Dodaj do ulubionych

SM Kamieniec

IP: 195.20.110.* 18.08.05, 12:14
Poszukuję opinii na temat spółdzielni SM Kamieniec, która buduje osiedle
parterowych domów jednorodzinnych w Kamieńcu Wrocławskim. Jak spółdzielnia
się wywiązuje z umów? Na co zwracać uwagę w umowie i przy budowie domu?
Jakie są szanse na szybką gazyfikację wsi?

Pozdrawiam
jekosz
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: SM Kamieniec IP: *.media4.pl 01.09.05, 23:48
      podciągam wątek
      • Gość: Lukkas Re: SM Kamieniec IP: 194.146.120.* 15.11.05, 14:15
        NO to ja tez chętnie się czegos dowiem. Dzwoniłemkiedyś do biur anieruchomosci
        z pytaniem, czy maja w ofercie domy stamtąd. Panie powiedziała, że nie
        przyjmuje ofert stamtąd. Nie chciał dokładnie powiedzieć o co chodzi. Rzekomo
        jakś zyła wodna. Powiedział jaeszcze, ze nieprzyjmuje ofert co do których nie
        ma 100% pewnosći. Ale ja dalej nic nie wim. A miejsca się kończą.
        • Gość: wroclawianka Re: SM Kamieniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:07
          podciągam wątek
          • Gość: yo yo Re: SM Kamieniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:31
            zamiast przeciagac watek pojedz sobie lepiej na Kamieniec, pogadaj z
            kierownikiem budowy, popytaj mieszkancow, a pozniej ladnie napisz nam jakie
            wrazenia.
            • Gość: WROCLAWIANKA Re: SM Kamieniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:23
              dla twojej wiadomości byłam tam , wolę się zapytać osób które kupiły niż
              pracownika ,
              • Gość: yo yo Re: SM Kamieniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:34
                jak widzisz mieszkancow najwyrazniej niema na forum, skoro bylas tam, to
                podziel sie swoimi obserwacjami.
                • Gość: wroclawianka3 Re: SM Kamieniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:36
                  jak jesteś taki cwany to sam się podziel
                  • Gość: psss Re: SM Kamieniec IP: *.reja.osiedla.net 24.01.06, 10:15
                    o rany, wygląda na to ze to będzie naprawdę milutkie i sympatyczne osiedle!! :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka