już mam dość niezdecydowanych bezpośrednich....

• Gość: wynajmująca Re: Do wynajęcia kawalerka IP: *.core.lanet.net.pl 08.07.05, 14:53
        ale przez agencje tez nie przyjdą konkretni wynajmujący -najpierw kazdy chce
        obejrzeć ,porównać i jesli twoja będzie najlepsza to wróca -zaleznie od oczekiwań .
        Pisz dolkładnie co masz i czego oczekujesz a wtedy może oglądający bedą
        bardziej zdecydowani.
        Najlepiej szukac wsród znajomych ale czesto ne przyznajemy sie do tego ze
        wynajmujemy
        • lkc Re: Do wynajęcia kawalerka 11.07.05, 15:38
          Właściwie to piszę bardzo dokładnie, łącznie z inwentarzem co w mieszkaniu jest
          do dyspozycji, ale teraz to chyba jakiś martwy sezon. Jak w czerwcu było po
          kilka telefonów dziennie to teraz w ciągu tygodnia może dwa razy ktoś dzwonił.
          A ze znajomymi to może być różnie, zazwyczaj po akcji wynajmujemy sobie
          mieszkanie znajomość się kończy. Teraz właśnie w takiej sytuacji się znalazłam -
          wynajęłam znajomemu, miał mieszkać przez co najmniej rok, ale nagle rezygnuje
          po miesiącu i wyprowadza się do rodziców... a że w międzyczasie odmówiłam innym
          chętnym to teraz mam puste mieszkanie. Nic tylko siąść i płakać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka