06.09.02, 12:29
Tyle sie tu mowi o roznych developerach, a czy slyszal ktos cos na temat
firmy ATAL, ktora buduje Blekitne Osiedle na Gaju. Bardzo jestem ciekaw czy
ktos ma jakies doswiadczenia zwiazane z tym developerem.

pzdr. olasc
Obserwuj wątek
    • Gość: loza Re: ATAL IP: *.tlsa.pl 07.10.02, 15:43
      nie można miec z nimi zadnych doswiadczen bo to jest ich pierwsza inwestycja
      budowlana, ale bardzo sie staraja zaspokoic klientow, wiem bo jestem ich
      kontrachentem, w kazdym badz razie sa uczciwymi partnerami w biznesie
      • Gość: ja Re: ATAL IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.02, 19:10
        Gość portalu: loza napisał(a):

>
        > kontrachentem, w kazdym badz razie sa uczciwymi partnerami w biznesie

KONTRAHENTEM!!
        Czy to wiarygodne, jeśli ktoś pisze kontrahent przez "ch"?
        • Gość: mariusz Re: ATAL IP: 195.205.44.* 08.10.02, 11:18
          pisze bo tak sie nauczyl
    • Gość: Zainteresowana Re: ATAL IP: *.wbp.wroc.pl 05.12.02, 10:46
      Firma wydaje się dobra, budynki prezentują sie też dość ciekawie. W sobotę
      organizują Drzwi Otwarte na Osiedlu Błękitnym, myslę, że warto tam pojechać!
      Doświadczenia z firmą niestety nie mam, też chętnie dowiem się czegoś o
      deweloperze. Pozdrawiam
      • Gość: adam Re: ATAL IP: *.filg.uj.edu.pl 11.03.14, 12:33
        z wykonczeniem jest problem bo pozniej robia jak oni chca po najmniejszych kosztach nawet wybierajac kolekcje plytek oszczedzaja na kliencie i wpychaja ci te najtansze a o mozaice mozesz zapomniec dadza ci tylko maly fragment tak na odczepnego ze jest !!!!!!!a jak ogladasz katalogi czy gotowe pokazowe lazienki to wszystko ladnie nie ma ograniczen
        • Gość: annna Re: ATAL IP: *.filg.uj.edu.pl 11.03.14, 12:37
          to prawda ja tez mialam ten problem z plytkami wybralam standard z taka ozdobna plytka podobala mi sie na katalogu przykladowa lazienka ale dla mnie zaprojektowali tak ze tej ozdobnej plytki to moze 1/4 tego co na katalogach pokazowych
          • Gość: Antek Pociecha oba wpisy są z tego samego adresu intrnetowego IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 21:30
            czyli filg.uj.edu.pl
            Mają jeszcze jedną cechę wspólną: są pisane bez żadnego znaku interpunkcyjnego. Wniosek: wpisy wykonała jedna i ta sama osoba (czytaj. mało rozgarnięta osoba)
          • lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:47
            Zapraszamy na stronę www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment raporty, opinie, informację o największych deweloperach w Polsce.
        • lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:48
          Na stronie www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment opinie, informacje, oraz raporty o deweloperach w Polsce.
    • Gość: leon Re: ATAL IP: *.centertel.pl 25.10.13, 22:40
      developer jest bardzo ok
      • Gość: mieszkaniec Re: ATAL IP: *.broadband.greenlan.pl 26.10.13, 20:22
        troche ten deweloper juz we wroclawiu wybudowal ,Cichy Zaułek ,osiedle domow jednorodzinnych w Wysokiej ja kupiłem mieszkanie jka bydowal 1 inwestycje i naprawde moge polecic bo wsyztsko bylo ok
        pozdr
        • lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:50
          Strona www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment publikuje opinie klientów, informacje oraz raporty o największych deweloperach w Polsce.
    • krz71 Re: ATAL 27.10.13, 01:07
      Dobry Deweloper, sprzedaje solidnie wykończone mieszkania na Hubskiej. Myślę, że można śmiało polecić.
      • lechita_pz Re: ATAL 17.02.15, 20:49
        Na stronie www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment znajdziecie opinie, informacje oraz raporty o największych deweloperach w Polsce.
    • kat_ka_75 Re: ATAL 12.05.15, 12:03
      Nie dyskutujmy tu, tylko wyjdźmy z domu i chodźmy na targi www.facebook.com/dopoznania/photos/a.310105352338681.94942.287889871226896/1104904272858781/?type=1&theater :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka