olasc 06.09.02, 12:29 Tyle sie tu mowi o roznych developerach, a czy slyszal ktos cos na temat firmy ATAL, ktora buduje Blekitne Osiedle na Gaju. Bardzo jestem ciekaw czy ktos ma jakies doswiadczenia zwiazane z tym developerem. pzdr. olasc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loza Re: ATAL IP: *.tlsa.pl 07.10.02, 15:43 nie można miec z nimi zadnych doswiadczen bo to jest ich pierwsza inwestycja budowlana, ale bardzo sie staraja zaspokoic klientow, wiem bo jestem ich kontrachentem, w kazdym badz razie sa uczciwymi partnerami w biznesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ATAL IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 19:10 Gość portalu: loza napisał(a): > > kontrachentem, w kazdym badz razie sa uczciwymi partnerami w biznesie KONTRAHENTEM!! Czy to wiarygodne, jeśli ktoś pisze kontrahent przez "ch"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ATAL IP: 195.205.44.* 08.10.02, 11:18 pisze bo tak sie nauczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: ATAL IP: *.wbp.wroc.pl 05.12.02, 10:46 Firma wydaje się dobra, budynki prezentują sie też dość ciekawie. W sobotę organizują Drzwi Otwarte na Osiedlu Błękitnym, myslę, że warto tam pojechać! Doświadczenia z firmą niestety nie mam, też chętnie dowiem się czegoś o deweloperze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ATAL IP: *.filg.uj.edu.pl 11.03.14, 12:33 z wykonczeniem jest problem bo pozniej robia jak oni chca po najmniejszych kosztach nawet wybierajac kolekcje plytek oszczedzaja na kliencie i wpychaja ci te najtansze a o mozaice mozesz zapomniec dadza ci tylko maly fragment tak na odczepnego ze jest !!!!!!!a jak ogladasz katalogi czy gotowe pokazowe lazienki to wszystko ladnie nie ma ograniczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Re: ATAL IP: *.filg.uj.edu.pl 11.03.14, 12:37 to prawda ja tez mialam ten problem z plytkami wybralam standard z taka ozdobna plytka podobala mi sie na katalogu przykladowa lazienka ale dla mnie zaprojektowali tak ze tej ozdobnej plytki to moze 1/4 tego co na katalogach pokazowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Pociecha oba wpisy są z tego samego adresu intrnetowego IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 21:30 czyli filg.uj.edu.pl Mają jeszcze jedną cechę wspólną: są pisane bez żadnego znaku interpunkcyjnego. Wniosek: wpisy wykonała jedna i ta sama osoba (czytaj. mało rozgarnięta osoba) Odpowiedz Link Zgłoś
lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:47 Zapraszamy na stronę www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment raporty, opinie, informację o największych deweloperach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:48 Na stronie www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment opinie, informacje, oraz raporty o deweloperach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: ATAL IP: *.broadband.greenlan.pl 26.10.13, 20:22 troche ten deweloper juz we wroclawiu wybudowal ,Cichy Zaułek ,osiedle domow jednorodzinnych w Wysokiej ja kupiłem mieszkanie jka bydowal 1 inwestycje i naprawde moge polecic bo wsyztsko bylo ok pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:50 Strona www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment publikuje opinie klientów, informacje oraz raporty o największych deweloperach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krz71 Re: ATAL 27.10.13, 01:07 Dobry Deweloper, sprzedaje solidnie wykończone mieszkania na Hubskiej. Myślę, że można śmiało polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:49 Na stronie www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment znajdziecie opinie, informacje oraz raporty o największych deweloperach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ka_75 Re: ATAL 12.05.15, 12:03 Nie dyskutujmy tu, tylko wyjdźmy z domu i chodźmy na targi www.facebook.com/dopoznania/photos/a.310105352338681.94942.287889871226896/1104904272858781/?type=1&theater :) Odpowiedz Link Zgłoś