sikoramaku 24.08.05, 14:58 czołem, kupię chyba mieszkanie od ATALa...na Chrzanowskiego - Karłowice...dzielnica fajna bo mieszkałem tam 20 lat...ale...???...no właśnie czy jest jakieś ale ...proszę was o opinie i komentarze dzięki pzdr...maku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edi Re: ATAL Chrzanowskiego ??!! IP: *.bauboden.com, / *.aareon.com 25.08.05, 09:24 witam, ja kupilem tam mieszkanie, co prawda dzielnicy nie znam, ale bardzo mi sie tam spodobalo. Bedzie sliczne, kameralne osiedle. Wokol zielono, blisko centrum. Jedyna rzecz, do ktorej sie moglem przyczepic to strzaly ze szkoly oficerskiej. Akurat jak przed podpisaniem umowy ogladalem okolice to chlopaki strzelali. No ale to w ciagu dnia, i tylko w dni robocze (wiem bo znajomy pracuje w tej szkole). Wiecej "ale" nie znalazlem :) pozdrowienia Edi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtejsza Re: ATAL Chrzanowskiego ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:36 Hej, nie martw sie strzałami! W czasie calej slużby wojskowej żołnierzom przysługuje po 2 naboje takze musiałes akurat trafic na wielki dzień strzelania! Ja juz kupiłam mieszkanie gdzie indziej (wczesniej), a nad chcrzanowskiego tez bym sie zastanawiała bo dzielnice znam i uwielbiam. Życze wszysykiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kku Re: ATAL Chrzanowskiego ??!! IP: *.comarch.pl 31.08.05, 10:04 Miejsce fantastyczne, cala inwestycja wydaje sie bardzo ciekawa ... niestety atal nie ma w swojej ofercie kawalerek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: ATAL Chrzanowskiego ??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:52 Fajnie,że się zdecydowałeś,będziemy sąsiadami,mieszkam w blokach wojskowych.Jedyny mankament tej ulicy ,to brak utwardzonej drogi,ale wraz z osiedlem zrobią i ulicę.Będzie też kawałek do autobusu,ale wynagrodzi Ci to piękna i spokojna okolica.Rozkład autobusów jest fenomenalny,wszędzie prawie dojedziesz!Jak się już zadomowisz,zapraszam na rodzinne wycieczki rowerowe,krajobrazy są prześliczne,możesz się wybrać na wzgórza trzebnickie-polecam!Strzałami ze szkoły się nie martw,naprawdę nie są uciążliwe,a cały dzień masz ciszę.Jest plac zabaw,pospacerować jest gdzie i czworonoga wyprowadzić także.Gratuluję wyboru i witam na Karłowicach-Hera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off the record Re: ATAL Chrzanowskiego ??!! IP: 195.205.44.* 30.11.05, 14:03 będziecie mieć sąsiada. pewnie prędzej niż później: uchwaly.um.wroc.pl/uchwala.aspx?numer=XXX/936/01 chociaż nie wiem dokładnie jak to dalej przebiega Odpowiedz Link Zgłoś